Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

90k çok az ama altına portal açıp açmamasına bakıyor.
Ben 120k'yken çok zorlandım 7-8 wipeta kesebildim, 2. portaldan sonra 3.yü kafaama açıyor. Sanırım 25k hp altıysan kaçarın yok. Ama RNG işte dağa taşa açarsa yırtıyorsun

150k dps oldu şu anda 30 sn de ölüyor max.

Azmodan run için build:
Prep - backup
Caltrops - immobilize
Mark of Death Hatred REgen runu
SS - lingering fog

Hungering, Nether Tentacle
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Azmo'yu yapabilir miyim acaba be.

90k ss'li dps var (hp bok, 11k mı ne uheu) Ponyleri yapiyorum fazla rahat.

Bir de Prep, Smoke, Caltrops yanına rafine son skilli bulamadım hala. Bat ile Mark alıyorum ama Rain of Vengeance falan nasıl olur?

50k ss le kestiydim ben azmodani olay su ss/lingerin tactical adventage prep/backup bidevault/disipline harcamamayi alican

sonra poollar acilmaya baslayinca kenera kosucan hemen sonra yildirim sesi bittigi anda ss veya vault aticaksin. Poolar cember halinde koselerde acican yer biterse ortaya dogru gidiver. 2 kere pool phase de kesiliyo zaten :) yalniz dinlemen gerekiyo iste tek sorun o 1-2 denemede cozersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bow al direk. Şu anda eğer andurials visage gibi legendarylere girmezsen en çok dps artışını bow sağlayacak.
Gloves iyi, o tarz itemlara upgrade 3m'dan başlıyor crit dmg olduğunda geç.
Ringleri de gözden geçir 10 ias 20 crit dmgli ringlere bak. Çok astronomik şeyler istemiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Bow al direk. Şu anda eğer andurials visage gibi legendarylere girmezsen en çok dps artışını bow sağlayacak.
Gloves iyi, o tarz itemlara upgrade 3m'dan başlıyor crit dmg olduğunda geç.
Ringleri de gözden geçir 10 ias 20 crit dmgli ringlere bak. Çok astronomik şeyler istemiyorlar.

andarieller kaçtan gidio
Sosyal ağlarda paylaş

Valla o açıdan kafam rahat. Gerekli legendaryleri topladım
68 dex beckon sail chestte
120 dex andariel kafada
50 dex lacuna prowlers

Boj angels almadım iasyi nerfleyecekler diye, onun yerine 210 dex fire walkers aldım ucuza

Şöyle 1300 dpsli crit dmg&ias li xbow alırsam 200k yı rahat geçer dps.

RMAH'de herkes 250 eurdan koymasa bari, bazı aklı selim insanlar olacağını umuyorum hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...