Wispy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 90k çok az ama altına portal açıp açmamasına bakıyor. Ben 120k'yken çok zorlandım 7-8 wipeta kesebildim, 2. portaldan sonra 3.yü kafaama açıyor. Sanırım 25k hp altıysan kaçarın yok. Ama RNG işte dağa taşa açarsa yırtıyorsun 150k dps oldu şu anda 30 sn de ölüyor max. Azmodan run için build: Prep - backup Caltrops - immobilize Mark of Death Hatred REgen runu SS - lingering fog Hungering, Nether Tentacle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 açıldığını görmedim ama http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4551698386 çok faydalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 azmodan değil genel olarak skill arıyorsan rain of vengeance stampede kullan bence sarı champlar dışındakileri baya uzun cclio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 eskiden var miydi hatirlayamadim simdi ama inventoryden her hangi bir itemi alip bir yere koyunca (inv icinde bir yerde buna dahil) sharpshooter bonusu sifirlaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Absolut said: Solo yapilabiliyormu pony? evet, kötü pack gelirse pakedebilecek cepler de var. ama ekipmanın act3 yapabilecek kadar iyi olması lazım kasmaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ponynin sınırı felan var mı resetle resetle gir mi yoksa her defasında staff ı baştan mı yapmaak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 çöpe atmadığın sürece istediğin kadar resetler girersin :) kazayla yere falan atarım diye stash in hücra köşelerinde saklıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 loool pop efsane bugmış. hayır yoktu, yeni eklemiş embesiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 pop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Prison Of Person bugı işte. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Masquerade said: Azmo'yu yapabilir miyim acaba be. 90k ss'li dps var (hp bok, 11k mı ne uheu) Ponyleri yapiyorum fazla rahat. Bir de Prep, Smoke, Caltrops yanına rafine son skilli bulamadım hala. Bat ile Mark alıyorum ama Rain of Vengeance falan nasıl olur? 50k ss le kestiydim ben azmodani olay su ss/lingerin tactical adventage prep/backup bidevault/disipline harcamamayi alican sonra poollar acilmaya baslayinca kenera kosucan hemen sonra yildirim sesi bittigi anda ss veya vault aticaksin. Poolar cember halinde koselerde acican yer biterse ortaya dogru gidiver. 2 kere pool phase de kesiliyo zaten :) yalniz dinlemen gerekiyo iste tek sorun o 1-2 denemede cozersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Absolut said: Prison Of Person bugı işte. :P bu nedir google da felanda bulamadim http://www.youtube.com/watch?v=mvvXKX3owLc bu seymi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Invincible bug banada oldu demin :P Alcarnusa giden işkence yolu resmen keyifle geçtim hehe. Pop bu arada Popeye nin kısaltılmışı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Sam said: loool pop efsane bugmış. hayır yoktu, yeni eklemiş embesiller. zone degistirince de gidiyormus harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 4 milyon gold gömebilirim. Nereyi, ne ile replace edersem en saglam upgrade'i alirim? http://i.imgur.com/2qnYA.jpg http://i.imgur.com/MUOpN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Bow al direk. Şu anda eğer andurials visage gibi legendarylere girmezsen en çok dps artışını bow sağlayacak. Gloves iyi, o tarz itemlara upgrade 3m'dan başlıyor crit dmg olduğunda geç. Ringleri de gözden geçir 10 ias 20 crit dmgli ringlere bak. Çok astronomik şeyler istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ringleri degistermekle basliyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Socketli bi 1k'lik silah al tak guzelinden yesil gemi :) kafadan 10k firlar dmgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Değer mi 1050 dps bow, %45crit dmg socketli 3 milyona? Neyse. Bow'u (gemsiz) 1.2m'e, ringi de 1,6m'e aldim. Simdilik devam farma. Andariels Visage icin biriktirmeye baslarim, arada patch falan da gelir heh. http://i.imgur.com/JfIEc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Wispy said: Bow al direk. Şu anda eğer andurials visage gibi legendarylere girmezsen en çok dps artışını bow sağlayacak. Gloves iyi, o tarz itemlara upgrade 3m'dan başlıyor crit dmg olduğunda geç. Ringleri de gözden geçir 10 ias 20 crit dmgli ringlere bak. Çok astronomik şeyler istemiyorlar. andarieller kaçtan gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 7.5tan aldım ben ama su anda 15 falandı en son baktıgımda ama kamplarsın ahye kesin düşükten yakalıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 patchten sonrada bis olur herhalde daha iyisi yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Pathcten sonra fiyatı düşermi ki? Düşmezse şimdiden alayım itemleri satip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bence rmah açılınca artacak ama belli de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Valla o açıdan kafam rahat. Gerekli legendaryleri topladım 68 dex beckon sail chestte 120 dex andariel kafada 50 dex lacuna prowlers Boj angels almadım iasyi nerfleyecekler diye, onun yerine 210 dex fire walkers aldım ucuza Şöyle 1300 dpsli crit dmg&ias li xbow alırsam 200k yı rahat geçer dps. RMAH'de herkes 250 eurdan koymasa bari, bazı aklı selim insanlar olacağını umuyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar