Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Beyler boj anglers'ın ve bilimum bazı attack speed bonuslarının çalışmama nedeni: Attack speed increased 14% falan diosa çalışır, problem yok. Increases attack speed 12% tarzi diyosa buglı, hiçbişey increase etmiyor. Büyük ihtimalle o yüzden dpsmi düşürüyo dedi arkadaş, başka türlü mümkünatı yok çünkü dps düşürmesinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ROMALILAR, Benim gear ve stat bilgileri aşağıda şimdi, damage kısmı crit chance %100 iken gözüken rakam. Act 2 Inferno'dayım, dps yetmemeye başladı, nasıl iyileştirebilirim diye soruyorum size. Çok fazla para harcamak istemiyorum ilk etapta, silahı 1k dpse çıkartmak çok masraf çünkü. (940 - 100 arasında büyük fark oluyor mu?) Dolayısıyla totalde 1m altına ben bu dpsi nasıl coşturabilirim, neler alayım hangilerini değiştireyim dersiniz. http://i.imgur.com/nQ3fl.jpg http://i.imgur.com/Dz2uw.jpg http://i.imgur.com/LSMoi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Increases attack speed çalışmıyor zaten. Almayın boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 @ Zaugna 100 dex altı hiçbir parça olmamalı, Bow soketini %70 e falan çıkar yada o bowu sat yenisini al çünkü IAS yok bowda. Ayrıca magic find item dizmişsin de Dex düşürmüş haliyle o itemlar. Çünkü hem dex hem magic find birarada olunca fiyat tavan oldugundan almadın herhalde. Genel olarak IAS, Crit hit damage ve dex olarak itemları al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Yapacak bişi yok ya ucuza dpsini artıramazsın kasıcan hem ias hem crit dmg increase itemlar bulmaya çalışacaksın. Zaten fırlıyor dmg öyle itemlerı değiştirince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Bu arada o dexin 1500 leri görmesi lazım. Crit git damage da %200 görecek. Rahatlarsın baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 60 dingledim inferno SK kestim temin. 1 tanede legen kılıç düştü sknın spawnladığı skeletonlardan(5 stack gitmiştim) rusça oldugu için anlamıyorm para edermi lol 500k param var 425dps lik bow var elimde buna rağmen act1 5 stack pek zorlanmadan(mortarlar hariç) hallettim. 300k gibi bir fiyata 1k dps bowlardan alsammı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ben 900 1k bowları vendorluyorum ahde para etmıyolar pek diye çıkınca buradan vereyim size. idare edebiliyosan verme para bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Luriel valla bana 1 tane ayarlarsan act1 farmlarim 1-2 gün yada hell act4 :) pm atarsın ekliyim sende Lulu ben :) yani 400 küsür dpsli silahtan 10 kat iyidir magic propsuz 1k bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bana bir tane ayırabilirsin istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 banada! banada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Oppressorları nasıl kesiyoruz ikide bir charge atıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 valla 1 tane elimde 1k dps vardı verdim onu çıktıkça yazayım buraya kapanın elinde kalsın madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 abi nasl bir class bu DH ya, ayakta duramıyorum paspas ettiler NM'de bile, barbar ile catir catir gectgm yerlerde madara oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ama dh op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 op orasına lafım yok, harbi cok op class, ama survival kısmında cok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Survivalda çok sakat var? Oh shit button : smoke screen U mad brah : Takla atmaca Trolololo : Slow Trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 disc kullanan birden fazla skill kullanma noob check gibi bisi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 smoke screen lal. asrın en kötü oh şit düğmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Osie16 said: Survivalda çok sakat var? Oh shit button : smoke screen U mad brah : Takla atmaca Trolololo : Slow Trap SS kullan, Takla at, trap bırak hehehe hayat bu kadar kolaydı valla ne güzel :P Barbarıda geril geril dal diye OP buluyorsundur sen şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Abartmayalım bence. Act 4'e kadar SS'in yetemediği tek yer Azmodan bana göre. Altına portal açınca latency de 200+ se kaçaman. Bir de dilciler, pandikçiler, accursedlar, yukarıdan atlayan hunterlar üzüyor. Ha ben ölmeye çok alıştım o yüzden sıkıntı yapmıyorum artık. 30 sn res sickness olduğunda alt tab yapıp browsera dönüyorum. Esas problem repair costları buffladıkları zaman olacak. Bir gecede 200-300k repaire gidecek herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 REpair cost işi çok sıkıntı yaratacak cidden. Yalarım, emerim, gömerim, zıplarım, ürerim diye gezen mobları bazen tek kesme yolu reskill oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 pff bi lvl 11 oldumda çok sıkıcı la bu karakter. Hep böle mi ok ok ok ok. Bi takla atmak eelenceli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Amuda da kalkıyor lvl 20 de merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Amud durup ayaklarını helikopter yapıyor. Rakibe şaşırma stunı yapıp kaçıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar