Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Wispy said:

Ya Belialı kesemedim bugün kendimi zkcktim sinirden.
40k dps var sharpshooter hariç. Olmuyor olmuyor olmuyor phase 2yi geçemiyorum.

Gear olarak da sayıyorum yerimde. Item ne kullanıcak ne satacak düşmüyor. Bütün upgrade olacak itemlar da 2m golddan başlıyor.

eheh

Crit damage. SSle birlikte %150+ crit damage olmasının etkisi addlar çıkmadan p2nin bitmesi oluyor. Onun dışında ben act2yi ilk kez yaparken bile caltrop kullanmadım, nagaların koşuyoluna shutterstep yapınca ortaya çıkıyorlar, harika ss reflekslerine falan ihtiyacınız yok aslında.

Şu adam tam dediğimi yapmış mesela.

http://www.youtube.com/watch?v=pjeUtnR3CYI
Sosyal ağlarda paylaş

Trias said:

Wispy said:

Act 2 farm statlarım

45k dps, 20k hp 0 resi 50 mf

bu statlarla nasıl yapabildiğini merak ettim, talentlar nedir?

ben 45k dps (SS siz) 8k hp ile inferno yu full yaptim. Zaten Hp'nin hicbir onemi yok. Talentlara gelince, Smoke Screen (Lingering Fog), Caltrops (Tort Ground), Prep (Backup Plan ve Battle Scars), Vault(Acrobatics, Mark of Death ile degisimli), Hungering Arrow (Devo ve Punchturing ile degisimli), Elemental Arrow (Tentacles).

Progress yaparken Vault kullaniyorum. 5 stack valor farm yaparken Act3 ve 4 de Mark ile degistiriyorum. Bazi bosslarda ise bunlardan alakasiz seylerle de oynayabiliyorum ama genel olarak kullandiklarim bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

o bombacılar beni de çok üzdü, sonra oyunu böyle oynamaya başladım heh:
http://dobrochan.ru/src/jpg/1003/Touhou.jpg
axedice said:

Sam said:

illa dilleyen champ çıkıyor yolda, bir pack'i geçiyorum öbürü çıkıyor. yoruldum bıraktım öyle.

Sam RMAH çıksın, oyunu satın aldığın gibi parayla item satın al karakterine. O zaman yorulmazsın. Valla bak

ZAAAAAA

gold ekonomisi tahmin ettiğim gibi zimbabwe styla hiperenflasyonla yıkılırsa bir gemi kalkar bu limandan..
Sosyal ağlarda paylaş

Act 3 daha beter
dilleyen şerrolar klavy ekırdırtır adama.

Yalnız 45k'dan sonra dps artışında ciddi sorun yaşamaya başladım. 1800 dex var, ring 15% ias*2, neck 15% ias, weapon 1085 dps 25% ias

Crit dmg mı stacklemek lazım nedir ? SS hariç konuşuyoruz tabi

İlk para biriktirmem gereken şey weapon mu yoksa ias veren legendary helm mi andariels visage mıdır nedir
Sosyal ağlarda paylaş

eşyalara bi türlü karar veremedim ya, atak speed abanmak için düşük level eşya giyersem çok dex kaybediyorum.

sanırm 3 parça natalya (chest+bot+yüzük) ve andariels visage giyip diğer ring ve amuleti de attack speed/crit damage seçicem.

normal bir fiyata da öyle amulet yüzük bulamıyorum sonra parayı çarçur ediyorum hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...