Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 belial'da son phasede mi takılıyosun? o phase biraz akrobasi phase'i değil mi zaten tabi şimdi düşündüm de ilk phase ve 2. phase son phaseden daha zordur heralde, hele infernoda of düşününce içimi sıkıntı bastı şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ben daha kötü gearla geçtim, biraz sabır lazım. caltrops kullanıp çok sıkışınca ss atıcan, discipline yoksa gg zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Wispy said: Ya Belialı kesemedim bugün kendimi zkcktim sinirden. 40k dps var sharpshooter hariç. Olmuyor olmuyor olmuyor phase 2yi geçemiyorum. Gear olarak da sayıyorum yerimde. Item ne kullanıcak ne satacak düşmüyor. Bütün upgrade olacak itemlar da 2m golddan başlıyor. eheh Crit damage. SSle birlikte %150+ crit damage olmasının etkisi addlar çıkmadan p2nin bitmesi oluyor. Onun dışında ben act2yi ilk kez yaparken bile caltrop kullanmadım, nagaların koşuyoluna shutterstep yapınca ortaya çıkıyorlar, harika ss reflekslerine falan ihtiyacınız yok aslında. Şu adam tam dediğimi yapmış mesela. http://www.youtube.com/watch?v=pjeUtnR3CYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 adam iyi oynuyo , resist yok , hp yok. hiç hit almadan çok kolay kesti. o değilde beyler , wizarddan sıkıldım cidden. DH tavsiye edermisiniz ? özellikle gizlenerek gidip inferno da chest leri açmalarına bayıldım.Fazla video izliyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 wizard su anda en kral diye biliyorum attan inip esege binmek gibi hissetme sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 act 2 farmlayan DH lar HP, DPS, resist vs, yazabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 40k hp, %45 resist, 36k base dps. cydaea'ya gitmeye çalıştım dün gece ama illa dilleyen champ çıkıyor yolda, bir pack'i geçiyorum öbürü çıkıyor. yoruldum bıraktım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Act 2 farm statlarım 45k dps, 20k hp 0 resi 50 mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ss'li dpsler mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Sam said: illa dilleyen champ çıkıyor yolda, bir pack'i geçiyorum öbürü çıkıyor. yoruldum bıraktım öyle. Sam RMAH çıksın, oyunu satın aldığın gibi parayla item satın al karakterine. O zaman yorulmazsın. Valla bak ZAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 hayır tabi ki ss hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Wispy said: Act 2 farm statlarım 45k dps, 20k hp 0 resi 50 mf bu statlarla nasıl yapabildiğini merak ettim, talentlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deflekt Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Trias said: Wispy said: Act 2 farm statlarım 45k dps, 20k hp 0 resi 50 mf bu statlarla nasıl yapabildiğini merak ettim, talentlar nedir? ben 45k dps (SS siz) 8k hp ile inferno yu full yaptim. Zaten Hp'nin hicbir onemi yok. Talentlara gelince, Smoke Screen (Lingering Fog), Caltrops (Tort Ground), Prep (Backup Plan ve Battle Scars), Vault(Acrobatics, Mark of Death ile degisimli), Hungering Arrow (Devo ve Punchturing ile degisimli), Elemental Arrow (Tentacles). Progress yaparken Vault kullaniyorum. 5 stack valor farm yaparken Act3 ve 4 de Mark ile degistiriyorum. Bazi bosslarda ise bunlardan alakasiz seylerle de oynayabiliyorum ama genel olarak kullandiklarim bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 benim build de aynı, sadece vault yerine stampede/multishot/mark of death koyuyorum duruma göre. ss olmadan 55k dps 16k da hp var, hp'ye tek ihtiyaç duyduğun yer reflect o da 100k olsa yetmez sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bugun act2 baslangicinda rage quit caktim, bombacilar arilar vs vs AIDS, allahin dingil yarasasi one shot atiodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 o bombacılar beni de çok üzdü, sonra oyunu böyle oynamaya başladım heh: http://dobrochan.ru/src/jpg/1003/Touhou.jpg axedice said: Sam said: illa dilleyen champ çıkıyor yolda, bir pack'i geçiyorum öbürü çıkıyor. yoruldum bıraktım öyle. Sam RMAH çıksın, oyunu satın aldığın gibi parayla item satın al karakterine. O zaman yorulmazsın. Valla bak ZAAAAAA gold ekonomisi tahmin ettiğim gibi zimbabwe styla hiperenflasyonla yıkılırsa bir gemi kalkar bu limandan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ben de aynen, bugün itibariyle act2 sewers'da rage quit yaptım cok fena..tabi dps SS'siz 34K, belki onun da etkisi vardır ama illaki bazen one shot atamıyorum nagalara, direk yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Act 3 daha beter dilleyen şerrolar klavy ekırdırtır adama. Yalnız 45k'dan sonra dps artışında ciddi sorun yaşamaya başladım. 1800 dex var, ring 15% ias*2, neck 15% ias, weapon 1085 dps 25% ias Crit dmg mı stacklemek lazım nedir ? SS hariç konuşuyoruz tabi İlk para biriktirmem gereken şey weapon mu yoksa ias veren legendary helm mi andariels visage mıdır nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Viktor said: bugun act2 baslangicinda rage quit caktim, bombacilar arilar vs vs AIDS, allahin dingil yarasasi one shot atiodu ahah di mi özellikle act 1'i faceroll'ladıktan sonra çok koydu bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 31k dps ile Act 4 de rahat rahat geziniyorum (SS siz hali). Muhtemel oyun skillerinizde felan problem vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ss or it didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Hell'e başladım rahat olun yakında yakalarım sizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Resist, vita kasmakla uğraşırsanız act 2 den sonra çok zorlanırsınız ss olmadan 30k+ dps act 4 için yeterli ama defansif statların hiçbir yararı yok damage arttıkça rahatlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 eşyalara bi türlü karar veremedim ya, atak speed abanmak için düşük level eşya giyersem çok dex kaybediyorum. sanırm 3 parça natalya (chest+bot+yüzük) ve andariels visage giyip diğer ring ve amuleti de attack speed/crit damage seçicem. normal bir fiyata da öyle amulet yüzük bulamıyorum sonra parayı çarçur ediyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bütün moblar tek atıyorken hangi 30k dpsle yapılıyormuş act4, build ne, maksat ne? questleri bitirip bırakmak mı maksat yoksa 67576321563215 kere reskill yemeden farm mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar