Seru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ula ben de barbarla level 12 58 dps yaptım diye seviniyodum tabi tek karakter kassam ben de ciddi şeyler çıkarabilirdim böyle ortaya 3 günde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Beta'da en zevk alarak oynadığım class DH oldu. İlk 10 lvl dahi eğlenceliydi. Sıkılan oldu mu cidden ? yoksa trollüyor musunuz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Regalya said: Statlar itemler falan revamp olmadan önce bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ahahaha wowdaki boar ın aynısı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 BUMP! Hatırlatma: Lütfen Demon Hunter ile ilgili her sorunuz için yeni konu açmayın, bu konu büyük ihtimalle cevabınızı barındırıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Vaultsuz oynanmıyor resmen oyun normalde bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 meh hunting skilleri resmen çöp olmuş. vaultsuz kesinlikle oynanmıyor oyun. aşırı kırılgan class. wizardın glass cannonlığı hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Ben sevdiğim bayağı ya güzel kitelıyor class, şu ana kadar hp'm 50%nin altına düşmemiştir herhalde. Tabi daha ilerisinde ne olur bilemem Lvl 10'um henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 lvl33 nmde 1300+ critliyorum ama yok yani bi lightning enchanted waller boss geldi. böyle sokakta kalmış köpek yavrusu gibi baktım gözlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Meleeler güzel kitelanıyor da rangedlar üzer gibi geliyor bana da. Hiç snare'e immune mob/boss var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 snare etkileri azalıyor, rootlar snaree dönüyor normal bosslarda nightmarede henüz farklılık görmedim ama snare dayanıklılıkları bariz artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 LvL2 oldum gururluyum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bu demon huntera hangi statları kasmak lazım? itemlerle filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Dex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Wd, Wizard ve DH oynadım en çok zorlandığım DH oldu :) ama lvl10da duel handbow alınca bi keyifli olmaya başladı oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 1 de entagling shot 2 de chakram kırılganlık olayından kaçabilmek için vault caltrops kullanmayacağınızı varsayarak(entagle olduğundan) shadow power fan of knives ve lvl 20 olduğumdan başka açılan olmadığından haliyle strafe sadece. chakram > elemental arrow bence, her yerden gelen düşmanlara karşı daha etkili, ayırca durup onu kullanmana gerek yok, chakramı çıkarıp ateş edip chakram bittiği saniye tekrar basıp ateş etmeye devam ediyorsun, enfes. bu arada hero gerçekten kırılgan(hoş biri telefona bakmak dışında 2 kez falan öldüm sadece ama), act 2'ye geçtiğinizde daha da fark ediliyor. ama bence hiç ölmeden hiç zorlanmadan oynamak çok keyifli değil, her an ölme riskin olup, taktip yapıp, pozisyon alarak oynamak falan çok daha zevkli, sanırım main charım bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 15k hp var gene tek yiyorum defansiv SIFIR özelliği var dh ın sorun o. atlıyorsunuz hopluyorsunuz ama ıskalamayan bir mobun championı gelince de dizleri bükmeden öne eğilmekten başka yapıcak biey yok. öyle rahat oynanan bir class değil. lifeleechi bile çok az. köpek gibi dodgelıycaksınız herşeyi, hiçbirşeyi tanklamıycaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Defansiv olarak gerçekten kötü durumda, çat diye üstüne dalan mobdan kurtulmak çok zor(nigtmare). NM act 2 ortasındayız, sıkıntı yaşıyorum ciddi şekilde survive konusunda. 3 kişiyiz diğer ikisi barbar ve monk. Damage absorblayamazlarsa veya rare moblar bana dönerse gg zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Smoke Screen işe yarayabilir kaçmak gereken durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 1 2 3 4 e LMB RMB ne koyuyorsunuz görelim bakalım buildler nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Nightmare'ın başında olduğum için henüz çoğu rune ve pasif açılmadı, o yüzden ilerledikçe değitirebilirim ama şimdilik şöyle: LMB: Hungering Arrow - Shatter Shot RMB: Rapid Fire - Withering Fire 1: Multishot - Fire at will 2: Vault - Action Shot 3: Marked for Death - Contagion 4: Companion - Bat Companion Pasifler: Vengeance, Steady Aim, Archery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Hungering Arrow - Spray of Teeth Elemental Arrow - Frost Arrow Shadow Power - Blood Moon Vault - Rattling Roll Marked for Death - Valley of Death Rain of Vengeance - Stampede LMB çok önemli değil. RMB bazı durumlar dışında AÇIK ARA en iyi hatred dump. Vault için Rattling Roll dışında hiçbirşey kullanmayın. Zor durumlarda mobların arasından çift vault yapmanız gerekirken oneshot yersiniz yoksa. Rain of Vengeancea - Stampede solo için şart, parti için gereksiz. Kalan 2 slot duruma göre değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 chakram buyuk packlerde daha etkili gibi geliyor bana ama tabi lvlim dusuk henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 chakram önümdeki 2 davar, barbar ve monk arkadaşımın gelen packleri toplayamadığı alanlarda çok daha iyi geldi bana da. yoksa lineer giderken arkada durup ayıcasına rapid fire basarsan daha tecavüz dmglar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar