_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 güzel shield bulursan anca kullan derim, benim shieldle 2. crossbow arasında 200-300 dps fark var öyle olursa iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Remus said: Fast mobu caltropla rahat kiteliyorsun ki... asil sorun teleport moblarda ... bi de tutup kendine çekip öpenler var :/ ileri caltropu atmış sinsi sinsi beklerken çattadanak alıveriyor yanına şerefsizler, oyunbozanlar, gaydırıguppaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ben şahsen on hit 600, steal %3 xbow buldum, bir de güzel movement bonuslu takunya bulup derviş gibi döne döne keseceğim. bakalım olacak mı, raporumu veririm sonra heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 2 x hand crossbow versus hand crossbow + shield versus hand crossbow + quiver hangisi daha iyi gider, hell 51 lvl şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Lvl23te 200dps düşük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 zar zor spartacus olmadan blood and sand questini geçtim act 2 nin, black soulstone daha betermiş 1.5 sn ss en çok stealth işini bozdu adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 dps ve defansif statlarını yazar mısın bi ara resist blok vs. bi de skilleri. ne kadar yolum var göreyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 inferno'da değilseniz zaten düşünmeyin shield falan ya hiç gerek yok bence, abanın 2h quiver gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Inferno Butcher denedim abartısız 2 saat, çıldırdım artık AOE zincirden kurtulmaya discipline yetmiyor, yersemde 1 shot zaten 34k hp var güya. SS inede lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 belialın ikinci fazı ne öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 dh ile daha kolaydır o phase muhtemelen. o sağa sola poison attığı zaman cd kullanıp kaçmak lazım işte. geri kalan yerlerde vuracağı yerden kaçmak lazım. tabi monkun sittin tane heali olduğu için muhtemelen hell'de tek attım ona ama dh'de de vardır bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 helli osurarak geçiyoruz problem inf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 inferno'da belial? /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 hell de bir tarafımdan terler akıyor arkadaş dh ile oynarken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Ahah inferno da crypt görevinde bir crypte yoktu crown, diğer ikisinde mortar / shield / wall elite ler var. Bildiğin görevi yapamiyorum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ben de şu an act 2'de fsat mortar teleporter pacten reskill yemekle meşgulüm, bir de camp yapıyolar tam reslendiğim yerde bekleyerek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Damage reflect çok saçma olmuş yalnız, moblar bana yaklaşamıyor ama mal gibi kendi kendimi öldürdüm birkaç kez elite group kesicem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 abi shield işe yaramıyor gibi. %20 şansla 2k blockluyor şu an elimdeki. ne anladım ben o işten. zombi vuruyor 5k-8k meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Dynun said: abi shield işe yaramıyor gibi. %20 şansla 2k blockluyor şu an elimdeki. ne anladım ben o işten. zombi vuruyor 5k-8k meh Infernoda shield ise yaramaz pasalar gibi 40-50k hp yapican baska yolu yok. Butcherin chain tek atmiyicak mesela ss felan kacirabiliyorsun. Belial desen daha kesemedim ama yanindaki moblar zaten tek atiyo item farmlamak lazim deli herhalde 50k hp 40k dps felan lazim tek kesmek icin. Yoksa bi mage bulup addleri kestirmek tek cozum :). Mage for the win resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 damage reflect'in ilacı ağır life steal ve life on hit'li silah, bugün partide yanımdaki iki wizard (isimleri bende saklı (:P) ) ya kendilerini öldürdü ya ateş edemediler odada takılıp kalan elitlere, ben minigunla saydırdım dakikalarca %3 steal ve 650 on hit ile durmadan. mortara da %100 run speed rune'lü strafe iyi gidiyor, hayatta tutturamıyorlar. diğer özelliklerin kombosu çok kötü değilse mortar tek başına sorun değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 onun ilacı iyi resist/armor ya, pek rahatsız etmiyo beni çok yüksek resistlerim olmamasına rağmen henüz. hatta reflect geldi mi seviniyorum daha kötüsü de olabilirdi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Life Steal'in inferno'da sadece %25 çalıştığını biliyorsunuz değil mi? Direkt çöp life steal, life on hit işe yarıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 2 tane hand crossbow un bonusu nedir? şimdilik shield le dolaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Tek bonus %15 attack speed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 birbirinin birebir aynısıysa o da. sadak takıp dps yükseltiyordum bariz, dw çok kötü dh'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar