Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 aente said: hakikatten kimse rapid fire kullanmıyor mu, özellikle single target'ta damageı inanılmaz parçalıyor adamı, hafif mouseu sağ sol yaptırırsan aoe olarakda çok fena tartaklıyor packleri, tabi öyle basılı tutup bekleyebilmen için önunde birileri olması lazım, soloya uygun bir skill değil co-op işi. coop önümde barbar tanklarken 1'den 33'e kadar kullandım ve kullanmaya devam edeceğim görünen o ki, kelimenin tek anlamıyla eritiyor. hedeflere vurmaya zaman bulamıyor melee çoğu zaman heh. _Spartacus_ said: said: rapidin sustain costu düşük, açma kapama costu çok yüksek olduğu için sabit durmaman gereken (yani oyunun zor kısımlarının 99%ı falan) kısmında çöp oluyor.Witherin fire bu sorunu çözüyor nispeten. - barb'dan pound of flesh üzerine vengeance - bat comp - withering fire - prep + punishment - crossbow/bow (hand xbow çok hızlı hatred tüketiyor) bunları kullanmaya başladığımdan beri bir kere "hatred bitti" mesajı çıkmadı. bosslarda dahi. herşeyi eritiyorum. birileri yaklaşırsa strafe evliyası styla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 valla multi shot ve rapid fire'dan vazgeçmem, infernoda bile gayet hızlı kesiyorum. slowu zaten templar atıyo ya, ben smoke screenle giriyorum combata. moblar templara vurduğu için yavaşlıyorlar, zaten slow olsa da olmasa da 2-3 multishotta hepsi ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bir de şu var, rapid fire sabit durmayı gerektirdiği için kötü ama smoke screen>rapid fire yapınca zaten 4-5 saniye vurabiliyorsunuz. smoke screen'de hemen her şeye immune olduğum için hiç bir şeyi sallamadan rapid fire sallıyorum rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 hell'de witch doc. arkadaş ile ilerliyoruz. o hex, ben stun'lu ninja yıldızı atıyorum. altından kalkamadığımız fight yok. onun dışında devouring arrow. büyük trashlerde multishot. gerisi bat, smoke scr ve prep. çok dengeli güzel oldu. setup değişirse değişir tabi. bize cuk oturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 doktorla güzel oluyo harbiden, aoe slow, tavuk, duvar, big bad voodoo falan alıyor benim arkadaş çok rahat akıyoruz. benim dps yetiyor zaten o full support oynasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yeni fotm cold dmglı silah üstüne tentacle rapemiş bi deniycem bugün elem-frosttan daha iyiyse haber veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Absolut said: OHooo sen de geçtin beni ya ben hala 18deyim ama günde 1,5 saat anca oynuyabiliyorum onunda çoğu haritada açmadık yer kalmasın diye boş boş gezmekle geçiyor. Valla ben oturdum mu 2-3 saat oynuyorum ama her gun oturamiyorum. Oynayinca da, ayni dedigin gibi, gormedik yer, tiklanmadik sanduka birakmiyorum. 10 sene beklemisim, hemen bitsin mi yani? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 SS'i nerflediler. GGnore. Hell Act3'te zaten zolamaya başlamıştı hafiften. Bu nerfle inferno zor biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 aynen stealth nerf gelmiş herhalde ss abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 barbar monk wd wizarddan sonra bunu deniyim dedim, barbar ve wd ile normali bitirdim, wd akiyor cok basit ama dh cok oluyor ya da ben beceremedim. devamli yerdeyim level 12 tabii daha bilemiyorum ilerde nasil. su ana kadar normal icin konusursam wd>wiz>monk>barbar olmus dh icin fikrim cok kotu an icin :D yerden kalksam yazicam birseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Vault'u eklemenin zamanı geldi skiller arasına artık. Şöyle bir build yaptım ; http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#WfYRdj!YcT!YYZZYa Evasive Fire + Vault + Caltrops. Akşama deneyeceğim, bakalım yeterli DPS + survivability sağlayacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 @kanuni, DH lvl20 lerden sonra açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 oh, ss'e 1 sn buffer gelmiş şahane. ingame denemedim henüz de, infernodakiler deneyip haber versin ne alemde survival. lingering fog ile birlikte süre 2 saniyeye düşmüş, cooldown ise 3 saniye. aradaki 1 sn sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 sunthewhich said: @kanuni, DH lvl20 lerden sonra açılıyor. ok cok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 nerf nerde yazıyor yahu bu olsa olsa bug olması lazım böyle mümkün değil inferno oynamak. sabahtan beri durmadan ölüyorum act 2 de diyorum ne oluyor. skillde hala 2 sn yazıyor nerfledik diye direk yazdığı bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yeni nemesis propertymiz damage reflect geçmiş olsun ss engellemiyor artık reflecti, SANİYEsinde ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Valla SS nerf cok saçma olmus survival açısından. Sebep basit: 1. Zorluk seviyesi olarak Hell act4 ve üstünde rare packler slow yemiyorlar genelde kite seçeneği ortadan kalkıo ve tanklamanız imkansız. 1 shot çekiolar. Burda devreye SS giriyor => Aggro düşürüyordu ve preple beraber bir süre rare packleri tanklamanıza yarıyordu. Kısa haliyle forumda aggro düşürmediği yazılmış ve 2 saniyeden az sürüyormuş lingering fog rune ile beraber. Ayrıca cooldowna giriyor. Devamlı SSde kalınmıyor yani. Bu ne demek oluyor derseniz,aggro düşürmediği için büyük bir ihtimalle 1 shot yiyiceksiniz. Yada +30k hp ve resistance stackliyceksiniz deli gibi 2 shot yemek için. Oyunu zorlaştırmak adına yapılmış çok yanlış bir hareket. Böyle bir nerf yerine SSde damage yapmamız engellenebilirdi. Cok daha mantıklı bir seçenek olurdu. Packlerin bosslardan zor olması gerçekten içten içe güldürüyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 DH bu durumda infernoda oynanabilir değil kesinlikle. Shield takıp resist stackleseniz bile 1shot yerine 2shot yiyeceksiniz. Fast, Jailer, Vortex, Teleporter moblar gangbang yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bence Deathzone getirsinler DH'ye bir sonraki patchte. BEHOLD THE QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 SS ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 smoke screen. dh nin görünmezlik skilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Haa ok henuz kullanmıyorum onu gerek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Of tam da alışmıştım SS + prep olayına. 42 discipline yapmıştım 9 saniye direkt stealth kalıyordum. Şimdi 6 saniyeye düştü bu, tamam onu geçtim hadi de CD getirilmesi ağır saçmalık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yeni patch mi geldi bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Testten sonra agronun hakkaten cogu yerde düşmediğini gördüm. Bu baya kötü. Tactical advantage şart oldu gibi..baya yardımcı oluyor speed boost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar