Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

ignore pain le leap birlikte olmaz buildde hata var:)

hellde arcane // fire enchanded gordugun zaman kafa goz moduna almayacaksın olayı surekli temiz alanlara cekip orada savasacaksın, keza frost/ice enchantedlardada kite edip pozisyonlandırma onemli yoksa gerisi hikaye, arcane yada fire yersen hicbisi kurtaramaz seni, normal nightmare de lay lom geli hell de nooluyo lan deme sendromu :) alısınca gecer ...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bu verilen linkler eve online tabiri ile fitt her halde,

ya da soyle ornek gosterek

http://www.eve-razor.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=462790

diabloda istediğimiz gibi skileri kasamıyoruz değil mi ,yani levlel atladıkça acılanlar ve oyunun gosterdiği şekilde yapmamızgerekıyor her halde ?

Sosyal ağlarda paylaş

Hannibal44 said:

ignorela leap niye aynı yerde olmasın bende ground stomp ve leapi kullanıyorum bosslarda ignore pain açıyorum ground stompu silip. Gayette hell sololuyorum bu buildle.

Buildimde şu build

Valla bal gibi olur. Altına poison veya molten açan etrafınada wall çeken gruplar olduktan sonra.

Yada bazı mapler çok şukella bir rare kesiosun hop aşağı kata atlıosun onlar gelio yukarı atlıon :)
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

Sadece 1h shield gidiyorum desem :D, buildim şu http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WcRSkP!dZY!aZbZbZ

Life steal'a önem verdim, mace var elinde, böylece crit dmg yüksek.

Nightmare act 3'te lvl 46'yım daha gerçi.

Ben sana 2 tane güzel dps li iyi str statlı ( ister crit dmg inc ister dmg inc gem takarsın senin tarzına göre ) öneririm.

Shield e gerek falan yok şu an birde bu builde göz at. Leap ile sıçra stun at sonra seismic slam falan iyi gider. Seismic ile rare de kitelersin leap ile kaçarsın battle cry ile dmg artar.

not: cleave rune 47 de açılıo ona göre 1 lvl daha al :)
Sosyal ağlarda paylaş

betada barbar oynamıştım ama skill kısıtlıydı, pek denemiş sayılmam.
normal oyunda barbar oynamadım ama sormak istedim,
vurdukça sürekli heallenen bir barbar oynamak istiyorum.
frenzy+triumph, ignore pain+ignorance is bliss, furious charge+dreadnought, war cry+invigorate, whirlwind+blood funnel (etrafta çok düşman varken), leap+iron impact (kalabalık düşman arasına atlamak için), passive: animosity, bloodthirst, berserker rage.

böyle bir kombinasyonla rahat rahat gidilir mi, denemiş olan var mı böyle bir şey?
Sosyal ağlarda paylaş

destur said:

malesef 39 bucuk level olduk ama damaj 350-400 lerde biri bize bir yardım etse makbule geççek,bu diablocuların bulustugu bir ts3 ventrilo falan yok mu ?

he bir de toggie diye bir uye var mı burda bize davet atmış ama arkasa listemiz doluymus kabul edemiyoruz,biraz saçma olmuş ama

ya btag baslıgındakileri ekledim tek tek de. 100 kisi sınırını bilmiyodum eklerken sdf. simdi siliyorum siliyorum yine doluyo.
bi de bu btag'ler real friend gibiymis. wow'a bi girdim arkadas listem akıyor ahahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WcRXPY!dgc!ZZbaZZ

Şu build'le oynuyordum çok uzun bir süre.
Dual wield, silahların hepsinde +Life on Hit var ve bolca Damage Dealt Convert to Life var, bir de +700/800 Life After Killing.

Temel prensip, stompla toplamak, rend'i dayamak, Ignore Pain'i açıp Frenzy faraşlamak. Arada sık sık rend'i atıp maintain etmek hp'yi. Elite geldiğinde de Wrath Of The Berserker basıp Life Steal'e güvenip yaradana sığınarak girişiyordum. Ki Wrath Of The Berserker root ve stun'a da immune ettiği için Jailer/Frozen gibi barb düşmanı affix'lere de iyi geliyordu.

Hell act 2'deyim şu an ve bayağı zorlanmaya başladım, abuk subuk affix'li packler gelince (molten, arcane enchanted başta olmak üzere) ayakta duramıyorum, 4-5 kere reskill yiyorum bariz.

Hp düşük biraz, 15k falan. Damage 4000 civarında ama passive'ler sayesinde bayağı bir artıyor zaten full fury olduğun için fight'larda ya da Wrath açıldığında. 11-12k critleyebiliyorum. Ama duramıyorum işte. Bi' 40% civarında MF var, belki o yüzden bazı stat'larda eksiklik var.

Ne yapayım bilemedim, tamamen farklı bir build mi denesem emin değilim. Up close and personal kafasından çıkıp http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#beYTSR!bgZ!acZcZb şöyle bir build mi denesem diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece , hell act2 ye build de ufak değişiklikler yaparak başladım.
son build
27k hp, 5k armor , 1.8k damage var(warcry açıkken).elite packler zorluyor tabiki zaten kimi zorlamıyor ki.

açıkcası warcry ın 15% dodge veren rune ve %10hp ve life regen veren rune arasında kaldım.

hell act3-4 ve infernodaki barbarian ların herhangi tavsiyesi filan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Shield ile çok rahatlıyorsun ancak iyi shield bulmak zor birde defansif pasifleri almak lazım. Dmg reductionı life leech rune ile birde wrath of the berserkerla girişicen eltie packlere. kesemezsen o sürede biraz sıkıntı çıkabilir. Ben şu anda infernoda solo kesebiliyorum ancak 2 kişi olursak oyunda reskill yiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

Shield ile çok rahatlıyorsun ancak iyi shield bulmak zor birde defansif pasifleri almak lazım. Dmg reductionı life leech rune ile birde wrath of the berserkerla girişicen eltie packlere. kesemezsen o sürede biraz sıkıntı çıkabilir. Ben şu anda infernoda solo kesebiliyorum ancak 2 kişi olursak oyunda reskill yiyorum.

Evet aynen 1h+shield gitmeyi düşünüyorum artık ben de. Peki generator olarak ne kullanıyorsun Inferno'da?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...