Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

frenzy - sidearms
revenge - provocation
ignore pain - ignorance is a bliss
leap - iron bişey
wotb - insanity
warcry - imputy

berserker's rage
ruthless
weapon master

Bu en standart ve sağlam build. Act 1'i 250-300 resist, 15k dmg, 30k hp'yle farmlarsın bu buildle; tabii crit chance ve crit dmg olabildiğince yüksek olacak.

ben bu işi çözemedim yahu, armor veren passive almayınca 8-10k vuruyo her mob, 4-5 vuruşta ölüyorum yani, leap/ignore pain cooldownda ise ölecek miyim yani sürekli sdf

act 3'ten bahsediyorum bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

o buildteki skillerin hepsinin bi sebebi var boşa değil yani. zaten normal moblarda sorun oluyorsa ya gearda sorun vardır ya buildte yada oynama şeklinde.

leaple atlayıp o 4 saniye içinde öldüremediğin normal mob çok nadir gelir yani şu colossal golgor yada demonic tremorlar falan belki.

ignore pain yerine ne kullanıyorsun bilmiyorum ama baya iyi skill, önemli ayrıca.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WRkVPX!ZYc!abccba şunu kullanıyorum ben. duruma göre son passive berserker rage değişebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bende cok rahat ilerleyemiyorum statlarım şöyle:

2100 str
750 all resi
42k hp
%42 crit
%320 crit dmg
44k dps buffsız.

yanlız gearda loh ve ls yok koyarsam dps düşer biraz 900 lohlu bir one hand var.

bnm sorunum klit packlerde baya ölüyorum shilding arcane falan yani pis afixler bir arada geldimi gecemediğim pack bile oluyor. onun dısında bersek bitmeden cogu pack oluyor ya da son üyesi kalıyor oda kesiliyor rahat.

sorum şu loh/ls kasmalımıyım ne kadar kasayım.

edit: ben yazarken cvp verilmiş sanki :)
Sosyal ağlarda paylaş

gerek yok blood thrist al berserker rage yerine o kadar dps ile zaten 1-2 critte alırsın normal mobları hatta revenge ile büyük mahlukatlar hariç tek atarsın bosslardada bi shielding olanlar problem yapar.
Build
hala sıkıntı oluyorsa 18-20% block 130-140 str+crit+biraz vitli bi shield asıl yanına bide 80+ str vit resist helm of command çek ucuzdur şimdi piyasası facerolll at
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...