Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 38k ile kesmistim ben diabloyu ilk seferinde mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 str ve dps crit filan kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 barbarıma geri döndüm de pek bişey bilmiyorum. bi de build pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 deadwoll said: frenzy - sidearms revenge - provocation ignore pain - ignorance is a bliss leap - iron bişey wotb - insanity warcry - imputy berserker's rage ruthless weapon master Bu en standart ve sağlam build. Act 1'i 250-300 resist, 15k dmg, 30k hp'yle farmlarsın bu buildle; tabii crit chance ve crit dmg olabildiğince yüksek olacak. ben bu işi çözemedim yahu, armor veren passive almayınca 8-10k vuruyo her mob, 4-5 vuruşta ölüyorum yani, leap/ignore pain cooldownda ise ölecek miyim yani sürekli sdf act 3'ten bahsediyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 loh yada lifesteal yok mu hiç? dmg kaç bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 gear lazım act 3 için. adam act 1 demiş zaten. act 3 için bence armor pasifi şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 direk ss koyayım en iyisi, statlar iyi gibi geliyor sanki ben beceremiyorum. gerçi ignore pain de kullanmıyorum, leap yerine de charge aldım ama yine de düz moblarda ölmemem gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 shout ve enchantresslı statlarım şöyle http://i47.tinypic.com/2vanmnm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 o buildteki skillerin hepsinin bi sebebi var boşa değil yani. zaten normal moblarda sorun oluyorsa ya gearda sorun vardır ya buildte yada oynama şeklinde. leaple atlayıp o 4 saniye içinde öldüremediğin normal mob çok nadir gelir yani şu colossal golgor yada demonic tremorlar falan belki. ignore pain yerine ne kullanıyorsun bilmiyorum ama baya iyi skill, önemli ayrıca. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WRkVPX!ZYc!abccba şunu kullanıyorum ben. duruma göre son passive berserker rage değişebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 hmm, defansif skillerden pek hoşlanmıyorum da ihtiyacımız var yani. battle rage bırakmak istemiyorum güzel dps veriyor diye ama öbür türlü de rezillik çıkıyor ölüp ölüp duruyorum, onun yerine ignore pain ile oynayayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 35-40k ve üzeri dpsye 3% bile ls 100-200 loh kafi shoutla 650-700 res ile facerollersin act 3 olmadı çek bi helm of command bide dps kalkan öyle devam et. res alıcam diye gimplemeyin kendinizi fazla belkide o yüzden zorlanıyor olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bende cok rahat ilerleyemiyorum statlarım şöyle: 2100 str 750 all resi 42k hp %42 crit %320 crit dmg 44k dps buffsız. yanlız gearda loh ve ls yok koyarsam dps düşer biraz 900 lohlu bir one hand var. bnm sorunum klit packlerde baya ölüyorum shilding arcane falan yani pis afixler bir arada geldimi gecemediğim pack bile oluyor. onun dısında bersek bitmeden cogu pack oluyor ya da son üyesi kalıyor oda kesiliyor rahat. sorum şu loh/ls kasmalımıyım ne kadar kasayım. edit: ben yazarken cvp verilmiş sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Yuh yukardaki stat ile ilerleyemiyorsun kesin loh gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 gerek yok blood thrist al berserker rage yerine o kadar dps ile zaten 1-2 critte alırsın normal mobları hatta revenge ile büyük mahlukatlar hariç tek atarsın bosslardada bi shielding olanlar problem yapar. Build hala sıkıntı oluyorsa 18-20% block 130-140 str+crit+biraz vitli bi shield asıl yanına bide 80+ str vit resist helm of command çek ucuzdur şimdi piyasası facerolll at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 nub sorusu, frenzyden gelen attack speed diğer skilleri etkiliyor mu? yani dotlar falan daha hızlı tickliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Attack speed dotların daha hızlı ticklemesini sağlıyorsa etkiler tabii. Ama dotların daha hızlı ticklemesi gibi bir şey yok WoW'daki gibi. (yanılmıyorsam tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 şimdi şöyle bişey var. mesela double tornado build kullanırken main hand silahın hızı tornadoların daha hızlı vurmasını sağlıyor mesela. yardımcı mı olur daha fazla kafanı mı karıştırır bilmiyorum asdfasfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 850 DPS Crit hit damage increase 97 176+ STR 2.60 Life steal Silaha 10m verilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ben veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 dimi iyi gibi lifesteal felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ls vermeyenini bulursun daha ucuza rahat da fena değilmiş bunun fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Bunu offhand icin aliorum mhde 770 dps 170 str 95 chd. li var ls olmayan Lifesteal eksikligini hissediorum a3 de ya cdler bole ucu ucuna yetisio life on hit 0 tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ben hiç oynamadım loh olmadan ciddi ciddi, o yüzden tavsiye veremem iyi yada kötü olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ya benim cekincem Loh dps dusuk olsada calisio fakat lifesteal dps dusunce bi ise yaramio eger su silahli alirsam 45k gibi bi dpsle a3 yapacam pasifle beraber 5.5 ls olcak kurtarirmi yoksa offhande 611 dps 800 loh 120 crt hit damage ve 70 strli bi silah takicam 4-5 k dusucek dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bence ikincisi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar