Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

e peki 1.03 ile garanti rare sayısı düşecekse barbar love gelse bile bi işimize yaramayacak ki? ne farmlayacaz patchten sonra :)

bu arada içinde "chance" geçen şeylere hep şüpheyle yaklaştığım için midir bilmiyorum, 5 NV buff da alsam %200lerde MF ile de gitsem tamam sayıca fazla rare düşüyor ama onca düşen şeyden de 1 tanesi bile işe yarasın be kardeşim...

hatta az önce korkunç bişe oldu, inferno/butcher farmlarken defalarca kestiğim butcherdan düşmeyen kalitede legendary/set chest armor düştü saçma sapan beyaz bi cultistten lol

ee ben şimdi nasıl güveneyim MF miş NV miş bunlara :))
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Su statlar ile inf act 2 de elit kesemiyorum,beyazlarda bile zorlanıyorum asdsad

40k hp
9k armor(enc. ile birlikte)
22k dps(bufflı)
750 civarı resist(bufflı)
%20 block
%15 dodge
melee reduction 0

Sorun melee reduction ın 0 olması mı nedir anlamadım?

sorun skillerde büyük ihtimalle.

leap - iron impact

ignore pain - iron hide

warcry - impunity

revenge - provocation

frenzy - sidearm

charge - dreadnought

nerves of steel - tought as nails - superstition

dene.

champ packleri kesebilmen lazım. tabi gene fire chain, desecration falan bunları kite edeceksin azar azar. yani öyle ortalarına dal kes değil olay.

fire chain rahat kesebilmen için etrafında dönebileceğin bir alan bul. mesela oasis'de yarıklar var, veya evler var. etrafında dönüp tek sıra yapıyorsun fire chainleri vur vur 2. yanına yaklaştığı zaman kite. ignore pain açıp abanıp sonra chargela kaçabilirsin işler biraz daha hızlı olsun diye.
Sosyal ağlarda paylaş

300dps lik socketle birlikte 1k life on hit'li silahım var. hp doldurmak gerekince hemen swap ediyorum pat pat pat doluyor.

671dps silah kullanıyorum halen : bırakamadım bir türlü. 100str var diye 800dps mavi silahlara kafa tutuyor daha üstüne para vermek istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi başından beri söylüyoruz oyun sırf gear check diye. adam çok skill gerektiren bişey yapıyormuş gibi koymuşsun şu videoyu.

act2 de adım atamıyordum ilk geçtiğimde, şimdi 2 pack birden kesiliyor rahatlıkla. ne oldu neyi farklı yapıyorum şu an, ayda ne değişti? söyleyim hemen, hiç bişey. sadece üzerimdeki itemlar daha iyi. şu an act3te siegebreaker kesiyorum mesela iyi kötü. aynı muhabbet act4 e olacak bi süre daha farmladıktan ve daha iyi gear aldıktan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WeYVgT!bY!aaZa

20 lvl'ım solo takılıyorum skilller şu şekilde
gear linkleyebiliyo muyum bilmiyorum da 1h + shield şeklinde gidiyorum zorlanmadım daha pek ama nedir ne değildir bi bilgi alıyım dedim

act2'deyim bitirmek üzereyim sanırsam şu gıcık hatunu kestim baraj kapılarını mı ne şeedicem şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...