Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 240 mf benim. baya para kazandim ordan + item topladim. siegebreaker rundan da 6-7 parca düstü güzel, 2sini kullaniyorum hala gerisi satildi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ben şanssızım abi, onlarca Maghda kestim 1 item düşmedi lol. 1.03'e kadar ara verdim zaten barb'a, gereksiz sinir bozmanın anlamı yok. Twink DH ile devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 e peki 1.03 ile garanti rare sayısı düşecekse barbar love gelse bile bi işimize yaramayacak ki? ne farmlayacaz patchten sonra :) bu arada içinde "chance" geçen şeylere hep şüpheyle yaklaştığım için midir bilmiyorum, 5 NV buff da alsam %200lerde MF ile de gitsem tamam sayıca fazla rare düşüyor ama onca düşen şeyden de 1 tanesi bile işe yarasın be kardeşim... hatta az önce korkunç bişe oldu, inferno/butcher farmlarken defalarca kestiğim butcherdan düşmeyen kalitede legendary/set chest armor düştü saçma sapan beyaz bi cultistten lol ee ben şimdi nasıl güveneyim MF miş NV miş bunlara :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 az önce bitirdim act3ü. life on hit cok kolaylik sagladi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Su statlar ile inf act 2 de elit kesemiyorum,beyazlarda bile zorlanıyorum asdsad 40k hp 9k armor(enc. ile birlikte) 22k dps(bufflı) 750 civarı resist(bufflı) %20 block %15 dodge melee reduction 0 Sorun melee reduction ın 0 olması mı nedir anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Overpower'ı Crushing Advance rünü ile kullanan var mı ?. %30 melee dmg'i reflect etmesinin yanında o dmg'i migitation ediyor, üstüne, life on hit'i aktive ediyormuş. http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5594217631?page=1 Hotfix gelene kadar act 4'ü görelim hiç değilse sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Dark_Soul said: Su statlar ile inf act 2 de elit kesemiyorum,beyazlarda bile zorlanıyorum asdsad 40k hp 9k armor(enc. ile birlikte) 22k dps(bufflı) 750 civarı resist(bufflı) %20 block %15 dodge melee reduction 0 Sorun melee reduction ın 0 olması mı nedir anlamadım? sorun skillerde büyük ihtimalle. leap - iron impact ignore pain - iron hide warcry - impunity revenge - provocation frenzy - sidearm charge - dreadnought nerves of steel - tought as nails - superstition dene. champ packleri kesebilmen lazım. tabi gene fire chain, desecration falan bunları kite edeceksin azar azar. yani öyle ortalarına dal kes değil olay. fire chain rahat kesebilmen için etrafında dönebileceğin bir alan bul. mesela oasis'de yarıklar var, veya evler var. etrafında dönüp tek sıra yapıyorsun fire chainleri vur vur 2. yanına yaklaştığı zaman kite. ignore pain açıp abanıp sonra chargela kaçabilirsin işler biraz daha hızlı olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 skillerde sadece charge yerine battlecry kullanıyordum,diğerleri aynı.Birde charge ile deniuim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 leap + ignore pain + leap ile rahat bi 20 sn boyunca cok fazla dmg almiyorsun. sonrasinda charge ile uzaklaşıp biraz kite, sonra tekrar leap vs life on hit cok rahatlatiyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 300dps lik socketle birlikte 1k life on hit'li silahım var. hp doldurmak gerekince hemen swap ediyorum pat pat pat doluyor. 671dps silah kullanıyorum halen : bırakamadım bir türlü. 100str var diye 800dps mavi silahlara kafa tutuyor daha üstüne para vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Allah belasını versin şunlarla 15 dakka ugraştıktan sonra(15 tane sineğin peşinden kosturuyorum ,kactıkları yetmiyor bide tp oluyorlar ,bir taraftan da ekranın her yeri püskürttükleri sümük dolu) dh ye rerolladım.Bildiğin amelelik yav barbarla oynamak,harcadıgım 3.5-4m a acıdım vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 barbarla belial kestikten sorna bıraktım 3 günde dh levelladım, 10m'e de gear dizdim şimdi nerdeyse act3ün sonundayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ben barbarıma geri döndüm, dh ile oynarken yok mızrakçısıydı, yok kurbağasıydı 1shot yemek bana göre degil pek, sürekli diken üstünde oynamak (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 yok ya ben inatla devam ediyorum barbariana. pazartesi act4 maceram basliyor asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Barbar solo oynanmaz,arkadaslarla beraber 2 monk + ben ve wizardla rushlamadan inferno bitti.Ha herkesin gear über ona laf yok onu da farmdan degil ah al sat ile yaptık.Oyunun bu mantıgı kötü işte farm seni giydirmeye degil baskasına item satıp senin giyinmene yarıyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=US8Cs06qCAA&list=UUdbL-i29FDPYok8X8yIynNQ&index=1&feature=plcp Where is your act4 now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 abi başından beri söylüyoruz oyun sırf gear check diye. adam çok skill gerektiren bişey yapıyormuş gibi koymuşsun şu videoyu. act2 de adım atamıyordum ilk geçtiğimde, şimdi 2 pack birden kesiliyor rahatlıkla. ne oldu neyi farklı yapıyorum şu an, ayda ne değişti? söyleyim hemen, hiç bişey. sadece üzerimdeki itemlar daha iyi. şu an act3te siegebreaker kesiyorum mesela iyi kötü. aynı muhabbet act4 e olacak bi süre daha farmladıktan ve daha iyi gear aldıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ultimate hulking phasebeast champ pack geldi bana bugün. fire chain - vortex - teleporter - jailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Aluriel bari videoyu izleseydin. Adam daha videonun 40ıncı saniyesinde söylüyo zaten ben iyi değilim, iyi olduğum için değil... diye başlıyo videosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 izledim videoyu merak etme. ama işte bi olayı yok yani gear sırf bak baya kötü gearla sprint+tornado taktiği yapmış başka bi eleman mesela, onun gibi bişey olsa anlarim ama şunda hiç bişey yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 şu taktiği ilk bulan eleman mesela baya kötü bi gear ile 3 pack birden kesiyordu act2de aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 böyle oynıcağıma oynamam daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WeYVgT!bY!aaZa 20 lvl'ım solo takılıyorum skilller şu şekilde gear linkleyebiliyo muyum bilmiyorum da 1h + shield şeklinde gidiyorum zorlanmadım daha pek ama nedir ne değildir bi bilgi alıyım dedim act2'deyim bitirmek üzereyim sanırsam şu gıcık hatunu kestim baraj kapılarını mı ne şeedicem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Poor barbs : / http://www.youtube.com/watch?v=QGsMBax8qyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar