Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de adalet her zaman mağdurun yanında


mahmud_mahmudov

Öne çıkan mesajlar

işte gerçek islam :/

yaşasın referandumla gelen kadını ve çocuğu koruma paketleri?

Ama hakimin bir suçu olduğunu sanmıyorum çünkü kız annem suçsuz demiş falan filan bulandırılmış medya haberleri ile de çok bişey anlaşılmıyor. 18 yaşından küçük bir çocuğun ifadesini zorla verdirttiğine yönelik bir şüphe olması durumunda bir araştırılma yapılmıyor mu bu konuda? Görgü tanıkları falan araştırılmıyor mu? Ya da verilen ifadelerin tutarlılığı incelenmiyor mu? Polisler bu adamları adam gibi sorguya çekmemiş mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nüfus kaydı ne kadar gerçekse kemik yaşı da o kadar gerçek. nüfus kaydı doğru olup da kemik yaşı farklı olan insanlar olabiliyor. hangisi büyükse onu mu alcaz yaşa bakarken arkadaş? niye küçük olanı almıyoruz da büyük olanı alıyoruz, o zaman ikisi farklıysa küçük olanı alsınlar?

Ama en mantıklısı, en azından bir sınır belirlenmeli istatistiklere dayalı belki, arada +-5 fark yoksa asıl yaşın nüfus kaydına göre alınması lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Ardeth said:

işte gerçek islam :/


haberde müslüman olmaları veya dinle ilgili bir ibare mi vardı?


hayır, müslüman bir nesil yetiştirmek isteyen AKPnin referandumunda güyya çocukları ve kadınları korumaya yönelik paketler vardı ama çocuk istismarcıları ve tacizcileri sürekli serbest kalıyor. demek ki çocuk ve kadınlardan çok kendi yaptıkları yolsuzluklar yüzünden hapse düşmemeyi daha çok önemsiyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...