Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 1.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Llama

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Şu maçta şu hakemin hiçbir savunulacak yanı yok, savunmaya kalkanda futbol cahilliğini geçtim direk maldır, salaktır. Olayları bu hale getirende hakemdir, engelleyebilecek olanda hakemdi.

Çok kızmış darkrider hakeme... Maçta olsa o da inermiş yaallabismila sahaya adam dövmeye.
Sosyal ağlarda paylaş

Ivanov said:

bozuk plak gibi aynı şeyi söylüyorum ama hala inanamıyorum hala darkrider'ın filan söyleminde önceliğin "hakem bu hale getirdi, o önleyebilirdi" olmasına.

niye kimse sahaya inip futbolcu üzerine yürümenin üzerinde durmuyor? bi ben miyim çok yanlış bulan bunu yahu?

yani darkrider, eğer daha da kötü, çok daha da kötü bi hakem yönetip çok daha fazla hata yapsaydı bütün tribün sahaya inse hakemi, eboue'yi döverek oldürse. "hakem çok hata yaptı böyle olmamasını önleyebilirdi mi" diyeceğiz?

önleyebilirdi.

senin taraftarın bir EPL kalitesinde değil, senin taraftarın ve özellikle taraftar grupların kendilerini takımın sahibi sanan eşrarkeşler, takım fark etmeden. Hakem burada en çok dikkat etmesi gereken kişidir.

65-70'e kadar sahada tek bir olay çıkmamışken, ilk maçtan olaylı olduğumuz Eboue'e bile yanılmıyorsam tek bir ıslık çıkmışken sen gidip yaptığın üst üste hatalar ile Beşiktaş'ı harcarsan taraftar en sonunda çıldırır, kendini kaybeder.

Bugün yine Beşiktaş tribünüydü, daha önce Fener tribünlerinde de gördük benzer olayları Galatasaray tribünlerinde de,

Bu ülkede bu maç şu hale geldiyse tek suçlusu hakemdir.

Oyuncuya saldırılması olayı tamamen güvenlik zaafı ve yine içip otlanıp maça gelen it kopuk yüzündendir. Orada top sadece sarı kırmızılı futbolcunun elinde diye saldırıldı ona o kadar eminim ki, Eboue diye değil. Adamlar iyice kendilerini kaybettikten sonra gözleri hiçbirşey görmüyor.

Zaten Çarşı it kopuk yuvası, çıldırtırsan bir dakikadan sonra bu hale gelir. Tıpkı ilk maçtaki gibi,

Bu ülke böyle, sen gidip dünyada böyle böyle diye karşılaştırırsan tabii kabullenemezsin yapılanları. Halen medeniyete erişemedik tribüncülükte, bu gidişle olmayacakta.

Sahalara su şişelerin atıldığını da gördük, stadların yakıldığını da veya daha başka bin ton olay sayarsın takım fark etmeksizin. Burada böyle,

Şu maçta da Hüseyin Gökçek'i savunma gafletine kimse girmesin, beyin özürlü damgasını yer direk. Adam resmen bir top boyu çizgiyi geçen topa korner çalmadı. Yardımcı hakemin verdiği kararın aleyhine topu GS'ye verdi kaç defa, daha neler neler sayarız.

Çıldırttı abi it kopuğu bu kadar basit, adamlar zaten çıldırmaya yer arıyorlar. Sen gidip ben yapmazdım, sen yapmazsın diye düşünme bunu tekrar diyorum. Ben, sen yapmayacağın için onların arasında izlemiyorsun ...
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Aslında hakemlik fazla bir olay yoktu. Oyuncular,taraftar patlama noktasında. Umarım maç çıkışı olay olmaz.

bu da var. takım o kadar süredir başarısız sonuçlar alıyor ki kötü yönetim patlattı.

üstüne üstlük taraftar güzel oyun izlemeye gidip, rezil bir oyunla karşılaşıyor. Beşiktaş gerçekten çok kötü oynadı. Hani önceki postta da yazmıştım, pas vermekten bile aciz bir takımdı ya,

sahanın eni 45 metre, her oyuncu gidip 50cm'lik adama vurduruyordu pasları. Pas bile yapamayan takım mı maç kazanacaktı?

Ben TV başında izlerken sinirlendim, hakem direk volkanı patlattı işte
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Ivanov said:

bozuk plak gibi aynı şeyi söylüyorum ama hala inanamıyorum hala darkrider'ın filan söyleminde önceliğin "hakem bu hale getirdi, o önleyebilirdi" olmasına.

niye kimse sahaya inip futbolcu üzerine yürümenin üzerinde durmuyor? bi ben miyim çok yanlış bulan bunu yahu?

yani darkrider, eğer daha da kötü, çok daha da kötü bi hakem yönetip çok daha fazla hata yapsaydı bütün tribün sahaya inse hakemi, eboue'yi döverek oldürse. "hakem çok hata yaptı böyle olmamasını önleyebilirdi mi" diyeceğiz?

önleyebilirdi.

senin taraftarın bir EPL kalitesinde değil, senin taraftarın ve özellikle taraftar grupların kendilerini takımın sahibi sanan eşrarkeşler, takım fark etmeden. Hakem burada en çok dikkat etmesi gereken kişidir.

65-70'e kadar sahada tek bir olay çıkmamışken, ilk maçtan olaylı olduğumuz Eboue'e bile yanılmıyorsam tek bir ıslık çıkmışken sen gidip yaptığın üst üste hatalar ile Beşiktaş'ı harcarsan taraftar en sonunda çıldırır, kendini kaybeder.

Bugün yine Beşiktaş tribünüydü, daha önce Fener tribünlerinde de gördük benzer olayları Galatasaray tribünlerinde de,

Bu ülkede bu maç şu hale geldiyse tek suçlusu hakemdir.

Oyuncuya saldırılması olayı tamamen güvenlik zaafı ve yine içip otlanıp maça gelen it kopuk yüzündendir. Orada top sadece sarı kırmızılı futbolcunun elinde diye saldırıldı ona o kadar eminim ki, Eboue diye değil. Adamlar iyice kendilerini kaybettikten sonra gözleri hiçbirşey görmüyor.

Zaten Çarşı it kopuk yuvası, çıldırtırsan bir dakikadan sonra bu hale gelir. Tıpkı ilk maçtaki gibi,

Bu ülke böyle, sen gidip dünyada böyle böyle diye karşılaştırırsan tabii kabullenemezsin yapılanları. Halen medeniyete erişemedik tribüncülükte, bu gidişle olmayacakta.

Sahalara su şişelerin atıldığını da gördük, stadların yakıldığını da veya daha başka bin ton olay sayarsın takım fark etmeksizin. Burada böyle,

Şu maçta da Hüseyin Gökçek'i savunma gafletine kimse girmesin, beyin özürlü damgasını yer direk. Adam resmen bir top boyu çizgiyi geçen topa korner çalmadı. Yardımcı hakemin verdiği kararın aleyhine topu GS'ye verdi kaç defa, daha neler neler sayarız.

Çıldırttı abi it kopuğu bu kadar basit, adamlar zaten çıldırmaya yer arıyorlar. Sen gidip ben yapmazdım, sen yapmazsın diye düşünme bunu tekrar diyorum. Ben, sen yapmayacağın için onların arasında izlemiyorsun ...

sen de haklısın. ama yediremiyorum işte...
Sosyal ağlarda paylaş

Taraftarın durumu kepazelik ona kimsenin laf edeceğini sanmam.

GS'de 1-2 oyuncunun hareketleri beni bile rahatsız etti. Eboue'nin itirazı kendini yere atması bence normal, ama öyle para attılar diye şov yapması (ki zaten tetikleyici hareketlerden biri buydu) çok saçmalık. Engin yerden kalkamadı, çok rahatsız etti hakkaten, eh yeter be dedik.

Melo ilginç şekilde çok sakindi. heralde iyi kulağı çekilmiş. Golden sonra kesin tahrik edici hareketler yapar diye tahmin ediyordum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş top oynamaktan aciz bir takım haline geldi.Allahtan 3 maçlık paket almamışım(alsamda son 2 maça gidemicektim zaten).

3 pas yapamıyor,bilmem kaç gün hapiste yatıp 2-3 ay dısarda kaldıktan sonra gelen TD'ten ne halt bekliyor yönetim bilmiyorum.(Süleyman Seba'ya yağcılık işte)

Hakem çok gereksiz yerlere getirdi maçı.Ev sahibi takıma tölerans gosterceksin,tansiyonu dusurceksin.Aksine bunun tersini yaparsan böyle olur.Ornek olarak Cuneyt Cakir tansiyon yukseldiginde ya sertlige izin veriyor ya da deplasman takımının aleyhine duduk calıyor.

Hakem %100 dürüst degildi bu macta.GS lehine cok duduk caldı.(bjk'nin cıkmayan taçları,gs'nin auta cıkan topları,q7'nin ofsaytları ofsaytta gs'nin golu ofsayt degil gibi)

GS iyi oynadı,sinirlerine hakim oldu ve kazanan oldu.Hakeminde bunda etkisi kimse YOK diyemez.Fakat babalar gibi toplarını oynadılar genel olarak

Fakat o EBOUE'denen insan tahrik yapmakta üstüne tanımıyor.Faul olsun taçlar olsun herseyde bir tahrik yapmaya calısıyor.Hatta taç atmadıgı icin takım arkadaslarından ikaz yedi son dakika.
Sosyal ağlarda paylaş

Birileri çıkardı işte Göcek GS'liymiş diye, formalı fotosunu koydular, sonra o adam ağzıyla kuş tutsa (misal kanarya) yaranamaz BJK seyircisine zaten.

Ofsaytımsı bir pozisyondan gelen golü verdi diye zaten hakem hata yapsa da sövsek diye bekleyen taraftar iyice dellendi.

Yoksa böyle en bariz BJK aleyhine yönetim hatası aslında kornere çıkan topu yan hakemin görmeyişi ve out vermesiydi.

BJK topçularının gördükleri her kart fazlasıyla doğruydu bence. Ha ama ne oldu bu kadar olay, kavga dövüş vs. yine ballıbahçeye yaradı, başka bir şey olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...