Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Yahu hakeme itiraz etmek mi tahrik sebebi? Öyle tahrik mi olur? İstediği kadar abes olsun, hakeme itiraz bu. Ha o taç atışında olayları abartıp bir atılıyosa 10luk rol yaptı, o sonuna kadar tahrik, eşşeklik, ona lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Eboue maç boyunca hep tahrik etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Muhtemelen stada adam gelmeyince çapulcuları doldurdular bir şekilde, çarşı marşı diyoruz da, bu kadar da olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 itiraz tahrik değil. itirazın da adabı var. dirsek atıyor çıldırmış gibi hareketler, selçuk sarı kart görüyor yerden yere vuruyor kendini. selçuk o kadar itiraz etmedi. kim öyle itiraz ederse garip zaten. taraftarın savunulacak bir şeysi yok zaten. o kadar kaçırır, pozisyon vermeden gol yersen gerilirler bu kadar. Baki tuncay akın malı hay allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Neyse 6 da 6 hedefimize ulaşmak için çok iyi bir adım attık =D Tayfur ile başarıdan başarıya koşacağımıza inancım tamdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 olay tahrik 10 üzerinden kaç veya tahrik var mı yok mu değil ki, sen futbolcuyu linç etmeye inemezsin sahaya ya yok böyle bi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Besiktas bu mac 1800 dakika oynansa gol atamazdi, hakeme bosuna yukleniyorlar, ofsayti gormek imkansiza yakin.hakemin tek hatasi gs li olmasi, buda federasyonun sucu, bu maca baskasini verse taraftardan bu kadar tepki cekmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 arkadaş orada olay hakeme itiraz değil, maçın kontrolünü yaptığı üst üste hatalar ile iyice kaybetti. Üstüne üstlük bütün hakemler bunu yapınca en ufak olaya iyice çoşmaya başladı Çarşı, Çarşı'nın ilk olayı değil, olmayacakta. Sen adam gibi maç yönetmezsen iti kopuğu böyle çoşturursun, kontrolü kaybedersin. Şu maçta şu hakemin hiçbir savunulacak yanı yok, savunmaya kalkanda futbol cahilliğini geçtim direk maldır, salaktır. Olayları bu hale getirende hakemdir, engelleyebilecek olanda hakemdi. İnönü'deki ilk maçta yaşananlara rağmen 65'e kadar bir olay, hakeme edilen 2-3 küfür haricinde hiçbirşey olmamışsa bu sahada GS'ye karşı bir olay olduğunu söylemekte saçmalık, Zaten çıkan olayda GS'ye karşı değildi, orada taşan sabır bir nevi en yakındaki adama patladılar. Göçek cidden eyyamcı ve şerefsiz çıktı. Herşeyin bu hale gelmesinin tek sebebi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 spor toto süper komedi. aydının golü dışında futbol maçı izlediğine bin şahit lazım.. hakem fln lol, nası yorum yapsam bilemedim bizim niye adam gibi futbol liglerimiz yok lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 miyaw33 said: Besiktas bu mac 1800 dakika oynansa gol atamazdi, hakeme bosuna yukleniyorlar, ofsayti gormek imkansiza yakin.hakemin tek hatasi gs li olmasi, buda federasyonun sucu, bu maca baskasini verse taraftardan bu kadar tepki cekmezdi. maçın özeti de şudur aslında fazla konuşmaya gerek yok. Beşiktaş gerçekten çok kötüydü, maçı kazanmasını zaten ilk yarıdan itibaren beklemiyordum. kazanmayı bile geçtim beraberlik bile beklemiyordum, hani bleki karambole falan gelir. Sonuçta ikinci yarı 1-0'a yatmıştı GS ... Hakem resmen maça aksiyon kattı, kastı bile yaptı bunları eminim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Pozisyon net ofsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 gs lobisi 92-93 sezonu gibi playofflara iyi hazırlanmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 hakeme yapılanlar az bile ama futbolcuya saldırmak filan yakışmadı.git hakemle hallet işini, sana ne topçudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Vay anasını ne tahrik arkadaş. Bu adamlar Kadıköy'de de oynadı kafasına sopa yedi bilmem ne. Lolz. Hüseyin Göçek ne yaptı bu maç bu kadar tepki alacak biri bana "ince ince kıydı" dan fazla cevap verebilecek mi. Hadi geçiniz ya. Beşiktaşlılık duruşu FTW... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 İlk saldıran adam hakeme saldırıyordu zaten, adamı tuttular, yanlız komik olan tutan adam yerlerde sürünürken yanındakilerin sahaya girmeye korkması. Herifi çekti götürüyordu resmen ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Taca bile penalti gibi itiraz edersen beyin noksani adam da sahaya girer. Medyasina hic girmiyorum. Bir haftadir boy boy fotolarini basarsan oradaki holigan ozurlu de buna abanir. Besiktas bakalim 10 mac falan kapanir sahasi. Onumuzdeki sene de gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Lancester said: Pozisyon net ofsayt Şu fotoğrafı yapan adamda beyin namına 1 adet hücre var mı acaba, çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bozuk plak gibi aynı şeyi söylüyorum ama hala inanamıyorum hala darkrider'ın filan söyleminde önceliğin "hakem bu hale getirdi, o önleyebilirdi" olmasına. niye kimse sahaya inip futbolcu üzerine yürümenin üzerinde durmuyor? bi ben miyim çok yanlış bulan bunu yahu? yani darkrider, eğer daha da kötü, çok daha da kötü bi hakem yönetip çok daha fazla hata yapsaydı bütün tribün sahaya inse hakemi, eboue'yi döverek oldürse. "hakem çok hata yaptı böyle olmasını önleyebilirdi mi" diyeceğiz? bi ara "ya allah bismillah allahu ekber" denmeye başlandı? cihada mı gidiliyor? ne kadar ayıp (hakemi asla ve asla savunmuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 paticik laglıyor 2 kere olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Rıdvan yine, "ofsayttan gol yedi gardı düştü QQ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Biri bana hakem ne yaptı açıklayabilir mi ya allah aşkında. Faul mu yanlış verdi taç mı. O kadar ince ofsayttan gol şu ana kadar hiç olmadı sanki. Hakem bu hale nasıl getirdi biri bana anlatsın ama ince ince kıydılar edebiyatı yapmasın. Çaldığı faullerin çoğu faul. Bize de verdi BJK'ye de. Ofsaytlar ofsayt. Golü kaçıran zaten yan hakem ki zor pozisyon. Bize de çat çat sarıları gösterdi. Ne yaptı yani.. Kimse hikaye anlatmasın. 0-2 oldu seyirci zaten sinirli. BJK seyircisi zaten birçok şeye tepkili ki, maçla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Aslında hakemlik fazla bir olay yoktu. Oyuncular,taraftar patlama noktasında. Umarım maç çıkışı olay olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ofsayttan golle parami ikiye katladim tesekkurler hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 abi maçın başında başladı zaten küfürler asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 BJK de illa bi hakeme laf edecek gelenek oldu bunlarda... sen iki top yapama sonra hakem de hakem... hep mi hakem olm? kendi oynadığı topa niye hiç bakmaz bu gözler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar