Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 1.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Llama

Öne çıkan mesajlar

itiraz tahrik değil. itirazın da adabı var. dirsek atıyor çıldırmış gibi hareketler, selçuk sarı kart görüyor yerden yere vuruyor kendini. selçuk o kadar itiraz etmedi. kim öyle itiraz ederse garip zaten.

taraftarın savunulacak bir şeysi yok zaten. o kadar kaçırır, pozisyon vermeden gol yersen gerilirler bu kadar. Baki tuncay akın malı hay allahım ya
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş orada olay hakeme itiraz değil, maçın kontrolünü yaptığı üst üste hatalar ile iyice kaybetti. Üstüne üstlük bütün hakemler bunu yapınca en ufak olaya iyice çoşmaya başladı Çarşı,

Çarşı'nın ilk olayı değil, olmayacakta. Sen adam gibi maç yönetmezsen iti kopuğu böyle çoşturursun, kontrolü kaybedersin.

Şu maçta şu hakemin hiçbir savunulacak yanı yok, savunmaya kalkanda futbol cahilliğini geçtim direk maldır, salaktır. Olayları bu hale getirende hakemdir, engelleyebilecek olanda hakemdi.

İnönü'deki ilk maçta yaşananlara rağmen 65'e kadar bir olay, hakeme edilen 2-3 küfür haricinde hiçbirşey olmamışsa bu sahada GS'ye karşı bir olay olduğunu söylemekte saçmalık,

Zaten çıkan olayda GS'ye karşı değildi, orada taşan sabır bir nevi en yakındaki adama patladılar.

Göçek cidden eyyamcı ve şerefsiz çıktı. Herşeyin bu hale gelmesinin tek sebebi ...
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Besiktas bu mac 1800 dakika oynansa gol atamazdi, hakeme bosuna yukleniyorlar, ofsayti gormek imkansiza yakin.hakemin tek hatasi gs li olmasi, buda federasyonun sucu, bu maca baskasini verse taraftardan bu kadar tepki cekmezdi.

maçın özeti de şudur aslında fazla konuşmaya gerek yok. Beşiktaş gerçekten çok kötüydü, maçı kazanmasını zaten ilk yarıdan itibaren beklemiyordum. kazanmayı bile geçtim beraberlik bile beklemiyordum, hani bleki karambole falan gelir. Sonuçta ikinci yarı 1-0'a yatmıştı GS ...

Hakem resmen maça aksiyon kattı, kastı bile yaptı bunları eminim ya
Sosyal ağlarda paylaş

Vay anasını ne tahrik arkadaş. Bu adamlar Kadıköy'de de oynadı kafasına sopa yedi bilmem ne. Lolz.

Hüseyin Göçek ne yaptı bu maç bu kadar tepki alacak biri bana "ince ince kıydı" dan fazla cevap verebilecek mi. Hadi geçiniz ya. Beşiktaşlılık duruşu FTW...
Sosyal ağlarda paylaş

bozuk plak gibi aynı şeyi söylüyorum ama hala inanamıyorum hala darkrider'ın filan söyleminde önceliğin "hakem bu hale getirdi, o önleyebilirdi" olmasına.

niye kimse sahaya inip futbolcu üzerine yürümenin üzerinde durmuyor? bi ben miyim çok yanlış bulan bunu yahu?

yani darkrider, eğer daha da kötü, çok daha da kötü bi hakem yönetip çok daha fazla hata yapsaydı bütün tribün sahaya inse hakemi, eboue'yi döverek oldürse. "hakem çok hata yaptı böyle olmasını önleyebilirdi mi" diyeceğiz?

bi ara "ya allah bismillah allahu ekber" denmeye başlandı? cihada mı gidiliyor? ne kadar ayıp

(hakemi asla ve asla savunmuyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Biri bana hakem ne yaptı açıklayabilir mi ya allah aşkında. Faul mu yanlış verdi taç mı. O kadar ince ofsayttan gol şu ana kadar hiç olmadı sanki. Hakem bu hale nasıl getirdi biri bana anlatsın ama ince ince kıydılar edebiyatı yapmasın. Çaldığı faullerin çoğu faul. Bize de verdi BJK'ye de. Ofsaytlar ofsayt. Golü kaçıran zaten yan hakem ki zor pozisyon. Bize de çat çat sarıları gösterdi. Ne yaptı yani..

Kimse hikaye anlatmasın. 0-2 oldu seyirci zaten sinirli. BJK seyircisi zaten birçok şeye tepkili ki, maçla alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...