Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi beyin fırtınası yapalım

moncici

Öne çıkan mesajlar

valla biz ossye hazirlanirken bogazicinin etiketi soyle boyle diye gazlamaya calisiyorlardi. o etiketle ugras bul bir yerlerden resepsiyonistlik gibi bir is. ingilizcen de vardir heralde? yoklama sorunu yoksa sinavlara da gidersin gecersin bi sekilde. ben cok karamsar olcak bir durum gormedim. barista da olunur sultanahmette turistlere tepsi de tasinir ayrica ne bu kendini begenmislik cik cik cik
Sosyal ağlarda paylaş

Git anlat annene her bişeyi böyle böyle ben yedim bi b.k sen affet annem de kapan ayaklarına sonra da kendine çeki düzen ver ha bana sorarsan çeki düzen vereceğin de yalan. 3 sene boyunca dank etmedi yedim içtim goygoy oh hayat bana güzel yapmışsın gerçekten kendine çeki düzen verecek adam o 3 seneyi beklemez.

Not: Kusura bakma ağır konuşuyor belki burda yazanlar ben dahil ama hakediyorsun sonuna kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben istanbul'da razıyım günlük 33tl'ye. evin bir odasını da erasmusçuya kiraya verdim miydi tamamdır işte, 3 yıl götürür beni. ama rahat iş olmalı. redaksiyon mesela ya tam bana göre iş. gece işi olabilir veya ne bileyim. burada böyle işlerden para kazanan bir sürü insan var biliyorum, sosyal medya cart curt. var mı aklınızda bir şeyler?
Sosyal ağlarda paylaş

gece işi lazımsa. git gazete dağıt yada ne dilim güvenlik görevlisi serfitikası al hemde silahlı..bekcilik yap..

---
vaperon said:

HocaEfendi said:

33 tl yeni nesil için cokmu kötü para yaw..kafama takıldı valla..

Saatlik 14.65 tl net alınca haliyle az gözüküyor. :(

abi o nası para öyle.. :D allah daha çok versin.

diyorum hep kendime okumamanın cezasını çekiyorsun ömrünün sonuna kadar çekeceksin diye..
Sosyal ağlarda paylaş

vasıf var ama yeterli değil.. 1 yıl daha aynı durumda çalışmam lazımki level atliyim.. level atlayınca minimum günlük 60 tl gibi bi yevmiyem olur..

paranın yetmediğini söylememe gerek yok tabi ama yetmesi için ekstra işlerde yapıyorum.. muhabbet kuşu üretmek gibi..
--
doğru dürüst hiç bi sektörde tecrübesi olmayan adam bile az diyor 33 tl ye..
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

HocaEfendi said:

33 tl yeni nesil için cokmu kötü para yaw..kafama takıldı valla..

Saatlik 14.65 tl net alınca haliyle az gözüküyor. :(

Ne iş yapıyorsun sen bende yapayım ya

@hocaefendi vasıfsız üniversite mezunu için 1200-1300 maaş veriyor özel sektör. Ayda 800 anca ediyor günlük 33 tl yevmiye Sen düşün işte gerisini hocalatör
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...