yav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 valla biz ossye hazirlanirken bogazicinin etiketi soyle boyle diye gazlamaya calisiyorlardi. o etiketle ugras bul bir yerlerden resepsiyonistlik gibi bir is. ingilizcen de vardir heralde? yoklama sorunu yoksa sinavlara da gidersin gecersin bi sekilde. ben cok karamsar olcak bir durum gormedim. barista da olunur sultanahmette turistlere tepsi de tasinir ayrica ne bu kendini begenmislik cik cik cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Git anlat annene her bişeyi böyle böyle ben yedim bi b.k sen affet annem de kapan ayaklarına sonra da kendine çeki düzen ver ha bana sorarsan çeki düzen vereceğin de yalan. 3 sene boyunca dank etmedi yedim içtim goygoy oh hayat bana güzel yapmışsın gerçekten kendine çeki düzen verecek adam o 3 seneyi beklemez. Not: Kusura bakma ağır konuşuyor belki burda yazanlar ben dahil ama hakediyorsun sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 bence ne halt ettiğinin farkına varman da bişey ama önce gidip annene anlat her şeyi, belki iş bulma konusunda da sana yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 33 tl yeni nesil için cokmu kötü para yaw..kafama takıldı valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 33tl ne abi camdan kafanı uzatsan 33 tl gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 çalışmıyim la ben o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ben istanbul'da razıyım günlük 33tl'ye. evin bir odasını da erasmusçuya kiraya verdim miydi tamamdır işte, 3 yıl götürür beni. ama rahat iş olmalı. redaksiyon mesela ya tam bana göre iş. gece işi olabilir veya ne bileyim. burada böyle işlerden para kazanan bir sürü insan var biliyorum, sosyal medya cart curt. var mı aklınızda bir şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 günlük 33tl istanbul'da günde 10 saat barda garsonluk yaparak alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 yüksek lisansa başladım, 3 sene sürecek de annene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 HocaEfendi said: 33 tl yeni nesil için cokmu kötü para yaw..kafama takıldı valla.. Saatlik 14.65 tl net alınca haliyle az gözüküyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 gece işi lazımsa. git gazete dağıt yada ne dilim güvenlik görevlisi serfitikası al hemde silahlı..bekcilik yap.. --- vaperon said: HocaEfendi said: 33 tl yeni nesil için cokmu kötü para yaw..kafama takıldı valla.. Saatlik 14.65 tl net alınca haliyle az gözüküyor. :( abi o nası para öyle.. :D allah daha çok versin. diyorum hep kendime okumamanın cezasını çekiyorsun ömrünün sonuna kadar çekeceksin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 HocaEfendi said: çalışmıyim la ben o zaman :D Hiç çalışmamış adamlarla konuştuğunu göz önünde bulundur. Gel gör ki günde 6 gün çalışsan bile asgari ücrete anca denk geliyor. Bir vasfın var ise az para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 vasıf var ama yeterli değil.. 1 yıl daha aynı durumda çalışmam lazımki level atliyim.. level atlayınca minimum günlük 60 tl gibi bi yevmiyem olur.. paranın yetmediğini söylememe gerek yok tabi ama yetmesi için ekstra işlerde yapıyorum.. muhabbet kuşu üretmek gibi.. -- doğru dürüst hiç bi sektörde tecrübesi olmayan adam bile az diyor 33 tl ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 vaperon said: HocaEfendi said: 33 tl yeni nesil için cokmu kötü para yaw..kafama takıldı valla.. Saatlik 14.65 tl net alınca haliyle az gözüküyor. :( Ne iş yapıyorsun sen bende yapayım ya @hocaefendi vasıfsız üniversite mezunu için 1200-1300 maaş veriyor özel sektör. Ayda 800 anca ediyor günlük 33 tl yevmiye Sen düşün işte gerisini hocalatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 vasıfsız işçi için fazla bile o. ancak beden gücü gerektiren ağır işlerde çalışırsa verirler o 33 lirayı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 tersanede çalışıyorum antalyada.Çelik yada aliminyumdan lüx yat inşa ediyoruz sam amcalara.. görevim montajcı yardımcısı.. ağır iş sanayi diye geçiyor hali ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 wastyrx said: Ne iş yapıyorsun sen bende yapayım ya Bir medya kuruluşunda bilgi işlem yöneticisiyim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 İyi ya bu okuluda bitireyim tası tarağı satıp bende geliyorum yanına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 moncici said: ama rahat iş olmalı.? YA ADAM HALA RAHAT İŞ DİYO AHAHAHHA olm bi durumuna bak, sonra rahat işi hak ediyo musun bi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 rahat iş mi.. annen seni kırbaçlasa yeri ne rahat işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 sex shop'ta tezgahtarlık yapar mısın izmirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 aklıma ilk sınavdan 0 aldıktan sonra ikincisinden 100 alsam hoca da sözlüye 100 verse muhabbetleri geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ben onu yaptım ya, dd geldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 yüksek lisans iyi fikir,annen o yalanı yutar ama senin okul değil 3 sene sittin senede bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 beyin fırtınası en itici isim tamlamasıdır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar