Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 fitillih abi bizi di para vir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ne kebap yansın ne şiş neyine katılıyorsun ki adam prim yapmış işte negüzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3IyzqwijBDw&feature=results_video&playnext=1&list=PL61406DDB30D7A570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 şu alex ne kadar güzel bir insan yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Ardeth said: binci fitillih gilin cik iyi bi insin http://www.youtube.com/watch?v=-3NLPUOVIO4 arkada Mehmet Yalansu tabi. Sevgili Sinan. Bizler de bilmiyoruz hoca efendimiz neden aramızda değil. Zira kendisi hakkında bir dava yok birşey yok. Kendi kendine mağdur edebiyatı yapıyor. Sanırsam CIA'den panpaları bırakmak istemiyor kendisini yatıya çağırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bck said: ne kebap yansın ne şiş neyine katılıyorsun ki adam prim yapmış işte negüzel kebap denmiş şiş denmiş, denmesin böyle şeyler, onu bulamayan da var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ya yazmadan edemeyeceğim; konu epey dağılmış cetoritto' ya yapılan saldırılar nedeniyle. kendimi bildim bileli sol görüşlü bir insan olmama, akp karşıtı olmama, Atatürkçü v.s. olmama karşın cetoritto'yu kimi zaman çekilmez bulmuşluğum var.(kimi siyasi görüşleri nedeniyle). siyaset dışında pek çok konuda ise sinir olmuşluğum var. ama adam bu topikte, son derece akıllı uslu düşüncelerini yazarken, ve gene sigıl'a öylesine takıldığında, yani ortada en ufak bir şey yokken, millet hemen toplanıp hebele hübele diye adamın ne kadar gereksiz üstüne gitmiş, e yuh. gerçekten biraz adalet gerekiyor foruma. adam ne dedi ki, hemen bir genel yönetici damlayıp, had bildirmeye çalışmış. e her konuda böyle bir denetim olsa keşki, ama olmadığını hepimiz biliyoruz. hoş giden bir tartışmayı en az 2-3 sayfa ne hale getirmişsiniz hiç yoktan. forumda en sevmediğim şey, bir şekilde niki bellenen kişinin, sonrasında neredeyse her girdiği topikte üstüne çullanılması. ayrıca bu topikte cetoritto'nun fazıl say ile ilgili görüşlerine sonuna kadar katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 adam benim tek mesaj atmadığım başlıkta bana hakaret ediyor durduk yerde, sen diyorsun günahını aldınız. okuyup anlamak lazım yazılanları biraz doğru sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bu topikten söz ediyorsan sana hakaret ettiği kısmı alıntılar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 hemen geçen sayfada alıntılamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 e ben de ''adam'' diye söz ettim ondan. o da hakaret olarak mi algılamalı bunu? forumda kişiler birbirlerinden söz ederken kullanıyorlar bu tür sözcükleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 iş bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 idilik said: forumda en sevmediğim şey, bir şekilde niki bellenen kişinin, sonrasında neredeyse her girdiği topikte üstüne çullanılması. Canı sıkılan liseli tavrı o eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 "herif" kelimesi hakaret değil ama saygısızca bi ifade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Herif mi hakaret, yapmayın allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Myshkin said: Herif mi hakaret, yapmayın allah aşkına. ben 'ayı' dediğim için futbol bölümünden banlanmıştım,ayağınızı denk alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Herif iltifat olarak da kullaniliyor cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 copry herif ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Eyw .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 S-H said: Myshkin said: Herif mi hakaret, yapmayın allah aşkına. ben 'ayı' dediğim için futbol bölümünden banlanmıştım,ayağınızı denk alın :) Salla zaten direk o bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 copry said: Herif iltifat olarak da kullaniliyor cogu zaman. Nerde misal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 copry said: Herif iltifat olarak da kullaniliyor cogu zaman. pisuarlar ve herifler konusundaki bilgi dağarcığın beklenmedik düzeylerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 vanilin fakei misin yoksa sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Sen yapma Ardeth çok lame :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 gece gece lamer olduk o zaman yapcak bişey yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar