jagd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 GFWL 1 haziranda kapanıyor , ondan sonra belli olacak ne olacağı PC versiyonuna , zaten ikinciyide mayıs sonuna bırakdılar , bana kalırsa sikinti var kalkmayacak sanki ( GFWL kalkacağı söylenen pek çok oyunda bölgesel sınırlama kaldırıldı , Dark souls'da tık yok , hala türkiyeye kapalı mesela ) telnedim said: gfwl'yi ne zaman kaldıracaklar bundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 oyuna başlamak için kaldırmalarını bekliyodum ama gfwl'den kurtuluş yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 möhm 5 aylık konuyu necro'luyorum ama neyse. nedir şimdi hacılar, steam'den alamıyoruz onu anladık. başka bir ülkeden kendimize hediye ettirirsek oynayabiliyor muyuz? ya da hard copy alıp steam'e ekleyebiliyor muyuz? parayı basıp sonra "not available lol" diyor mu? var mı yani yolu abi oynamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 http://www.amazon.com/Dark-Souls-Prepare-Edition-Online/dp/B00917DBUE amazondan alabilirsin, verdiği steam keyini giriyorsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 tenkyu bro ama altta "Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address." yazıyor, sorun olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 billing address'e amerika adresi giriyorsun sadece retail ROW key veriyor. steam'de olmayan dark souls, fable 3'ü falan böyle aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 GFWL'yi bırakıp Steam'e geçiyormuş. Steam'de satılırsa alıp seriye başlayacağım. PS3 için Limited Edition kutusu duruyor aslında ama PC'de oynayasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 steamde satiliyodu zaten de oynamak icin gfwl illeti gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 e arattım göremedim ben steam'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 regionla alakali olabilir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 türkiyeye hiç gelmedi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 LathspeLL said: e arattım göremedim ben steam'de? Trde store'da gözükmüyor, bulunamıyor, linkine tıklayınca "yoktan anlayın" falan diyor ama keyciden amazondan vs alıp steam'e eklenebiliyor (o zaman bile store page'i yok lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 82 saatimi yedi ama değdi 41/41 achievements. bi kere bitirdikten sonra gayet kolaylaşıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=AZVa9aEaX-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 pc de bitirince sayılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 gençler ben yeni başladım bişi sorucam şimdi sorc açtım, en mantıklı skill dağılımı nasıl olmaslı, boyuna int basıyorum şimdilik. bir de asa ile aim almak gibi bişi yok galiba illa R3'ile lock edip öyle mi büyüyü ateşlemem gerekiyor? diğer türlü alakasız yerlere gidiyor büyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 sadece bow'da var diye biliyorum aim spellerde yok. ekleme : aklıma geldi şimdi xbox one a ds3 alınca xbox360 için dark souls u bedava vermişti isteyen olursa yollarım kodu evde bulursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 senko said: gençler ben yeni başladım bişi sorucam şimdi sorc açtım, en mantıklı skill dağılımı nasıl olmaslı, boyuna int basıyorum şimdilik. bir de asa ile aim almak gibi bişi yok galiba illa R3'ile lock edip öyle mi büyüyü ateşlemem gerekiyor? diğer türlü alakasız yerlere gidiyor büyü 50 int soft cap, 44 int en yuksek int isteyen buyunun requirementi, 6 slot falan acacak kadar attunement ver, kalan iste endurance/vitality dagitirsin 30ar falan ne kadari rahat ettiriyorsa oynarken, oturup farmlamazsan tam bir build yapacak kadar soul toplamiyorsun zaten ilk run'da ayrica bir de 16 str/dex falan keyfine gore kullanacagin bir silahin requirementini karsila. Klasiklerden moonlight greatsword 16 str istiyordu, ama keyif isi dedigim gibi oyle cok optimum takilacam demiyorsam fazla kafani yormana gerek yok, ilerde istedigin silaha basarsin enchanted'i mis gibin takilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Borastus said: sadece bow'da var diye biliyorum aim spellerde yok. ekleme : aklıma geldi şimdi xbox one a ds3 alınca xbox360 için dark souls u bedava vermişti isteyen olursa yollarım kodu evde bulursam o zaman spell için R3 ile target seçip öyle gitmek zorundayız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ben demons souls'u sade magic missile ile bitirmiştim. Dark souls da da yeterli olur mu bilmiyorum. Mesela ds3 de hemen hiçbir şey yapamıyormuş speller. söyle yapmıştım ilk ok atıp adamı üzerime çekiyordum sonradan büyülerle harcıyordum tek tek. Artı spellerin mesafesi oldukça kısa (çogunun) yani 15 adımda yok oluyor zaten. He saçma mı bence olması gerekli. Stone skin mi ne var oyunun sonunda çok iş yapıyormuş bende yoktu o görürsen alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 hmms advice'lar için teşkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 bide anlatıyorlar ya şöyle off, oynamayın abi hiç şu oyunu bu şekilde oynayacaksanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ds oynayalanların çoğu ilk bosstan 3-4 wipe yiyince guide açıp öyle oynuyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 abi şunu anlamıyorum oyun zaten hiçbir şey anlatmıyor. ds3 de firelinkte yarım saat dolandım sonraki yer nerde diye sonradan gördüm teleport gerekliymiş önceki oyunlarda böyle değildi mesela. abuk sabuk şeylere yatırım yapıp ilerde mal gibi kalıyorsun veya aslında kritik olan şeyleri kaçırıyorsun. ilk oyununu adam gibi yapsın sonra istedigi gibi bir build yapar oynar kendi. bait i attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 magic ile uzaktan oyun bitirip utanmadan anlatmış sdfs gerçek erkekler heavy armor ile zıplayamadan oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar