PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Fakirler torrentler sadece. Adam gibi alın steamden yardırın, çünkü pvp'si direk senin oyununa müdahale edilmesiyle oldugu için çok bomba. Selçuk oyunun lore'u çok vague, yapman gerekenleri genelde intuatif bir şekilde yapıyorsun. Guide yok oyun içi ve zevki de öyle çıkıyor. Laki build mevzusu var, başlamadan beni bi dürt facebooktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 daha iner diye bekliyorum, 33% su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Beraber oynayacaksak mıyız şükrü..? http://25.media.tumblr.com/tumblr_lyrcypmcR31r60htjo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 pc versiyonuna hiç indirim geliyor mu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oyun niye inatla hiçbir yerde indirime girmiyor? steamde zaten region muhabbeti yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 indirimde steamde su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hmm "This item is currently unavailable in your region" bunu aşmamızın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 vpn ile şuan görebiliyorum $26.79 ama vpn ile alıp keyi aktive edersem steam sorun çıkarır mı bilemiyorum daha önce hiç yapmadım. Şu siteden $21.31'a alabilirim biraz araştırcam. http://www.kumbaso.com/dark-souls-prepare-to-die-edition-pc-download-steam/?setCurrencyId=2 legit seller değilmiş. amazonda 19$ olmuş ama onu kaçırmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 meh o parayı kontrollerle ilgili bu kadar sıkıntı varken vermek istemem şahsen almak istediğim bir sürü şey var düzgün bir şekilde oynayabileceğimi bildiğim onlara saklarım şimdilik. belki official patch falan çıkar keyboard, mouse kontrolleri için. arkadaşlar birkaç sayfa önce unofficial birkaç tane yazmışlardı. o zamana hem fiyatı da düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ben rusçudan aldım valla 32 tl ye hemen geldi key deneyin isterseniz. bu arada anal londo da bir yer var hani gargoyle ın oldu yandan gidiyorsun da ince tahtalardan yürüyorsun falan. lan düşüp ölüyorum habire. bide bi adam invade etti bugün. vurdum falan ölecekti. yere bi item bıraktı sanırım al bunu al işareti yapıyor gittim baktım ne diye alayım dedim ben eğilip alırken arkama geçti stab yaptı çirkin herif. ölmedim ama beynini ezdim zwei la. itemı aldım son bossun (adını söylemiyim spoiler olmasın) soulu çıktı. ne çirkin herifmiş bilader :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bariz belli son boss saklamana gerek yok ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Amazon'da $14.99 ben alıyorum bir tane, siz de alın, billing address i şey kullanabilirsiniz şu Borderlinx adreslerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 billing address'in us mi olması gerekiyor? TR address'i ile alabiliyormuyuz? 1.3$ tax var mı sende de? edit: neyse billing address'te ülke seçeneği göremedim zaten, aldım 16.3$'a. steam'e de ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi borderlinx'den al bi tane us adresi onu kullan edit: derken almışsın bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 GFWL oyunuymuş lan bu... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.JPEG NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.JPEG YAPMA, İŞTE BUNU YAPMA.PNG Orjinal aldığıma süper pişman oldum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 birde amazondan bu aralar oyun alınca gelen $5 promotional credit varsa December 26 - January 5 arası oyun 13$'a alınabilincek. http://www.amazon.com/gp/feature.html/?docId=1000728511 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 daha pc settings'e girerken, crash yiyorum lol. tamam buldum refresh rate 120hz diyeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 pc rpg sevenler boşuna dememişler consol port lardan uzak durun diye. allah için güzel oyun ortam atmosfer yaratıklar tamam abi de nedir öyle akrobasi team mi kurucaz? her combatta en az 3-4 kere zıpla hopla, boss fighlara hiç girmiyim tam tuş arcade, atari salonunda street fighter la tuşları kırdığımız günler aklıma geldi, skill yok weapon ability yok statlar boş yere eklenmiş resmen vermesende olur, tamam bu oyuna isim koyalım, "arcade action fight rpg" desek tam uyar dimi ? birde consol interface le aynı dosyayı pc cilere bu pc version diye dünya paraya satmak hakaret resmen, bekliyorum belki gelir diye Gothic II yi unutturacak oyun, ufukta görünür seçenek varmı?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 oyuna bile giremedim gene crash dsfix'i de yükledim o kadar. benim monitör 120hz sanırım bu sorun çıkarıyor. dsfix'te yapmam gereken ayarları anlatabilecek olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ağlama duvarı olmus lan burası gidin dragon age oynayın amke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Xenus said: oyuna bile giremedim gene crash dsfix'i de yükledim o kadar. benim monitör 120hz sanırım bu sorun çıkarıyor. dsfix'te yapmam gereken ayarları anlatabilecek olan varmı? AA yı kapatmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 o kadar kötü yorum var ki almaktan vazgeçtim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 alacaktım vaz mı geçsem ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 oyun çalıştı 120hz olduğu için sorun çıkarıyordu, monitörü display port ile bağlıyorum 100-120 hz var sadece. dvi ile bağlayınca 60hz'e çektim oynama fırsatını yeni buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar