vaperon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mac tutkunlarının övüne övüne bitiremediği bizimkine firüs girmiyor geyiği çok sağlam bir şekilde tarih oldu. Bakın sizinki de zombi olmasın. :D sdfsdf http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/20288672.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 90ların sonunda tüm tiff leri bozan böyle bi maç virüsü daha patlamıştı. ajanslar falan 1-2 hafta iş yapamamıştı dünya genelinde :) milyonda bir işte genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 POROGLEM MAÇ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Daesu said: 90ların sonunda tüm tiff leri bozan böyle bi maç virüsü daha patlamıştı. ajanslar falan 1-2 hafta iş yapamamıştı dünya genelinde :) milyonda bir işte genede abi milyonda bir diyosunda 550000 zombilir bi horde pc de de milyonda bir olan bişi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 beter olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Kontrol ettim çıkmadı benimkinde. Diğer zombiler düşünsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mac ya da Unix sorunu değil bu. Java kaynaklı. Oracle yerine şunu kullanın: http://openjdk.java.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bir çok hacking contest veya testte, linux (çok net şampiyon) ve windows'un çok arkasında kalıyor macos zaten. genelde bu tür yarışmalarda, önce sıfır kurulum işletim sistemiyle başlanır, belirli bir süre zarfında kırılamazsa, 3rd party programlar yüklenmeye başlanır. macos fazla dayanamıyor. güvenlik konusundaki mit, macos'un yaygın bir işletim sistemi olmamasından geliyor daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 user friendly yapacaz diye windowsa mı yakınsadı yoksa mac os? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Ractamainus said: güvenlik konusundaki mit, macos'un yaygın bir işletim sistemi olmamasından geliyor daha çok. ben de öyle biliyordum, sonra bir gün sharky çıktı "hayır" dedi, falanca falanca yapısal özelliklerden dolayı kolay kolay yazılamıyor dedi. adam bir bilen olduğu için ben sustum. bu verdiğin bilgiden eminsen, eski defterleri açayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Sharky haklı. Bu sözü geçen olay da Oracle'ın Java'sından kaynaklı. Linux ve BSD'ler yapıları nedeniyle virüs yemez. MacOS Linux'den ya da düz BSD'den daha açık olsa da virüslere o da yemez kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 gerge, bahsettiğim hacking contest'lerde zaten 3rd party yazılımlar da kullanılıyor. hacking işlemi sıklıkla, doğrudan default işletim sistemi üzerinden yürümüyor zaten. yani senin argümanın pek geçerli değil. huun, varsa böyle bir bilgi, öğrenmek isterim tabii. benim bilgim genelde slashdot gibi sitelerde, haber niteliğindeki yazılardan kaynaklanıyor. slashdot da anti-microsoft, linux sempatizanı bir komünitedir genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Benim aklım daha çok "Trojan zararlısı" lafına takıldı. "Köpek hayvanı" demek gibi bir şey olmuyor mu bu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Kımıl zararlısı da var. Oradan şeyetsin işte. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 yalnız her sene dreamhack'te macos işletim sistemleri 2-3 gün önceden kırılıyo windowslardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ben de zombi dizaynlı mac sandım, limited edişın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar