Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

550.000 Zombie Mac

vaperon

Öne çıkan mesajlar

bir çok hacking contest veya testte, linux (çok net şampiyon) ve windows'un çok arkasında kalıyor macos zaten.

genelde bu tür yarışmalarda, önce sıfır kurulum işletim sistemiyle başlanır, belirli bir süre zarfında kırılamazsa, 3rd party programlar yüklenmeye başlanır. macos fazla dayanamıyor.

güvenlik konusundaki mit, macos'un yaygın bir işletim sistemi olmamasından geliyor daha çok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:

güvenlik konusundaki mit, macos'un yaygın bir işletim sistemi olmamasından geliyor daha çok.

ben de öyle biliyordum, sonra bir gün sharky çıktı "hayır" dedi, falanca falanca yapısal özelliklerden dolayı kolay kolay yazılamıyor dedi. adam bir bilen olduğu için ben sustum. bu verdiğin bilgiden eminsen, eski defterleri açayım hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

gerge, bahsettiğim hacking contest'lerde zaten 3rd party yazılımlar da kullanılıyor. hacking işlemi sıklıkla, doğrudan default işletim sistemi üzerinden yürümüyor zaten. yani senin argümanın pek geçerli değil.

huun, varsa böyle bir bilgi, öğrenmek isterim tabii. benim bilgim genelde slashdot gibi sitelerde, haber niteliğindeki yazılardan kaynaklanıyor. slashdot da anti-microsoft, linux sempatizanı bir komünitedir genel olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...