nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 karışmış ortalık CE satışında. geçmiş olsun eger patiden magdur olan varsa. haber linki; http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Diablo_3_Satisina_Seytan_Karisti-27642.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Çok ciddi sıçtılar, almıştım ama iptal etmişler. Amazon'dan şaşmamak lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 aral lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Ahaha şaşırtıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 su taksim olayi nasil oluyodu ya? isteyen gidip aliyomu yoksa liste falan bisey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 aral çuvalla para kazanıyor, ama başındaki zihniyet nasıl bir zihniyetse, ne web siteleri işe yarar ne e-ticaret siteleri, almışlar hazır bir tane e-ticaret sitesi en ucuzundan onu kullanıyorlar, websiteleri de wordpress çakması , böyle şeylere deli oluyorum, yahu kardeşim artık devir internet devri, sen oyun satıyorsun, lan biraz kıy paraya adam gibi bir shop sitesi yazdır , adam gibi bir kurumsal web sitesi yap, ama yok! böyle çakma ucuzundan e-ticaret sitesi kullanırsan böyle patlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mendoza said: Arala günahımı vermem. Demiştim başlığın başında. Tekrarlıyım bari almayanlar güme gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Valla en son wow Cata collectors daki sıçışlarından beri Aral benim için bitmiştir, amazon vs'den alıp getirtiyorum. Olsada olur olmasada olur dersem anca o zaman bakarım. Annual pass olayından d3 üm var diye collectors olayına girmedim busefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 oröl ötholot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 aral ithalat, medyadaki gözünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 bnet dışında key satan yok mu ya? sene 2012, collectors olmayan kutuyu kıcımıza mı sokucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 gamer-market var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Esh said: bnet dışında key satan yok mu ya? sene 2012, collectors olmayan kutuyu kıcımıza mı sokucaz.Key satan yer de key'i Battle.net'ten alacağı için o fiyattan aşağıya satamaz. En iyi ihtimalle kutuyu herkes gibi Aral'dan alıp key'i sana yollar, üstüne de biraz kar payı koyar. Avrupa'da kutulu oyun dijitalden daha ucuz o yüzden. Tabii oyunun Rusya'da 7 Haziran'da çıkmasını bekleyebilirsin, o zaman kutuludan daha ucuza key bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 14 ünde yolluyor gamer market key i. 109 lira. demin konuştum muşteri temsilcisiyle. bnetten kaızklanmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 bombilo said: gamer-market var? teşekkürler, site başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 İşte onlar da ya doğrudan Blizzard'dan ya da Aral'dan kutulu versiyonu alıp kutunun içindeki key'i yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ehe marmariste ofis bi de, tabi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ama retailden 1 gün önce dağıtıyolar keyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Aslında Aral'ın elinde şu an oyunlar. Birkaç gün içinde göndermeye başlarlarsa kutulular da oyun çıkmadan gelebilir. Tam gece oynamak için key daha garanti tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 o zor, kargolara bir gün önceden verilip çıkış tarihinde evde olacak şekilde yapacaklar tahminen, yani en azından yurt dışındakiler öyle yapıyor :) Shopto 3-4 gün falan önceden yolluyor Türkiye'ye gelecek diye hehe önceden gelmez ama, çok zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 bombilo said: gamer-market var? İyi mi bu site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 bombilo said: gamer-market var? gerçekten iyi mi bu site çok kişi sormuş. Ben de halen almadım ama şu site güvenilir ise almayı düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 site havale eft yoluyla calışıyo şimdilik sanırım. altta halk-pos amblemi vs ssl bağlantı amblemi var ama ödeme şekli sadece havale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Gamermarket 13-14 Mayıs gibi verecekmiş keyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 @Esh kredi kartı da var? 12 taksit yaparız dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar