Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aral'da Diablo 3 önsipariş indirimi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
araldan alıp da elimize ulaşana kadar, başka yerden alan tayfa hell e geçip bitirmiş inferno kasıyor olabilir
şyöel bi 15 gün kala nerden alacagıma karar vermek istiyorum, daha pc uplanacak off
Mesaj tarihi:
Oyun Aral'ın eline 13'ünde falan geliyordur. Ne kadar aksatırlarsa aksatsınlar çıkış tarihinden ancak birkaç gün geç gelir diye düşünüyorum. Gerçi daha önce Aral'dan hiç sipariş vermediğim için emin de değilim.
Mesaj tarihi:
ya vatan da aral dan alıp dağıtıyor olmasın? diğer oyunlara baktıgında başında ARAL yazıyor

Ürün Kodu 01.1095
Açıklama *Oyun geliş tarihi 15 Mayıs 2012 *Çıkış tarihinde firmadan kaunaklı gecikme olabilir.
Mesaj tarihi:
her şeyi geçtim, muhteşem türkçe tanıtımı için bile aral'dan alınır yani.

KÖTÜLÜK GÜCÜNÜN DORUĞUNDA
Baş İblisler alt edilip Sığınak dünyasından kovulduğundan bu yana yirmi yıl geçti. Şimdi, her şeyin başladığı yere, Tristram kasabasına dönmeli ve düşen bir yıldıza dair söylentileri araştırmalısın; çünkü bu yıldız, kötülün yeniden doğuşunun ilk işareti ve Kıyamet'in gelip cattığının habercisi.

BİN KAHRAMANIN KUDRETİNE SAHİP OL
Doğuştan gelen kahramanlık masının yıcıkı güçlerini kullanarak yeri sars, düşmanlarını ateş ve buzla mahvet, dünya dışı yardakçılar çağır ve daha pek şekilde savaş.

UÇSUZ BUCAKSIZ BİR SAVAŞ MEYDANINI FETHET
Rastgele hazırlana, üç boyutlu ortamlarda kötülüğün ordularının hakkından gel. her oynadığında sayısız şeytani kötüyle karşılaş, yeni mekanlardaki görevleri ortaya çıkar ve her seferinde farklı ganimetler bul. iki oyun asla birbirinin aynı olmayacak.

SAVAŞ GANİMETİNİ TAKAS ET
Gerçek para müzayede evi (Real Money Auction House) özelliğini kullanarak, eşyaları gerçek para ile alıp sat. kazandıklarınla daha da güçlü eşyalar al ya da takas ettiğin eşyaları nakde çevir, parayı al ve kaç. Seçim senin...
Mesaj tarihi:
Blizz den geri iade istedim. Benim ülkemde pre order hem daha ucuz hem de kutulu diye.

Cevap ancak satın aldıktan sonraki 3 gün içerisinde iade edebiliyoruz oldu.

Ben de cevap olarak bari 14 euro kaybım için beta invite gönderin dedim :)

Bakalım ne cevap verecekler.
  • Yeni Oluştur...