Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aral'da Diablo 3 önsipariş indirimi...

Liebe

Öne çıkan mesajlar

her şeyi geçtim, muhteşem türkçe tanıtımı için bile aral'dan alınır yani.

KÖTÜLÜK GÜCÜNÜN DORUĞUNDA
Baş İblisler alt edilip Sığınak dünyasından kovulduğundan bu yana yirmi yıl geçti. Şimdi, her şeyin başladığı yere, Tristram kasabasına dönmeli ve düşen bir yıldıza dair söylentileri araştırmalısın; çünkü bu yıldız, kötülün yeniden doğuşunun ilk işareti ve Kıyamet'in gelip cattığının habercisi.

BİN KAHRAMANIN KUDRETİNE SAHİP OL
Doğuştan gelen kahramanlık masının yıcıkı güçlerini kullanarak yeri sars, düşmanlarını ateş ve buzla mahvet, dünya dışı yardakçılar çağır ve daha pek şekilde savaş.

UÇSUZ BUCAKSIZ BİR SAVAŞ MEYDANINI FETHET
Rastgele hazırlana, üç boyutlu ortamlarda kötülüğün ordularının hakkından gel. her oynadığında sayısız şeytani kötüyle karşılaş, yeni mekanlardaki görevleri ortaya çıkar ve her seferinde farklı ganimetler bul. iki oyun asla birbirinin aynı olmayacak.

SAVAŞ GANİMETİNİ TAKAS ET
Gerçek para müzayede evi (Real Money Auction House) özelliğini kullanarak, eşyaları gerçek para ile alıp sat. kazandıklarınla daha da güçlü eşyalar al ya da takas ettiğin eşyaları nakde çevir, parayı al ve kaç. Seçim senin...
Sosyal ağlarda paylaş

Blizz den geri iade istedim. Benim ülkemde pre order hem daha ucuz hem de kutulu diye.

Cevap ancak satın aldıktan sonraki 3 gün içerisinde iade edebiliyoruz oldu.

Ben de cevap olarak bari 14 euro kaybım için beta invite gönderin dedim :)

Bakalım ne cevap verecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...