ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bi oyunu boyle yıllarca bekleyip araldan on sipariş ile 4-5 gün gecikmeli oynamak adamı çıldırtır. hatta gidip digital aldırır o gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bilmiyorum geç gönderirse ağlayabilirim arala bilemeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 110 liraysa kesin gec gonderir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 araldan alıp da elimize ulaşana kadar, başka yerden alan tayfa hell e geçip bitirmiş inferno kasıyor olabilir şyöel bi 15 gün kala nerden alacagıma karar vermek istiyorum, daha pc uplanacak off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Oyun Aral'ın eline 13'ünde falan geliyordur. Ne kadar aksatırlarsa aksatsınlar çıkış tarihinden ancak birkaç gün geç gelir diye düşünüyorum. Gerçi daha önce Aral'dan hiç sipariş vermediğim için emin de değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 off su kadar adam mayıs 15'ten itibaren aral'a topluca sövecek ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 istanbul içinde sıkıntı olmaz büyük ihtimalle araldan ama başka yerler için bişey diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 bf3 preorderını release gününde öğle saati getirmişti aral. d3'de de bi sıkıntı olmaz inş. araldan alcam yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Arkadaslar bizde de on siparis balsadi 100 tl ilgilenirseniz bakin www.vatanbilgisayar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 100 lira iyiymiş, vatandan alıyorum büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 bf3 için millet baya küfür etmişti vatana haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ben etmiştim 3hafta geç geldiydi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ya vatan da aral dan alıp dağıtıyor olmasın? diğer oyunlara baktıgında başında ARAL yazıyor Ürün Kodu 01.1095 Açıklama *Oyun geliş tarihi 15 Mayıs 2012 *Çıkış tarihinde firmadan kaunaklı gecikme olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Tabiki Aral dan geliyor ben sadece seçenek için sundum teslim tarihi ne zaman olur bilmiyorum ben digital aldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 aral oyunlarında yine türkçe olacak de mi kitapçık? ing olacaksa aliim diyorum vatandan ama pek ümitli diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Ön sipariş falan uğraşmayın hiç 15 mayıs günü gidin bi D&R'a rahat rahat alın. Max fiyat 150 olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 her şeyi geçtim, muhteşem türkçe tanıtımı için bile aral'dan alınır yani. KÖTÜLÜK GÜCÜNÜN DORUĞUNDA Baş İblisler alt edilip Sığınak dünyasından kovulduğundan bu yana yirmi yıl geçti. Şimdi, her şeyin başladığı yere, Tristram kasabasına dönmeli ve düşen bir yıldıza dair söylentileri araştırmalısın; çünkü bu yıldız, kötülün yeniden doğuşunun ilk işareti ve Kıyamet'in gelip cattığının habercisi. BİN KAHRAMANIN KUDRETİNE SAHİP OL Doğuştan gelen kahramanlık masının yıcıkı güçlerini kullanarak yeri sars, düşmanlarını ateş ve buzla mahvet, dünya dışı yardakçılar çağır ve daha pek şekilde savaş. UÇSUZ BUCAKSIZ BİR SAVAŞ MEYDANINI FETHET Rastgele hazırlana, üç boyutlu ortamlarda kötülüğün ordularının hakkından gel. her oynadığında sayısız şeytani kötüyle karşılaş, yeni mekanlardaki görevleri ortaya çıkar ve her seferinde farklı ganimetler bul. iki oyun asla birbirinin aynı olmayacak. SAVAŞ GANİMETİNİ TAKAS ET Gerçek para müzayede evi (Real Money Auction House) özelliğini kullanarak, eşyaları gerçek para ile alıp sat. kazandıklarınla daha da güçlü eşyalar al ya da takas ettiğin eşyaları nakde çevir, parayı al ve kaç. Seçim senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/aral-011095-pc-diablo-3/productdetails.aspx?I_ID=59875 100tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 eklenmiyo sepete ? ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 vatandan alırım çıktığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Blizz den geri iade istedim. Benim ülkemde pre order hem daha ucuz hem de kutulu diye. Cevap ancak satın aldıktan sonraki 3 gün içerisinde iade edebiliyoruz oldu. Ben de cevap olarak bari 14 euro kaybım için beta invite gönderin dedim :) Bakalım ne cevap verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 iyi demişsin moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 göndermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 gönderdiler galiba ses çıkmıyo adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 O da olmazsa yıkarım o binayı de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar