alperozg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Herkese günaydın, işe yeni başladığım şu saatlerde kafama takılan ve adını öğrenmeden huzura eremeyeceğim bir oyuncağı hatırlamaya çalışıyorum. pinpon topu boyutunda kafadan su atanbirşey, intertoyundu sanırım böyle herkesin elinde vardı bir ara hatta benimki frankesteindı. delik vardı alnında ordan su fışkırtırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 aqua balls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 yok değil başka birşey olması lazım. bir arkadaştan nintendo nun oyuncağıydı diye yorum geldi ama tam isme ulaşamadık henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/37953/aqua-balls-su-toplari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 said: akabos, apabos, akrobos vs hıh işte bunlardan biriydi şimdi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 aqua balls idi orjinal adı, akabüs derdik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Futbol topu ve köpek balığı vardı bende.. Hey gidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 yüzük gibi olanlar da vardı öyle bişi vardı bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bende fare gibi bişey ve çavuş vardı. hep kaybederdik ablamla. kaybedince, allahım bi kere bulayım akobosumu bi daha kaybetmiycem derdik. tam o dönemlerde de denize 0 bi yerde yaşıyoduk, çok eğlenceliydi. hayatımın oncağıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Red said: yüzük gibi olanlar da vardı öyle bişi vardı bide Ahahaha bunlar da çok eğlenceliydi evet =)) Avucumuzun içine gizlerdik sıkardık lönk diye kaçışırdık tey tey Frenkesteinın canavarı ile futbol topu vardı bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bende de frankenstein, tek göz bantlı korsan ve bir şeyler daha vardı hatırlayamadığım çok severdim.. hala duruyordur heralde bir yerlerde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 aha bu da vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 konudan bağımsız biçimde, şu leyla ile mecnun dizisindeki "bi de siz demin güvercin derken bizim ikimizi mi kastettiniz acaba onu daha şekilli böyle kartal filan gibi bişi yapamaz mıyız acaba?" tarzı triplerine hasta oluyorum. baba ayrı çocuk ayrı şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 patatespresi said: ahaha aynısı vardı bende. bir tane asker gibi bir şey vardı, ağzında puro falan. sincap mı rakun mu ne vardı kahverengi. ne güzel günlerdi be. kim bilir nereye sokuşturdum onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 süperdi la bunlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 sulugöz ve patlayan şeker diyim kaçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 leblebi tozuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bunun köpek balığı kafası şeklinde olanı varmıydı, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 benimde vardı ve hamamda kaybetmiştim. bak şimdi hatırladım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 apobus çocukluğumun en harika oyuncağıydı açıkara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 yüzüklüsü iyiydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ve yine 90larda şaka olmak o zaman tüm izmirliler titresin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 kames 9 kat hurraaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar