Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowrun Returns

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

komutan diyince content nedir bilemedim şimdi. oraya bi portre koy, loadout belire, karmayı daıt. sanırım portre dışında 15 dakka alıyor.
hadi oyundaki melee silahları sayalım, baseball bat, machete, katana, axe, dragon sword. sanırım bide handmade katana/sword gibi bişi. hepsi reach 1, farkeden tek şey lineer bir hasar artışı. diğer silahlar içinde aynıdır eminim.

kiraladığın runnerların hikayeye etkisi yok, seninle etkileşimleri yok görev sırasında ölmeleri bir anlam taşımıyor.
coyote shamangurl ve paco harici bi günde yapmış kalanını.
Sosyal ağlarda paylaş

grafikler ve sanat stili baya iyi

konusu ve diyaloglari da cok guzel

combat idare eder

ama cok lineer

bi sonraki goreve direk teleportlaniyoruz, bi gezme hissi yok

yan gorevler yok, olanlar da 1-2 dakkada tamamlaniyo

quickness specli karakterler cok op

shaman cok dandik

ayari tutturamamislar

ha bi de neden companionlar surekli degisiyo

ne giydirebiliyorum ne skill puanlarini dagitabiliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ne garip adamlar yazıyor lan bu foruma haha. hiç bilgi sahibi olmadan bilgisayarcıya giden ve cd kabının üzerindeki resimden oyun seçen çocuklar gibi. ne aldığını (indirdiğini) bilmeden açıp husran yaşayanlar falan. eğer gerçekten bu kötü oyunsa, lütfen iyi oyunları yazın bu genrede son 5 yıldır çıkan, açıp oynayalım. ben çok zevk alarak oynadım çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

1-2 sene oncesinden preordermi yapilir john :)

yapıyorlar valla. adam zaten bu title ı nasılsa alacağım, hem simdi prepurchase edersem fund etmiste olacağım, yoksa bu oyun yapılamayacak gozuyle bakıyor. ben niye verdim wastelands, torment ve eternity e para?zaten iyi de olsa kotu de olsa cıktıgında kesin alacağım. title başına 25 dolar kar ettim 2 yıl onceden prepurchase ile. ayrıca sayemde oyunun yapılması da garantilendi. cogu insan benim gibi bakıyor olaya, amac yardım etmek degil prepurchase yapmak oluyor.

sadece tormentte 125 dolar verdim, digerlerinin hepsinde early bird purchase larda takıldım cogu insan gibi. onda da aslında yılların frp oyuncusu olarak zaten satın alacağım setting bookları bedava almış oldum. aslında bir bağış yaptım sayılmaz.

crowdfundingin maksadını astı tum bu oyunlar biraz acıkcası. bildigin preorder toplamak bu.

preorder toplanan yerde de tum kazanılan paranın yapıma gitmemesi etik dışı degil bence. sonucta 50 dolarlık oyunu 2 yıl onceden 25 dolara alıyorsun torment ve eternity orneklerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

yuksek karizma daha fazla etiquette demek ama oyunda dialog islevini baz alirsak bioware-vari, yani safi flavour 0 etkisi var oyuna (ha arada bir ekstra para geliyor fetch questlerden duzgun etiquette varsa)... dolayisiyla combat disi statlara vermezsen pek bir kaybin yok, butun major combatlar mecburi, konusmayla/dogru skill ile atlatamiyorsun

ha ama mage oynayacaksan willpower + spellcasting yanina charisma + conjuring almak mantikli olur, haste'i basip etrafi kavuruyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...