Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Bir şey mi kayboldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 bilmem ne kayboldu fakat oyunda 'yerden X al. bardaki adama ver parayı al' gibi ekstra hedefler dışında sadece 2 tane yan görev vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Content sadece yan görev değil ki. Oyuna silah ekleseler veya npc ekleseler, onlar da content sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Counterstrike buglı mı? Normal vuruş yapmak yerine en son yapılan vuruşu tekrarlıyor gibi geldi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 komutan diyince content nedir bilemedim şimdi. oraya bi portre koy, loadout belire, karmayı daıt. sanırım portre dışında 15 dakka alıyor. hadi oyundaki melee silahları sayalım, baseball bat, machete, katana, axe, dragon sword. sanırım bide handmade katana/sword gibi bişi. hepsi reach 1, farkeden tek şey lineer bir hasar artışı. diğer silahlar içinde aynıdır eminim. kiraladığın runnerların hikayeye etkisi yok, seninle etkileşimleri yok görev sırasında ölmeleri bir anlam taşımıyor. coyote shamangurl ve paco harici bi günde yapmış kalanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 grafikler ve sanat stili baya iyi konusu ve diyaloglari da cok guzel combat idare eder ama cok lineer bi sonraki goreve direk teleportlaniyoruz, bi gezme hissi yok yan gorevler yok, olanlar da 1-2 dakkada tamamlaniyo quickness specli karakterler cok op shaman cok dandik ayari tutturamamislar ha bi de neden companionlar surekli degisiyo ne giydirebiliyorum ne skill puanlarini dagitabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Şu tarz hikaye ve text bazlı rpg ye özlem duymuşuz ki böyle aman aman bi oyunu bile beğendik.Aslında şu açıdan bakıyorum olaya ben.Eğer yapımcılar bu tarz oyunlardan para kazanırsa eminim daha kaliteli yapımlar çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Oyun baya kötü ya, bu ayarda flash oyunları var beleşe. Dialog kurtarmıyo malesef tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Bu ayarda flash oyunu mu var? Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 http://www.kongregate.com/ http://armorgames.com/ buralarda bulabilirsin herşeyi devletten bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Öyle bir oyun yok, sırf yazmış olmak için yazdın di mi, itiraf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ne garip adamlar yazıyor lan bu foruma haha. hiç bilgi sahibi olmadan bilgisayarcıya giden ve cd kabının üzerindeki resimden oyun seçen çocuklar gibi. ne aldığını (indirdiğini) bilmeden açıp husran yaşayanlar falan. eğer gerçekten bu kötü oyunsa, lütfen iyi oyunları yazın bu genrede son 5 yıldır çıkan, açıp oynayalım. ben çok zevk alarak oynadım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 oyunu aldım ve campiang yapmaya kasıyorum :d bitsin paylaşıcam buradan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Kanuni said: 1-2 sene oncesinden preordermi yapilir john :) yapıyorlar valla. adam zaten bu title ı nasılsa alacağım, hem simdi prepurchase edersem fund etmiste olacağım, yoksa bu oyun yapılamayacak gozuyle bakıyor. ben niye verdim wastelands, torment ve eternity e para?zaten iyi de olsa kotu de olsa cıktıgında kesin alacağım. title başına 25 dolar kar ettim 2 yıl onceden prepurchase ile. ayrıca sayemde oyunun yapılması da garantilendi. cogu insan benim gibi bakıyor olaya, amac yardım etmek degil prepurchase yapmak oluyor. sadece tormentte 125 dolar verdim, digerlerinin hepsinde early bird purchase larda takıldım cogu insan gibi. onda da aslında yılların frp oyuncusu olarak zaten satın alacağım setting bookları bedava almış oldum. aslında bir bağış yaptım sayılmaz. crowdfundingin maksadını astı tum bu oyunlar biraz acıkcası. bildigin preorder toplamak bu. preorder toplanan yerde de tum kazanılan paranın yapıma gitmemesi etik dışı degil bence. sonucta 50 dolarlık oyunu 2 yıl onceden 25 dolara alıyorsun torment ve eternity orneklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 cok kisa surdu be oyun bittiginde act I bitmis, devami gelicekmis gibi hissettim yeterli gelmedi bana sure olarak dlc ile falan devam ettircekler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Evet başta chapter seçtiriyor zaten. Muhtemelen dlc chapter lar gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 steamworkshop'a abanacaklardır. işte benim gibi kendi senaryosunu yapmak isteyenler çıkarıcak bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 statlar konuşmaları filan etkiliyor mu? soldier olarak akrizmaya gitmeye gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bir sürü şey var, sadece karizma değil zorunlu hissetme yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ben 1 saat oynadım büyücü olayım dedim .wisdom spelcstin body ve quicknessa veriyorum sadece 1 int le gerizekalı filan olmuyosun yani veya 1 charisma var diye millet suratına kusmuyor.arada seçenekler çıkıyo ama hallediyosun bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 mage ve shaman bana çok osuruk geldi ya, 5 saat içerde karakter yarattım 0 dan başladım okumayınca hızlı hızlı geçtim de gerçekten çok sıkıcıydı gameplay olraak shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yuksek karizma daha fazla etiquette demek ama oyunda dialog islevini baz alirsak bioware-vari, yani safi flavour 0 etkisi var oyuna (ha arada bir ekstra para geliyor fetch questlerden duzgun etiquette varsa)... dolayisiyla combat disi statlara vermezsen pek bir kaybin yok, butun major combatlar mecburi, konusmayla/dogru skill ile atlatamiyorsun ha ama mage oynayacaksan willpower + spellcasting yanina charisma + conjuring almak mantikli olur, haste'i basip etrafi kavuruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 haste için conjuring e 1 puan vermek yetiyo galiba.bilmiyorum tabi daha güçlü haste spelleri var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 var haste 4, 6 conjuring istiyor yanlis hatirlamiyorsam karma zaten baya yetiyor dagitiyorsun bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 keleşimle geziom ben + decker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar