deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 haydi nerd programmerlar göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 oyun içinde oyun mu var şimdi gameception? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 second life aynı nane değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 program içinde program yazmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 atari salonu gibi bişey olacak ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bu ne abi bunun için para isterler şimdi bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Tek seferlik isteseler yine iyi, aylık ücret olacak tısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 şu adam pc oyunculuğuna koticik kadar tehdit neredeyse. sırf prodüksiyon bütçesine abanmanın alternatifinin terribad 1950 grafikli oyun olduğunu sanacak ufak şirketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Adamın yaptığı minecraftı falan çok seviyorum ama egosu, kişiliği çok uyuzuma gidiyor. Yeni oyunu bitsin adam gibi çıksın, doğru düzgün bir şeyse sonra bakarım. 3 günde bir tatil yapıcamcı, youtube videoları yayınlayan kişilerle ağız dalaşına giren, peçleri vs.si yılan hikayesine dönen geyikleriyle ilgilenmek istemiyorum artık hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 yazılım/bilgisayar müh. lisans bitirme projesi tadında bişeye komünitenin bu kadar hızlı atlamasını beynim almadı asıl ara ara bakıyorum ne var bu kadar ilginç diye de, daha önce yapılmamış bişey de göremedim, gerçekten idrak edemiyorum bu hype neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 e çünkü hype meşin parayla da parasız da çalışıyor net sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 VAY AK Yİ kuruo muyuz o zaman!? DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nYojT0Xgt9Y The goal is to have it feel a bit like Firefly. You can try to land on a planet but you mess up and, instead of having the ship just explode like it would in real life, the landing gear gets broken. Then you have to try to fix that by finding resources. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar