Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Abi çok güzel ya dünden beri kaç kere izledim haddi hesabı yok. Spoiler Inquisitoru halletikleri sahne of of Bu eleman baştan aşağı zırhlı ve maskeli elemanların ufak hareketleri ile duygularını vermeyi çok iyi beceriyor. Şurada detaylı bir inceleme var https://www.reddit.com/r/40kLore/comments/fu4iyg/astartes_part_5_why_it_is_the_ctan_specifically/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 On 03.04.2020 at 07:32, Aket-Atum dedi ki: Astartes'in 5. (ve son) bölümü çıkmış Warhammer'a dandik dandik oyunlar çıkartacaklarına, şöyle filmler yapsınlar ya. boşa harcanıyor koca lore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 On 05.04.2020 at 10:52, Bone dedi ki: Warhammer'a dandik dandik oyunlar çıkartacaklarına, şöyle filmler yapsınlar ya. boşa harcanıyor koca lore. Son cikarttiklari film pek tutmadigindan bu ise yeniden girmediklerini okudum belki bu astartes serisi sayesinde geri donerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 (düzenlendi) New edition geliyormus: https://www.warhammer-community.com/wp-content/uploads/2020/05/w3XH4n7yL3Ti1hW2.pdf yeni logo Mayıs 23, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 logo kotu, video guzel. sisterlarin hem 2019 sonundaki codexle yeniden relevant olmasi hemde lore da yeniden bole ortaya cikmalari filan lovely now gief me my bolter bitches Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 efsane olmuş trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 ayrica haziranda figurlerin bir kismina zam gelecek, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 trailer biraz iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 sisters of battle, necron ile kapışıyor... sisterin faith ile heallemesi falan. ofofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Şimdi bu retcon falan mı? yoksa yeni minyatür tanıtımı mı? ortadaki yeşilli amca kim? ne biliyim yeni konsepti pek oturtamadım kafada galiba kafamda deli sorular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Silent King icin yeni mini gelecek iste onun seysi o. tabi tek ufacik figur degil bole buyuk bisi olacak gibi monolith falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 trailerda Chaos Marine görmemek üzdü beni. tırt olmuş, baştan yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 gerçeğini koymuşlar işte çakması yerine, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 41 dakika önce, Bone dedi ki: trailerda Chaos Marine görmemek üzdü beni. tırt olmuş, baştan yapsınlar. OUT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Necron Gauss efekti ne guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Yeşilli amca bana eski necron dönüşümünü hatırlattı. Canlı dokudan yaşayan metale geçiş evresi tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 On 25.05.2020 at 01:28, Sam dedi ki: gerçeğini koymuşlar işte çakması yerine, yeter. çakma İmparatorun arkasına saklananları mı diyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 #notmyemperor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 hainlerin içleri dışlarına vurmuş işte. imparator olmasaydı anan belli olurdu ama baban kim olurdu şerefsiz horus! anadolu ne yiğitler doğurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 "Başaramayacaksınız!!! Insanligi bölemeyeceksiniz, Aquilamizi indiremeyeceksiniz, Imperiumu parçalayamayacaksınız, Administratumu yıkamayacaksınız, Ecclesiarchyi susturamayacaksınız, bu impatatorluga diz çöktüremeyeceksiniz, bu YUCE IRKA boyunduruk vuramayacaksınız!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Green boys cu olduğum için horusunuz da nurgle nizde faşist komiserlerinizde yerin dibine batsın bize bir WAAAGH! Yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 sag ust kosedeki silent king: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar