Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 İlk kez bir Warhammer 40k oyunu oynadım, setting epey hoşuma gitti (GM oyundan önce 2 saat setting anlattı). Romanlarına gireyim, sonra kendim oynatayım dedim ama information overload oldu. Nereden başlayayım? Horus Heresy iyi görünüyor ama bilmiyorum. Tavsiye var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Bekleyemedim, Heresy serisini aldım. Bu gün başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Shared World olduğu için fazla W40K romanı okumadım, ama bildiğim kadarıyla en çok tutulan W40K yazarı Dan Abnett. Horus Heresy serisi de çok beğeniliyor, fakat o seri aslında 40K evreninin asıl settinginde geçmiyor. Evrenin 40K'daki hale gelmesine neden olan çok önemli bir dönemi anlatıyor. Bu arada, blacklibrary.com'da uygun fiata, hatta bazen de bedava W40K e-kitapları bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Oradan aldım zaten Horus Rising denen kitabı. Önce geçmişini öğreneyim, sararsa yenileri okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Eldar ordusu kurmakta olduğumdan ve artık şu romanları okuyayım diye bende Path of the Warrior ile başladım okumaya ama Horus Heresy direk listemin başında duruyor bir an önce okuyacağım. Valla shared world olmasına rağmen çok iyi şeyler duyuyorum romanlar hakkında. Sana tavsiyem GERGE Dawn of Warlara bakabilirsin biraz direk lore'a giriş için RTS seviyorsan. Onun dışında Codexler var orduların 40k tabletop için kurallar olan orada da çok güzel lore anlatılıyor onlarıda okuyabilirsin. Birde kısa bir 40k animasyonu çıkmıştı geçenlerde oda güzeldi onu izle. 40k AKAR. not: dark heresy mi oynadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Yok. Deathwatch. Jericho Reach diye bir yerde Space Hulk'a göreve gittik, orada Tyranid kestik. Setting'i çok bir heyecanlı anlattı ama GM 2 saat, ilgimi çekti epey. Metucon oyunu yine, playtest yapıyorduk. Oyun işi bana uzak şu an. RPG ve Indie oynuyorum sadece biraz da MobA. İlk kitabı o aldığım serinin iyi başladı ama, yazım filan güzel. Bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Horus Heresy başlamak için doğru seri. Daha sonra Space Wolf'ler okunabilir. Warhammer 40K en sevdiğim 2-3 evrenden bir tanesi, romanları edebi olarak çok başarılı değiller ama okuması zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angrboda Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Eğlenceli bir seri istiyorsan Ciaphas Cain kitaplarını okuyabilirsin. Cain bir commissar ve önceliği hayatta kalmak. Adamın kendi paçasını sıyırmak için yaptıkları bir şekilde leyhine dönüyor ve zamanla "Hero of the Imperium" olarak anılmaya başlıyor. Neredeyse bir karış kalınlığında bir kitabı var mesela, adı da Hero of the Imperium, ama öyle keyifle okudum ki bana mısın demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Altın zırhlar giyen bir commander vardı, imperial guardsın başında hatta.O kadar çok evren fethetmişki outer rime gelince emperor adına fethedilecek yer kalmadı diye ağlamış.Kİmdi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 commisar yarrik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 iskender abi o 42k yıl sasmıs senın tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Hah buldum adamı SOlar Macharius benim dediğim adam, primarchlardan bile daha zeki daha iyi bi komutan diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 istanbulda oynatan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 GERGE ordu kursana beraber oynarız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 fantasyden sonra 40'nın masaüstü baya yavan geliyo, denemiyenlere kesin tavsiye ederim fantasyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ikisinide oynadimda ben daha cok techpriest arbitriter falan olmaiy seviyorum marine marine gezmektense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ankda oynayan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Şu an ankaradayım hep yazacaktım üşendim, herhangi bir oyun var mı yarın bende izlesem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 salı perşenbe dnd pazar masquerade oluyor bu pazarda convenction var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 arkadşalar ben 1 adet dreadnought 1 adet de sm chaplain almak istiyorum. ama boyanmış bir arkadaştan almak istiyorum. Games Workshop la ingiltereden zart zurt değil. bana yardımcı olabilecek olan var mı? Neden ordu almıyorsun derseniz, ben istemiyorum ordu. boyamaya artık vaktim yok aslıda sebeplerden biride bu. bir de benim orduya bedel bir chaplain im var zaten http://www.1-6th.co.uk/Chaplain/index.html istiyorum ki bir de gerçek SM dread in ve 1 adet en azından sm ile chaplain im olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Komutan said: Shared World olduğu için fazla W40K romanı okumadım, ama bildiğim kadarıyla en çok tutulan W40K yazarı Dan Abnett. =) evet abi dan abnett cok tutuluyor zira karısı yazmasına yardımcı oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Yanımda bana ilham verecek onun gibi bir kadın olsa ben bile neler yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Ya bu kitap fiyatlarının hali ne. Özellikle 2000 öncesi kitaplar 100-150 dolar arası. Birde kargo eklenecek. Amazonda da aynı, abebooksta da. Çok az basıldıkları içinmi acaba? Gerçi yeni kitaplar bile pahalı, ama eskiler bayağı uçuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Horus Heresy serisi tr'ye kısıtlı miktarda geldi(çeviri değil tabi). Onları ben 20 tl'ye falan alıyordum. Bitince de kalanını ebook olarak hekırzladım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Geçen Remzi kitap evinde 3 kitap denk geldi, ikisi horus heresy den, biri ultramarines ten.. Gerçi ucuz değildi ama kargo beklemekten iyidir. Bazen kargoyla gelen kitapların sağı solu ya da kapakları yamuluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar