Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 burdan 109 liraya geliyo dnrla aynı fiyata neden kutulu almıyosun o zamn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 aente said: http://www.cjs-cdkeys.com/products/Diablo-3-CD-Key-for-Battle.net-%252d-Instant-Download.html şu adamlardan almayı düşünür oldum, her ne kadar kutusunu da çok istesem de eğer etrafımdakilerin çoğunluğu geceden başlayacaksa ben de öyle yapacam, salı günü yapacam zaten iznimi de, harharhar. Bu site güvenilirmidir ? Ve cd-key'i ne zaman gönderecekler acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 o site iyi ya, fiyat kontrolü için çok bakıyorum, hem face'de hem sitelerinde de tüm yorumlarda olumluydu gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 off bestbuy bugün benim siparisi, ups'e vermiş. 15'inde ulaşır büyük ihtimal. Çok sevinçliyim nan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 aente said: o site iyi ya, fiyat kontrolü için çok bakıyorum, hem face'de hem sitelerinde de tüm yorumlarda olumluydu gördüğüm kadarıyla. Ben o siteden satın aldım. Bakalım patlayacakmıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Shopto'dan normal versiyon sipariş edip siparişi yollanan var mı? Activision dün akşam 4'te ulaştırdığı için 1.30 saatte bir kısmını anca yollayabilmişler, CE'ler de Pazartesi'ye kalmış sanırım. Benim SE dün yollanmadığı için biraz endişe duydum. Normalde hafta sonları yollamıyorlar ama D3 için böyle bir şey yapabileceklerini yazmışlardı foruma. Ne foruma üye olabiliyorum, ne destek için bir e-mail adresleri var, ne ticket açabiliyorum bu konu hakkında. Eğer bugün yollamazlarsa bu Shopto'dan yaptığım son alışveriş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Shotdowninflames said: Popeye said: son bir iki gun icinde battle.net uzerinden alan oldu mu oyunu? kartta para olmasina ve bilgiler eksiksiz olmasina ragmen surekli error veriyor (belli bir hatada degil sadece error hede hodo) sizde de oluyor mu diye soracaktim 10.05.2012'de yani dün aldım ben bi problem çıkmadı, download ettim fakat yükleyemedim, sanırım 15'i bekliyoruz o yüzden CE sini almak için bekleyenler üzülmesin, bizde bekliyoruz. 14th may 17:01 CEST diyor install için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 popeye çözebildin mi sorunu bendede aynı durum oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ucuz cdkey olayı yalan mı olacak , bekleyeyim mi ? Yoksa kardeşe parasını verip salı günü vatan bostancı mağazasından aldırayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 oha bu cjs-cdkeys'in fiyatları inanılmaz iyi. neden böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 nesi inanılmaz? 110 lira civarına geliyor işte hem de sadece key ben mavishoptan aldım kutusuyla gelecek 106 mı ne verdim kargo falan dahil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 doviz kuru pound o sitede dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 evet ya of, tam bi aptalım. yok mu sadece cd key yollayan bi yer ucuza, istemiyorum kutu mutu. maksat o gece arkadaşlarla oynamak biraz yani, sonra iş yüzünden patlar zaten bakamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 _Spartacus_ said: Shopto'dan normal versiyon sipariş edip siparişi yollanan var mı? Activision dün akşam 4'te ulaştırdığı için 1.30 saatte bir kısmını anca yollayabilmişler, CE'ler de Pazartesi'ye kalmış sanırım. Benim SE dün yollanmadığı için biraz endişe duydum. Normalde hafta sonları yollamıyorlar ama D3 için böyle bir şey yapabileceklerini yazmışlardı foruma. Ne foruma üye olabiliyorum, ne destek için bir e-mail adresleri var, ne ticket açabiliyorum bu konu hakkında. Eğer bugün yollamazlarsa bu Shopto'dan yaptığım son alışveriş olacak. benimki de yollanmamış daha. yarın öğlen yollanmamışsa iptal edebilirim. gerçi yani 15'i akşamına kadar gelse yeter bana, zaten oynayamıcam çünkü pazartesi gecesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Forumlarında pazartesi yollanacağı yazıldı. Ben de iptal edip istemeye istemeye Aral'dan sipariş verdim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 nerde yazıyo o pazartesi diye? CE'leri pazartesi yollucaz demişler, standartlar gitmeye başladı demişler forumda gördüğüm post'ta? bir update falan mı var gözümden kaçan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Mesajı bulamadım, mesajın olduğu konu silinmiş, diğer konuya yönlendirilmiş. Mesajda yazanlar şöyleydi: İngiltere SE'lerini Cuma yollamışlar ama İngiltere dışı SE'leri dePazartesi yollayacaklarmış. Asıl erken yollamaları gerekenleri niye Pazartesi'ye bıraktılar? Foruma kayıt olabilsem onu güzel bir dille soracağım da olamıyorum maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 o mesajı gördüm ben de ama SE'leri komple yolladık CE'ler pzts'ye kaldı diye okumuştum ben. kötüymüş ya. pazartesi yollasa en iyi ihtimal çarşamba gelir. türkçe kutu ve kitapçık da istemiyorum ki. naapsam acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elmander Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ben vatandan aldım.yollarlar hemen işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 gece satışı akar. mini etekli kızlar olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Masakari said: ucuz cdkey olayı yalan mı olacak , bekleyeyim mi ? Yoksa kardeşe parasını verip salı günü vatan bostancı mağazasından aldırayım mı ? bende ucuz cdkey bekliyorum da, boşuna mı bekliyoruz acaba, alalım mı yoksa napsak ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Yurtdışında olan arkadaşlarıma kutuları ulaşmaya başlamış , bir tek bizimkiler adilik yapip erkenden yollamıyor şunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 İkinci el sitelerindeki rus keylerinden alacaktım bir umut sorun olmaz diye ama sonra onlar da ürünün sayfasında değişiklik yaptılar. İyice kıllandım çıkış tarihi konusunda. Dayandım battle.net'e artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Abi çok pahalıya geliyor battle.net'ten. 2.3 euro kuru desen 60 euro'ya satıyor. İki diablo kutusu almak yerine sağlam bir işlemci alırım o paraya. Normal, insan gibi fiyata satan bir yer varsa alacağım yoksa fiyatının düşmesini beklerim yani. Diablo hype'ı yüzünden yolunmaya niyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar