Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 başka yok zaten obligatory beach episode olmayınca rahatsız oluyorum artık ben
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Viktor said: meh 5 bolum surdu klisenin dibine vurmalari, BEACH EPISODE peeping tom - check voleyball- check shower scene - check ziyafet - check catfight - check okul mayosu, hakuryo yoksa UN var - check issiz adada mahsur kalma - check ayagi burkulan kiz ve onu tasiyan esas oglan - check magra sahnesi - check yahu bunlar nerde diye helikopter kaldirmayan ilgisiz support cast - check bi karpuz kesmediler bide birisi UMI DAAAAAA diye bagirmadi, onumuzdeki bolum tamamlarlar bu eksikleri Bölümün güzel bir özeti olmuş :D Şunuda ekleyelim ama :P Memeler - check :=)
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 haksızlık edilmiş biraz, klasik biiçü episode olsa güle oynaya geçerdi, tek bölümde de biterdi heh. bir betalar basmadı, bir de shit just got real oldu. ya da alaska'da onsen filan bulabilirlerdi. :P
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 1 Bölüme daha harcamışlar aferin size
Walrus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ahanda Kamchatka arc geliyo. Delicious SU-37's.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ya arkadaş duke nukem bile var daha ne istiyorsunuz heh.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 yok hani acemice yaptilar bu isi, daha SHIT JUST GOT REAL i vermeden, adam gibi casti gelsitirmeden YURUYUN BEACHE diyip 2 bolum gomup orda character devolopment kastilar beach episode yapimin sonlarina dogru gelen, oturmus karakterlerin maymun edildigi fanservice materialdir giriste zaten tempo dusukken beachi gecirmek resmen icine etti butun zevkin, ilk 2 bolum zaten tempoyu sifirdan alip zriveye tasidi, simdi direk dibe vurdu
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 +1 En yersiz beach episode listesi yapılsa açık ara 1. gelebilir şu haliyle. Utanmasalar 1. bölümden verip animeyi onun üzerine kurucaklarmış resmen lol.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 açıkcası ben de anlamadım bu animeyi siz gaza geldiniz die başladım harbi ilk 2 bölüm hardcoredu atmosferi falan iidi çat die 3. bölümde saçma sapan muhabbetlere bağladı hadi 3. bölüdme karakter tanıdık da gerisi boştu yani. ne bu böle mi gidecek, nerde bu ilk 2 bölümdeki ciddiyet ,zuzaylılar kapışmalar hardcore sahneler vs.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 valla ya ilk 2 bölümden sonra zorla izliyorum resmen bir şeyler olacak diye.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Iste pacingde sorunlar var, genelde tempo dusuk baslatilir, karakterler o ara tanitilir, evrende ne olup bittigi orada anlatilir Bunlar bole en hardcore malzemeyi ilk 2 bolumde verince beklenti hayvan gibi yukseldi, alaskaya geciste tempo dususu oldu, toparlanamaz bisi diildi ama serinin sonlarina dogru hem karakterler nefes alsin hemde butce rahatlasin diye kullanilan ez mode beach episode u dayayiverdi, pacing gg Heriflerin ilk animesiymis bu bide, orijnal materyal total eclipse nasil bakmadim ama sonucta asil muv luv in icinde gecen bi spin off, adamlar cok zor bi isle baslamis direk school rumbledada pacing problemi vardi misal, asiri dusuk pacingde beach episode ile heriler resmen kalkisa gecti harima&eri sahnesi ile, sonra basketball arcdan sonra gene dibe cakilmisti dogumgunu filan, sonra gg oldu zaten ucuncu sezon Hani bi insana zorla 4-5 bolum izletir sonra gelitirdigin karakterleri son noktaya kadar kullanirsin, gintamada misal karakter sayisi nedeni ile 20-30 bolumde anca oturuyor Su anda burada Takamura ve tramvasini ana karakterden daha iyi biliyoruzki butun yuk ona biniyor Yuuya nin redneck dedesini biliyoruz ama neden bunu attilar, neden isamu dyson oldu bi fikrimiz yok Tarisanin karakter oturdu az, onun sirtinada cok yuklendiler ama hala bi halt bilmiyoruz Scarlet twinsi az gelistirmeye calistilar, hala kapali kutular ama VG nin playpoy stereotype haric bi ise yaradigini gormedik Gintokiyi yuuyanin yanina hem mechayi hemde kafasini tamir etsin diye koymuslar, hayat danismani Stella kapali kutu Ibo kapali kutu
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 vn ında da pacing problemleri var baya 3 part halinde çıktığı için
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 valla gelecek bölümde gene hi-octane ekşın başlıyor sanki, yarı eğlenceli yarı ciddi, karakterlerin etkileşimlerinin değişmeye başladığı iki bölüm oldu ki klasik düz onsen/mizugi bölümü yerine böyle daha kalıpdışı bir bölüm bence daha kötü olmadı. fazla yüklendiniz sanki iki bölüm için. tayço nukem'i tanıma fırsatı bulmak iki bölüme tek başına değerdi o ayrı zaten heh. ibo bir o iki.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 elestirdik cunki basyapit olma potansiyeli var yapimda ehuehu cidden evren cok saglam, zaten dogru durut real robot yok piyasada, yeni IP filanda gelmio genreye, macross, gundam gidio iste uzuntum suna hasta olucak ama su son 2 bolum yuzunden birakan cok adam var
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mortis said: açıkcası ben de anlamadım bu animeyi siz gaza geldiniz die başladım harbi ilk 2 bölüm hardcoredu atmosferi falan iidi çat die 3. bölümde saçma sapan muhabbetlere bağladı hadi 3. bölüdme karakter tanıdık da gerisi boştu yani. ne bu böle mi gidecek, nerde bu ilk 2 bölümdeki ciddiyet ,zuzaylılar kapışmalar hardcore sahneler vs. insanlık yok olsa bile hayat devam ediyo işte abi, seksiyle falan
Walrus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Total Eclipse'le uğraşacaklarına şu güzelim romanı adapte etselerdi adam gibi politik çekişme vs. izleyeydik bari. http://www.youtube.com/watch?v=QnQN3pz8btg
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 8 yine biraz bayikti ama 9 ve sonra ki bolumlerde cilgin aticaklar sanirim
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ilk bölümler ne güzeldi, şimdi çok tırtlaştı yaaa
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 evet toparlamaya basladi biraz, burdan sonra tempo yukselir direk, bayada bi kapisma olmayan bolum cektiler, butceyi denklestirmislerdir adsfadsf
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 güzel gidiyor bence her bölümüyle, ki normalde mecha izlemeyen adamım heh.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 9: dohtor bu ne railgun dediler http://www.youtube.com/watch?v=JCx35GypqjY çıktı (tu)
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ya bu kadar bolum jesus yamato beam spam icin mi bekledik ya, hani nerde aksiyon nerde heyecan nerde dram ne beklentilerim vardi bu animeden ya, o ilk iki bolum cok kotu tufaya getirdi bizi sdf
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://i.imgur.com/ACHfy.jpg leadde iş yok ya bu dangoz aksiyona girse geridönüşüme sokar betalar
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 güzel bölümdü 10, 11 felaket olucak gibi kesin kayıp vericekler ağır
Öne çıkan mesajlar