Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Eryaman'da (Ankara oluyor) 12 tane sokak köpeği emekli bir öğretmene saldırmış bu hafta. Turist olarak gelen İranlı bir emekli öğretmene. Öğretmeni parçalamışlar, sanırım bir kısmını da yemişler. Öğretmen olay yerinde ölmüş. Sonra sokak köpekleri saldırmaz, onların gitmesini isteyenler cani diye zırlıyorsunuz. Bir kere bana da saldırmışlardı epey kötü bir şekilde oralarda 6-7 köpek, esnaf yardıma koşmasa ne olurdu bilmiyorum. Lisedeydim, o günden beri korkunç korkuyorum sokak köpeklerinden, karşı kaldırıma geçiyorum görünce. Belediye bu köpekleri toplamış. Hepsini toplamalı bence, sokakta köpek kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 aynen katılıyorum abi şehirlerin içinde kedi köpek olmamalı bence de şehirdışında, ormanda isterse hipopotam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bugün gördüm haberi ben de,gerçekten çok kötü,2 sene öncesinde bana da 1 tane saldırmıştı kaçarken düştüm ayağımı kırmama ramak kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 İnsan denen varlık iğrenç abi köpeğe niye kızıyonuz.Ben köpek olsam misyon olarak kuduz olup insanlara salmayı seçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 sokak köpeklerinin saldırma ihtimali çok çok düşük ama yine de bir ihtimal. her sene binlerce vaka olmuyor böyle tek tük oluyor. belediye topluyor ya barınağa kapatıyor köpekler bir nevi hücrelerde hapis hayatı çekiyor, ya ormana salıyor köpekler açlıktan ölüyor, ya da gizliden zehirliyor. bulunduğum şehre sabaha karşı gelen arkadaşımı almaya daha güneş doğmadan evden çıkmıştım, caddede yürürken 20 köpekten oluşan bir grup takıldı peşime. beraber gittik hiç biri de bir şey yapmadı. kuduz olmadığı sürece ve karşı taraf da aşırı tepki vermedikçe saldırması çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 60 yaşında adamı yemişler, hâlâ bir şey yok diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 senko said: aynen katılıyorum abi şehirlerin içinde kedi köpek olmamalı bence de şehirdışında, ormanda isterse hipopotam olsun. senin yaşadığın şehirde zombiler dolaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ahmedinejad said: sokak köpeklerinin saldırma ihtimali çok çok düşük ama yine de bir ihtimal. her sene binlerce vaka olmuyor böyle tek tük oluyor. belediye topluyor ya barınağa kapatıyor köpekler bir nevi hücrelerde hapis hayatı çekiyor, ya ormana salıyor köpekler açlıktan ölüyor, ya da gizliden zehirliyor. bulunduğum şehre sabaha karşı gelen arkadaşımı almaya daha güneş doğmadan evden çıkmıştım, caddede yürürken 20 köpekten oluşan bir grup takıldı peşime. beraber gittik hiç biri de bir şey yapmadı. kuduz olmadığı sürece ve karşı taraf da aşırı tepki vermedikçe saldırması çok zor. abi katılmıyorum buna 1 e 1 yaşadım gece bir sokaga giriyorsun eve dönerken hayvan orayı arazisi bellemiş gördüğün üstüne atlıyor,bir de soguk havalarda açken saldırır köpek,eskişehir de çok yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 eryaman kurulalı 30 sene olmuştur, o köpekler de orada eminim o kadar senedir yaşıyordur. ilk kez oluyor bu benim bildiğim. istatistiğe vurdun mu zaten hepten tehlikesiz de yine de en uygunu "adam gibi" barınaklarda "adam gibi" bir hayat geçirmeleri. köpek köpektir kuduzu olur vs. sokakta tabi yanlış. ama sokak köpekleri genel olarak "saldırgan bir profil" çizmiyorlar. yolda yürürken kafanıza saksı düşüp ölme ihtimaliyle aynıdır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 "nutella yerim" said: abi katılmıyorum buna 1 e 1 yaşadım gece bir sokaga giriyorsun eve dönerken hayvan orayı arazisi bellemiş gördüğün üstüne atlıyor,bir de soguk havalarda açken saldırır köpek,eskişehir de çok yaşadım. zaten sorun arazi bellemesi. o derece sahiplenmesine izin verilmemeli. en ideali yukarda dediğim gibi iyi barınaklarda yaşaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bugün bizim bi iş arkadaşı da şikayet halindeydi. ankarada yüksek miktarda çevresi iyi olması nedeniyle pahalı bir yere taşınmıştı fakat çocuğu köpekler yüzünden kendi sokaklarında bisikletle gezememesi sebebiyle çözümü fare zehiri siparişi ederek aramaya yöneldi. tamam evet hayvanlara eziyet çektirmeyelim de neden her sabah 5-6 tane köpek grubu her sabah evimin önünde üstüme üstüme koşup bana eziyet çektiriyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ahmedinejad said: "nutella yerim" said: abi katılmıyorum buna 1 e 1 yaşadım gece bir sokaga giriyorsun eve dönerken hayvan orayı arazisi bellemiş gördüğün üstüne atlıyor,bir de soguk havalarda açken saldırır köpek,eskişehir de çok yaşadım. zaten sorun arazi bellemesi. o derece sahiplenmesine izin verilmemeli. en ideali yukarda dediğim gibi iyi barınaklarda yaşaması. elbetteki en ideal çözüm bu fakat tr de imkansız bu,yani bu kafayla hangi belediye yapar bunu,kaç tanesi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 işte abi hakikaten ters bişi hayvanlarla birlikte yaşamak şehir içinde barınağa mı koyuyorlar napıyorlar farketmez, isteyen oraya gitsin köpek kedi görmek istiyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Bizim eski evin karşısında da her sabah okula giden çocuklara saldırıyorlardı, en sonunda iki-üç çocuğu ısırdılar. 6-7 köpek, sürü halinde. Mahalleli öldürdü hepsini belediye gelmeyince bir türlü. Haksızlar diyemezsin, okula giden 7-8 yaşlarında çocuklara saldırıyorlar. Çocuklar okula gitmeye korkar olmuştu. Kedi, güvercin, şerçe bir de karga ile fareler işte. Daha ne gerek şehre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 dışarıda gördüğünüz köpeğe kediye bi parça ekmek verseniz alışır size.genel olarak içimizde hayvan sevgisi yok.Bunun nedeniyle ufakken yaramazlık yaptığımızda annemizin bak köpek ısırır demesiyle oluyor(en azından ben köpeğimi dolaştırmaya çıktığımda çocuklu anneler öyle söylüyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 senko said: aynen katılıyorum abi şehirlerin içinde kedi köpek olmamalı bence de şehirdışında, ormanda isterse hipopotam olsun. yaa sonra avrupadaki gibi fareler cirit atsın sokaklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Kedi olsun abi, onlar yer fareleri. Köpek asalak direk, fare mi yakalıyor? Neredeyse tamamen çöpten ve onları besleyen insanlardan besleniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 sorun köpeklerin anksiyete diye bir şey olduğunu bilmemeleri. tedirgin ve korkmuş, savunmaya geçmiş bir insanı anlayamamaları ve düşman sanmaları. ne alaka demeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 karamürselidelihamdi said: dışarıda gördüğünüz köpeğe kediye bi parça ekmek verseniz alışır size.genel olarak içimizde hayvan sevgisi yok.Bunun nedeniyle ufakken yaramazlık yaptığımızda annemizin bak köpek ısırır demesiyle oluyor(en azından ben köpeğimi dolaştırmaya çıktığımda çocuklu anneler öyle söylüyor) ekmek süt verdiğinde alışabileceği doğrudur da beslemek zorunda değilimki ben itleri? onu geçtim içimde hayvan sevgisi olması zorunluluğu da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Mal said: sorun köpeklerin anksiyete diye bir şey olduğunu bilmemeleri. tedirgin ve korkmuş, savunmaya geçmiş bir insanı anlayamamaları ve düşman sanmaları. ne alaka demeniz lazım. evet aynen. zaten köpekten korkmamak lazım. korkunca köpekler de düşman zannedip daha da hırçınlaşıyor. sakin olmak ve ondan üstün olduğunu belli etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hayvan sevgisi olmayan insan direk -100 puan benim gözümde. uzak durmak lazım hayvan sevmeyenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 imkanım olsa mahallede afrika dere kurbaası bilem beslerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 o kişisel fikrin bişi diyemem de kimse kediyle köpekle iç içe yaşamak zorunda değil sokaklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 12 köpeği bir arada görüp korkmamak zor. ben bir kaç kere karşılaştım kalabalık grupla, deli oluyolar kalabalık gezerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 aynen sokaklara vahşi hayvanları salmak lazım. gen havuzu temizlensin biraz çok zayıf doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar