razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 şöyle biraz arattım da adam gibi bir YouTube konusu yok, sadece spesifik şeylere odaklanmış konular var. İnternetin TV'si, bu favori sitemize şefkat gösterelim dedim. İşte güncellemeler, yenilikler veya sağlam kanallar falan filan. Neyse "Show the comment" özelliği gelmiş, artık yorumlarda cevabın yazıldığı yorumu görebiliyoruz. Sonunda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 aynen iyi demişsin nenim de müzik kanalı (her tür olabilir) önerilerine ihtiyacım var. ana sayfam vevo ve müyapın aptal videolarından geçilmiyor (tamam arada var güzelleri hakkını yemiyim :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 her kalitede download seçeneği eklediği için +rep vermek gerek. eklenti ile uğraşmaya gerek kalmadı. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bu download tusu bende nıe yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bende de yok ya, addon olmasın o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 sitenin değil abi o özellik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 addon ya da userscript o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hiper fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bu nasıl bir faildir abi ahahah, ironi var bence yutup download butonu koysun demek istenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ahahahasfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Bende oha helal olsun diyecektim. Diyemedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 asdasdaddasdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hiç bir eklenti yok bende bu konuda. kendiliğinden çıktı valla =) chrome üzerinde rss gibi 2-3 tane eklenti kullanıyorum sadece. onlarla da bunun alakası yok. niye var bilemiyorum o zmn çözmek lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Son günlerde(hatta haftalar olarak açabiliriz) 360 piksele mahkum ediyor meret -ki onu bile bekletiyor. Vpn, proxy falan nispeten seyredilebilir kılıyor fakat torrent veya adult sitelere türlü maymunluk yaparak girmeye çalışıyorken bir de bu çıkmasın lütfen. Bir gameplay ya da trailer seyretmek için 50 tane işlem... Biri çıkıp geçici falan desin rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 PAC dosyası kullanıyorum ben. Şunu: http://pastebin.com/KLjERfsv Opera'ya bunu girince otomatik o dediğim sitelerde proxy kullanmaya geçiyor. Youtube ekli değildi önceden ama 360 izleyemiyordum. Şimdi tek bir takılma olmadan 760 izliyorum. Sorun Türkiye'de yani kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 chrome için bu tarz bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 PAC proxy işinin standartıdır ama Chrome'da onu okuyan bir şey yok, Chrome'un build-in proxy desteği bile yok, eklentilerinin de PAC desteği yok. Proxy SwitchySharp diye bir eklentisi var, PAC import edip garip bir formata çeviren ama Linux altında çok buglı çalıştığı için deneyemedim. Wİndows'da iyidir ama belki, puanı yüksek çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 eyv. test ederim boş bi zamanda yazarım sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 arayuz mu degismis gene bisiy olmus sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bu pac olayı neymis ya. hulu fln seyredebilirmiyiz bununla chrome veya firefox üzerinden anlatsanıza biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Proxy alırsan izlersin: http://www.hideipvpn.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 etkileşimli transkript oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 proxy olayını nasıl yapacağuk bir yardım edin :( 20mbit var 240p dolmuyor lan isyaaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 sert bas play tuşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 uyuz etti son zamanlarda yutup. 240p yapiyorum donuyor 720 p yapiyorum yenile atiyorum yukluyor falan sacma sapan seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar