Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YouTube

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

şöyle biraz arattım da adam gibi bir YouTube konusu yok, sadece spesifik şeylere odaklanmış konular var. İnternetin TV'si, bu favori sitemize şefkat gösterelim dedim. İşte güncellemeler, yenilikler veya sağlam kanallar falan filan.

Neyse "Show the comment" özelliği gelmiş, artık yorumlarda cevabın yazıldığı yorumu görebiliyoruz. Sonunda ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Son günlerde(hatta haftalar olarak açabiliriz) 360 piksele mahkum ediyor meret -ki onu bile bekletiyor.

Vpn, proxy falan nispeten seyredilebilir kılıyor fakat torrent veya adult sitelere türlü maymunluk yaparak girmeye çalışıyorken bir de bu çıkmasın lütfen. Bir gameplay ya da trailer seyretmek için 50 tane işlem... Biri çıkıp geçici falan desin rica ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
PAC dosyası kullanıyorum ben. Şunu: http://pastebin.com/KLjERfsv

Opera'ya bunu girince otomatik o dediğim sitelerde proxy kullanmaya geçiyor. Youtube ekli değildi önceden ama 360 izleyemiyordum. Şimdi tek bir takılma olmadan 760 izliyorum. Sorun Türkiye'de yani kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
PAC proxy işinin standartıdır ama Chrome'da onu okuyan bir şey yok, Chrome'un build-in proxy desteği bile yok, eklentilerinin de PAC desteği yok.

Proxy SwitchySharp diye bir eklentisi var, PAC import edip garip bir formata çeviren ama Linux altında çok buglı çalıştığı için deneyemedim. Wİndows'da iyidir ama belki, puanı yüksek çok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...