Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acayip Hikayeler [2012] - Star

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

progamer said:

Trias said:

fena değildi. hatun kötü oynamış, haluk bilginer iyiydi.

Şevval Sam için bende Haluk Bilginerin yanıdna sırıtmış baya diye düşünmüştüm ama sonra aslında rol yapan gazeteci olduğu için hani bilerek fln demişler ekşi sözlükte mantıklı aslında :D

hmm bilemedim, olabilirde aslında. Ama Şevvalin iyi oynadığı bir film var mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

dizi güzel olmuş, mükemmel diyemem de takip edilesi bence. haluk bilginer şahane bi kere. ikinci bölümde de altan erkekli var, o da güzel duruyo. bi de bi ara erkan can falan belirse, havamızı bulsak iyice.

şevval sam'ın oyunculuğu izlerken çok göze battı da, bi ölçüde kasıtlı olması büyük ihtimal. sosyal mesajlar falan ağza kürekle vurma isteği uyandırdı her ne kadar kadını sevsem de.
dravdan olduğu ortaya çıkınca biraz yerine oturdu olay, ama yine de haluk bilginer referans olunca ortada, çıta fazla yükseğe çıkıyo şevval sam için her halükarda.

"ahkam" olayları falan hafiften bi gerçek kesit havası katmış. seviye manasında karşılaştırmıyorum tabi. o tip bi parçayı galip tekin'in hikayesi oldu mu es geçmek olmaz da, pek ısınamadım işte henüz.

Sosyal ağlarda paylaş

piyasadaki türk dizilerinin bariz üstünde yapım, ufak tefek şeyler var göze batan ama umarım toparlarlar ilerleyen bölümlerde.

beni rahatsız eden şey Galip Tekin'in sadece senarist gibi gösterilmiş olması. Sahne geçişlerinde kullandıkları vinyetler çok sakil durmuş, en azından Galip Tekin'in çizimlerini görsek çok daha güzel olurdu. Sahneye göre vinyet üretmek yerine, Galip Tekin'in çizimleri üzerine sahneyi oluştursalar tadından yenmez mesela o kısımlar.
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

beni rahatsız eden şey Galip Tekin'in sadece senarist gibi gösterilmiş olması. Sahne geçişlerinde kullandıkları vinyetler çok sakil durmuş, en azından Galip Tekin'in çizimlerini görsek çok daha güzel olurdu. Sahneye göre vinyet üretmek yerine, Galip Tekin'in çizimleri üzerine sahneyi oluştursalar tadından yenmez mesela o kısımlar.

daha güzel olabilirdi evet
Sosyal ağlarda paylaş

DeBuffAndHeal said:

kısa ve öz olması en başarılı yanı. Yeni star yavaş yavaş 40-50 dakikalık dizi yaparsa. Diğer dizilerin süresi de kısalır belki.

abi ben hala 2.5 saat süren dizi mantığını anlamış değilim, ortalama bi film 1 saat 40 dakika falan sürüyo, bide diziden önce koydukları 1 saatlik özet de cabası,

yabancı dizilerde öylemi anasını satayım

Previously on Heroes......

2 dk, sonra dizi başlar, 7. dakikada ufak bi tanıtım ve casting, 40dk da biter. Budur yani.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

DeBuffAndHeal said:

kısa ve öz olması en başarılı yanı. Yeni star yavaş yavaş 40-50 dakikalık dizi yaparsa. Diğer dizilerin süresi de kısalır belki.

abi ben hala 2.5 saat süren dizi mantığını anlamış değilim, ortalama bi film 1 saat 40 dakika falan sürüyo, bide diziden önce koydukları 1 saatlik özet de cabası,

yabancı dizilerde öylemi anasını satayım

Previously on Heroes......

2 dk, sonra dizi başlar, 7. dakikada ufak bi tanıtım ve casting, 40dk da biter. Budur yani.

öyle deme ama

game of thrones uzun olsa herkes oturur gıkını çıkarmadan izler

tamamen diziye hangi gözle baktığınla alakalı bir olay dediğin şey

lost lostken veya bsg yayındayken bölümleri uzun olsa gene hoşuma giderdi
Sosyal ağlarda paylaş

Iyi de o saydigin diziler uzun olsa o kadar sevilmezlerdi. Diziyi uzun tutmaya calistikca senaryoyu yaymalari ve buna bagli olarak kaliteyi dusurmeleri gerekiyor. Tek tost dilimine yetecek tereyagini iki dilime surmek gibi. Hatta daha bile kotu, cunku sadece bolum uzunlugu degil, sezon basina dusen bolum sayisi ve sezon sayisi da fazla oluyor biizm dizilerde. Yani 10 dilime surmeye bile benzetebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...