Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 sincana varoş denmiş, kınadık. -sincan kanarya severler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bilkenti onermem, en azından yuksek blokları onermem. ust komsunun hapsırma sesini yan odadan gelmis gibi duyarsın, o kadar igrenc ince duvarları vardır ses yalıtımı sıfır. koroglu,gop, hosderede guzel siteler var, or-an iyidir cok fazla site var parkoran tuzludur cok. bu arada ankarada illa site olsun guvenlık olsun ihtiyacınız yok. site olmadan da guzel yerler var, tunalı, tunus caddesi, paris caddesi vs, buralar hep elcilik binalarıyla dolu oldugu icin cok polis oluyor etrafta gece gunduz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Ben Ankara'dan ayrilirken "yanlislikla buraya donersem ya Tunali'da ya GOP'ta yasarim" dediydim hala oralar iyidir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 sharky said: Aradıklarımız ; * Site içi * Etrafta yeşillik v.s., oğlanın hoplayacağı yuvarlanacağı kıvamda * Spor Salonu * Alış-veriş merkezi mümkünse * Otopark Bilkent direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bu arada, sayfa başındaki tesbiti ben hiç yaşamadım ki baya zama ngeçirdim uzun bloklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Oran Park evleri ya da Eryaman KC konutlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Dikimevi metro durağı yakınları ya da Kurtuluş Parkı civarı, derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 etlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 dreagloth said: sharky said: Aradıklarımız ; * Site içi * Etrafta yeşillik v.s., oğlanın hoplayacağı yuvarlanacağı kıvamda * Spor Salonu * Alış-veriş merkezi mümkünse * Otopark Bilkent direk Burjuva yuvası=bilkent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Biz de burjuvayız zaten abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Bone said: sincana varoş denmiş, kınadık. -sincan kanarya severler derneğiSalak mısın bilader? Yazdığımı bi daha oku istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Burjuva olmak daha güvenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 arabanız varsa, istanbul trafiğini yaşamışsanız eryaman derim. emlak bankası evleri çok güzel, ucuz. ayrıca girişindeki yapay göl sayesinde azıcık da olsa deniz hasreti giderebilir istanbul ya da izmir'den gidenler. tabi ben 13 sene önce 1 sene kaldım orada. umarım olumsuz anlamda değişiklik olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Gordion un etrafi icin ne dusunuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Uzak şehre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Eryaman felan çok uzak abi :) Eğer maddi durumun uygunsa Park Oran, Dikmen Vadisi Etrafındaki Bloklar Çayyolu Orta halli kazanıyorum diyorsanda Batıkent olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ben haal gop/tunalı diyenlerden yanayım sharky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 gop belkide tunalıda nerede var ya ailecek, parkı bahçeli otoparklı heleki tunalıda otopark olayı tamamen karaborsa :) daha uygun yerler için dikment/keklik pınarında siteler var oralarda olabilir, çukurambar,yüzüncüyıl felanda olur tabi hem yakın merkeze hemde güzelleşiyor hergeçen gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 eryaman 6. etapta atakent 2 deyim ben geniş ferah, albay felan bir sürü askerik adam var, pekte güvenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 abi eryamanlar ne ya oldu olcak eskişehire taşınsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Hanımı al günübirlik gelin gezin kararınızı ona göre verin bence. Yani görmeden bir mahalleyi elemeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 eryaman ankarada değil abi siz şehir dışındasınız =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ya dolmuşlar ile ışık hızında her yerdesin ama gerçi 2 yıldır dışardayım, melih gökçek kızılay eryaman arasına üstgeçit felan koymuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Otobisle kızılaya 2 saatte gelemediğin oluyor trafik var ise Eskişehirden 1 saat 15 dakikada gelebiliyorsun sıkıntı yoksa hızlı trende afhahsjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Çukurambarda güzel bir site veya gene bilkent ve bilkent köprüsünün arka taraflarında bir site bakabilirsiniz bence TOBBa yakın olsun illa diyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar