Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50 yeni hollywood remake'i

Quel-Thul

Öne çıkan mesajlar

Flameoffear said:

The Crow u yeniden çekmek nedir yahu. Hadi iki bir nebze de diğer 2 devam filmi leş ötesi leşken kalkıp 1 i tekrar çekmeye kalkmak. Orjinalini mazide bırakabilecek bir şey çekeceğini düşünen adamın salak olması lazım.

bai ling oynarsa benim açımdan sorun yok. hehehe

bi de gothic havayı verecek adam lazım.
angel gibin.
Sosyal ağlarda paylaş

lord_gorthaur said:

bir spawn movie yapsınlar adam gibi

0ne said:

allah o spawn filmini yapmayı akıl etmeyen tüm yönetmen,senarist ve yapımcıların cezasını vere inş.

gayet iyiydi yahu spawn filmi.

gerçi filmin sorunu çok fazla çizgi roman havasında hazırlamış olmaları, o tarzda filmler popüler olamıyorlar.

tekrar remake şeklinde çekmelerini istemem, gidip x-men ilk 4 filmi gibi yaparlarsa rezil olur.
bu saatten sonra da batman gibi hem çizgi roman havasında hem de popüler olacak filmi spawn için hazırlamaları zor.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Allah kahretsin abi. offff
güzelim filmlerin içine edip bırakacaklar. Genelde bu tip durumlarda iyi yönetmen yerine popüler saçmalayanları seçiyorlar. lanet olsun yani. bırakın olduğu gibi efsane kalsın. illa içine edecekler yani.

güzel filmler de çıkabilir aslında.

o listede yapılması çok çok çok zor olan bi Akira gördüm. cidden efsane bir yönetmen lazım. yapması baya riskli bir iş. hem orjinal filmin yazar/yönetmen kadrosunu toplamak lazım, hem de görsel efektlerle oyuncak gibi oynayabilecek, her şeye hakim ridley scott, peter jackson gibi bir adam lazım. en ufak bir hatada tepe taklak yıkılabilecek bi proje akira.

Robocop, The Crow, Lethal Weapon, remake'inin olmasını çok istediğim filmlerden. yalnız yapması kısmen riskli bu filmleri. ciddi yönetmenler lazım. mesela robocop'u ilk filmin fanı olan, cyberpunk, dystopia gibi elemanları özümsemiş bir yönetmene çekmek gerek. deus ex hr ekibi robocop'un hikayesini uyarladılar, gayet de ilginç bir senaryo olmuş. öte yandan maykıl bey gibi "popüler" bir adamın eline verirsen, poligonlardan oluşan bir robocop filmi çıkarmış olursun.

Escape From New York, The Neverending Story, Heavy Metal, Scarface, The Bodyguard, Evil Dead, oldukça salakça bulduğum fikirler. yahu bu filmlerin esprisi tek bir hikaye, tek bir film, tek bir karakter, tek bir aktöre dayalı olmasıydı. mevcut olan dönemi yansıtan, orjinal yönetmen ve senaristleri getirsen bile yalan olur.
Sokaktan bir kişiyi çevirip "hadi Atatürk oluyorsun sen" demekten farksız.

öte yandan Commando, American Psycho, Battle Royale, Seven Samurai, Starship Troopers, Barbarella, Pet Sematary, Dredd, My Fair Lady, Child's Play, üsttekilere kıyasla yapması çok daha kolay filmler. Dredd'in zaten resimleri felan dönüyordu. günümüze uyarlayarak ilginç filmler çıkartabilirsin. Judge Dredd gibi filmler orta ayar piyasa filmleriydi, Starship Troopers gibi filmler ise zaten bir şekilde devam ettirilmiş eserlerdi. Seven Samurai gibi filmler var bi de, spin-off'lar ile "devam" ettirilmiş durumdalar.
remake olmaya yatkınlar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
dredd i bekliyordum ben güzel olacak... " i am the law..." bir de robocop iyidir hoştur güzeldir... escape from new york da iyi...

ya birde ben geçen prometheus a gittiğimde total recall diye bir filmin fragmanını izledim. ya film acayip derecede Arnold scwarzenegger nam-ı diğer Conan the governor un bir filmi vardı mars da geçen ona benziyordu. ingilizcesini hatırlayamadım türkiyede TV lerde gerçeğe çağrı diye yayınlıyorlardı acayip ona benziyordu. belki o da remake dir..
Sosyal ağlarda paylaş

evil dead, dredd, dirty dancing gibi filmler buyuk ihtimalle beklendigi gibi olmayacak. arkadalarinda studyo'dan cok im global, lionsgate gibi mini-majorlar var.

robocop senelerdir konusulan bir sey. surekli oyuncular eklenip cikariliyor. ama bundan da cok bir sey beklememek gerekir buyuk ihtimalle aksiyonu, efekti bol bir film olur ama eskisinin kult durumuna yaklasamaz.

hollywood artik hakikaten fikir uretemiyo yalniz. hangover 3, jackass 4, paranormal activity 4 falan yapiliyor saka gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

ya birde ben geçen prometheus a gittiğimde total recall diye bir filmin fragmanını izledim. ya film acayip derecede Arnold scwarzenegger nam-ı diğer Conan the governor un bir filmi vardı mars da geçen ona benziyordu. ingilizcesini hatırlayamadım türkiyede TV lerde gerçeğe çağrı diye yayınlıyorlardı acayip ona benziyordu. belki o da remake dir..

remake zaten, ingilizcesi de total recall.

http://www.youtube.com/watch?v=sWMhADqlPYg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...