throine Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 rewendor akpli diyor sen chpli karar verin olm ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 walla aha bu şuanki http://www.yettigarihoca.com/ bld.bşk nın protesto sitesi. vaadleri ve yapamadıklarını ele almışlar :D 100bin kişiye iş diyip seçimden sonra ben 100bin demedim birisi sıfırı fazla koymuş falan :D (videosuda var dediğini gösteren) buda m.türel in sitesi http://www.menderesturel.com.tr/ozgecmis.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ekonomi işliyor çalışan kazanıyor size ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 işçilere pahalı yerden yemek söylemişlerdir np, hergün onlarca dallas steak, kaz ciğeri ile doldurulmuş pekin ördeği falan yüksek tutar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 throine said: rewendor akpli diyor sen chpli karar verin olm ahah. ben akpli demiyorum. zaten bilmiyorum hangi partili olduğunu. akpli olduğuna dair bir şey söylemedim. ama sen aldığı tepkiye bakarsak akpli heralde dedin, ben de tepkiye değil yaptığı icraata bakarsak akpli gibi duruyo dedim. zihniyet akp zihniyeti çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Üstgeçidini altgeçidini özel sektöre yaptıramayan belediyeden cacık olmaz. Bursa Büyükşehir belediyesi ders versin diğer belediyelere sfgdsgs. Adamlar hem son model üst geçit yaptırıyorlar özel sektör kuruluşlarına. Onlar da kendi reklamını dahil ediyor tasarıma, win/win direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Soris said: Antalya trafiği menderes tarafından kilitlendi resmen. Millet eziyet çekiyor ve en son hergün yürüdüğüm evimin önündeki konyaaltı plajı kaldırımları. Ömrümde bu kadar ucube bir plan görmedim. Karayollarının marifeti bu. Birileri para kazanacak diye yapılan saçmalığa bakın. Yaptıkları hiçbirşey yok kaldırımı parçaladılar yerine yeni kaldırım yaptılar. Ortada hiçbir yenilik yok. Adam akıllı tepki bile gelmedi kimseden. Sayelerinde hergün keçi yolundan yürüyoruz. karayollarıyla bağlantısını kuramadım şunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Düzenlemeden karayolları sorumlu diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 istanbul esenyurt'ta da trilyonluk ışıklı bir köprü var aynı anlayışın ürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 walla anlayışını bilmem ama stadyumumuz yok yapamadılar. toplu taşımanın ağzına ettiler. bozuk bi ton yol var.yapan yok antalyaya baya bi battı çıktı yapılması lazım bazen trafik çileden cıkarıyor. başlıca sorun bunlar bence kim gelirse gelsin bunları yapması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 stadyum projesine izin alınamıyor bakanlık izin vermiyor ayrıca Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’nün yer göstermemesi gibi engellemeler mevcut, toplu taşıma problemi antalyanın yıllardan beri olduğu bir sorun. sadece hatları değiştirdiler. hatlar değişince toplu taşımanın ağzına edildi gibi bir durum söz konusu oldu. şehrin ortasından geçen ve ana caddeyi tıkayan tramvay boş gidip geliyordu. herkes dolmuş kullanıyordu. şimdi tramvayında içine girdiği bir güzergah düzenlemesi yapıldı. iyimi oldu bilmiyorum fakat tramvayı oradan söküp atmak gerekli idi bu da yapılamazdı. sonuç olarak tramvay kullanılmaya başlandı. şimdi dolu gidip geliyor. bozuk bi ton yol var.yapan yok sorusunun cevabı biliyorsunuz yol asfaltlamaları belirli bir kilometreye kadar ilçe belediyeleri sonrası büyükşehire ait. antalyamın ortasından geçen çevre yolu mesela ulaştırma bakanlığına ait. bir tür sorun var. ben kepezde oturuyorum akp li belediye asfaltlamıyor. büyükşehir ilçe belediyesi asfaltlamalı diyor fakat bazı arkadaşlarda herşeyi büyükşehirin suçu görüyor. fakat sorumluluk ilçeninmiş bu böyle. battı çıktılara gelince. battı çıktı trafik ışıklarından insanları kurtarıyor gözüküyor ama trafik aslında battı çıktıların bittiği yere yığılmış oluyor. trafik tıkanıklığını ötelemiş oluyorsunuz. ayrınca battı çıktının yan yolları ve bağlantı yollarında daralma ve tıkanıklık sorunu oluşuyor. örnek mevlana ve yüzüncü yıldaki battı çıktılar. partizanlık yaparak sanki türel dönemi harikaydı akaydın batırdı akp gelsin düzletsin demek akla mantığa aykırıdır. partizanlık yapmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ''akp gelsin kurtarsın'' yazan mı var, ben göremedim. ben m. türel'in gidip yerine doğru dürüst bir belediye başkanı gelmesini çok istediğim, yaptığı çoğu şeyi beğenmediğim ve aynı zamanda akp karşıtı olduğum için akaydın'a oy verdim. ama tam bir hayal kırıklığına uğradım. son yapıyor olduğu gereksizliği bir önceki postumda dile getirmiştim. (konyaaltı cad. kaldırım olayı). ama eleştirdiğim daha bir sürü icraati var. bir kez daha seçileceğini hiç sanmıyorum. yaptığı iyi şeyler de var, ama türel'in de vardı. akaydın tekrar seçilirse şahsen ben üzülürüm. belediyeleri eleştirmek,partizanlık olarak görülmemeli. hatta yakın olduğumuz siyasi görüşü temsil eden siyasi partileri de yeri geldiğinde eleştirebilmeliyiz. akp li belediyelerin iyi çalışıp, diğerlerinin kötü çalıştığı görüşü ne kadar saçma ise, akp'li olmayan belediye başkanlarını eleştirmemek te o derece saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 partizanlık yapmadım..genelleme yaptım.kim gelirse gelsin bunlar başlı sorunlar dedim.. ama teraziye koyarsak her iki başkanıda kimin ağır basacağı belli. bu arada bence yerel belediyelerin partisi olmaz.biraz şahısa oy verilir diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 izmite 3 tane yapıldı toplamda 9 ya da 11 trilyondu 2 sene öncenin parasıylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 SeaGle said: Üstgeçidini altgeçidini özel sektöre yaptıramayan belediyeden cacık olmaz. Bursa Büyükşehir belediyesi ders versin diğer belediyelere sfgdsgs. Adamlar hem son model üst geçit yaptırıyorlar özel sektör kuruluşlarına. Onlar da kendi reklamını dahil ediyor tasarıma, win/win direk. aman Bursa örnek olmasın almayalım. Tek Bursa fazla bile memlekete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar