Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel

quixef

Öne çıkan mesajlar

kaptan

baya yatırdılar milleti ahahahha herkes başından beri ajandı muhabbeti dönecek sanırken gayet nasıl hydra olarak "dirildiğini" gösterdiler.

spider man esas oğlan

bok gibi, webden okuyorum ama gerçekten bok gibi.

captain marvel, civil war 2

buradan iş çıkar, marvel'ı daha önce hiç okumamıştım, değişmiş galiba güzel olmuş. civil war nasıl war olacak orasını çıkaramadım daha

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Spider-man'i biraktim ben, iyice batti. O zenci cocuk bile Peter Parker'dan iyi gidiyor.

Marvel'den okunasi seyler sunlar su anda:

Guardians of the Galaxy & Star-Lord. Filmden sonra biraz sekil degistirdi ama cok iyi gidiyor hala. Favori karakterim Kitty Pryde'da ekibe katildi hem. Bu iki seri paralel gidiyor, beraber okumak lazim.

Silver Surfer. Her zaman ki kalitesini korumaya devam ediyor.

Inhuman tarafi genel olarak kotu ama Ms. Marvel (bildigimiz Carol degil, onun serileri Captain Marvel ve Ultimates; yeni karakter bu) ve Karnak mukemmeller. Ikisinin yazarlari da cok iyi, cizerleri de. Okuyun derim.

X-Men'den eski kaliteyi koruyan (deli gibi X-Men fani oldugumu biliyorsunuz) bir Uncanny kaldi. Magneto, Monet, Pyslocke basrolde zaten, daha ne olsun?

Ama hepsini gecersem su anda Marvel'in en iyi devam eden serisi, ciddiyim tamamen, Spider-Gwen. Sadece Spiderverse'de cameo diye cikan karakter begenildigi icin yayinlanmaya kendi serisinde mukemmel ilerliyor. Marvel'in yarattigi en iyi AU bile olabilir Age of Apocalypse'den sonra. Cidden AU, ama tanidik da. Cizim, yazarlik, her acidan super. Hic Marvel okumuyorsaniz bunu okuyun. Spiderverse okumaniz de gerekmiyor. Evreni cok gelismeye, yeni serilerler buyumeye acik bu arada. Okuyun, durmayin okuyun.

Civil War II ise iyi gidiyor bence. Eski Civil War gibi degil, daha soyut. Tartisilan sey gunumuz icin cok relevant bu arada. Cizerler ve yazarlar da iyi. X-Men ve Kingpin tie-in'lerini okuyun derim. Ozellikle Kingpin tie-in'ini.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
gerçekten süper abi.

Tony Stark, mekanik mühendisliği ve elektrik mühendisliği bitiren, birden çok PhD'ye sahip, deli gibi çalışkan ve zeki bir adam.
babası da bi o kadar deli ve Tony Stark'ı zorlamış birisi.

Bruce Wayne'e bakıyorsun, yıllar boyunca eğitim görüp kendisini geliştiriyor. bir sürü farklı dalda ustalaşıyor.

bunlar bundan sonra kendi kostümlerini ve aletlerini üretip sahaya atılabiliyor.

yeni Iron Man'e bakıyorsun. 15 yaşında kız. Pat diye zırh üretiyor suçla savaşmaya başlıyor. nasıl oluyor peki?
sözde MIT'e kabul edilmiş de, çok çok dahi olduğu için çalışma gereği bile duymamış da, ailesi fakir olmasına rağmen kendi zırhını üretmiş de...

hee... Tony Stark ve Bruce Wayne boşuna çalışmış onca sene demek ki.
pat diye ışın kılıcı üretebiliyoruz.

çok sağol Bendis, mükemmel hikayelerle mükemmel karakterlerle geliyon dayı...
Sosyal ağlarda paylaş

So in summary here is the list of skills/knowledge needed to be like Tony Stark (this isn’t EVERYTHING, but it will get you started)

Aerospace Engineering- Airframe Design
Aerospace Engineering- Aerodynamics (Subsonic to Supersonic)
Aerospace Engineering- Guidance, Navigation, and Controls
Aerospace Engineering- Propulsion System Design
Nuclear Engineering- Plasma Physics
Nuclear Engineering- Nuclear Physics
Nuclear Engineering- Interaction of Radiation With Matter
Mechanical Engineering- Mechanism Design
Mechanical Engineering- Cooling/Thermal Systems Design
Mechanical Engineering- Metallurgy
Mechanical Engineering- Manufacturing Systems
Electrical Engineering- Power Extraction System Design
Electrical Engineering- Plasma Control System Design
Electrical Engineering- Embedded Systems