emanet Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 eğer saldırırsa (ki zor ihtimal) burnuna yumruk veya tekme atman lazım, tam ıslak kısmına. burunları çok hassas olduğu için çok canları yanıyor, rot pitbull farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 köpek gördüysen açıkta ve korktuysan kaçmayacaksın abi. Öyle hızlanma, ani dönme falan yapayım deme. Köpek sana yaklaşırsa zaten yürüyerek gelecektir. Sen hızlanırsan köpek "aa bişey var lan kesin" diyerek aynı şekilde hızlanmaya başlıyor. kişisel tecrübelerime dayanarak söylüyorum hani. hep böyle yaparak sorunsuz kurtuldum ben. Bir keresinde köpeklerden korkan bir arkadaşımlaydım. Böyle 4 metre önümüzde bi evin garajından köpek aniden yürüyerek karşımıza cıktı. Bizim arkadaş hass diyerek durdu. Buna söylüyorum sakın koşma abi dur bişey olmaz. Köpek bir adım ileri attı bizimkisi köpek saldıracak sanıp koşmaya başlayınca bi maraton yaptık o gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 1 yada 2 yıl önce yazlık bi yerde bahçeden geçiyim kestirme olsun dedim bahçede labrador kırması bi hayvanat vardı gözgöze geldik hırlayıp diş gösterdi hayvan direk sus la barrak'ım dedim garipsedi hayvan kafayı yana filan çevirdi sustu oturdu dominant oldugunuzu gösterin hayvana sıkıntı çıkmaz (genelde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 koşma yürü olayı yalan saldırcaksa her türlü... ağzından salyalar aka aka gelen bir köpeğin hiç panik yapmadan burnuna vurun demek de iyimiş sdafsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 iyi o zaman knox sen köpek saldırınca boynunu uzatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 knox said: koşma yürü olayı yalan saldırcaksa her türlü... köpek "ooo benim territory'ye girdin artık, sıctım senin ağzına" kafasıyla mı yürüyor abi sokakta. Ha saldıracağı varsa tabiki saldırır köpek de saldırıp saldırmaycağı belli olmayan köpeği görüp koşarsan kovalar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 senin dediğinden mantıklı, üstüne gelen pitbull gibi bi yaratık varken burnuna vurmayı beceren zaten, milli takıma girip müsabakalara katılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 iyi koşucuyum gençler direk arazi oluyorum bu gibi durumlarda.burnuna vurmaya veya ağzına kol sokmaya çalışanlar düşünsün artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 allahtan yuksek arabalar cogaldi :P direk birinin ustune cikican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 peki arabanin sahibi bizi isirirsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ağzına kolunuzu sokarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 adami dövme sansin, kopegin burnuna ölüm vurusu yapmandan daha fazla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 http://collider.com/wp-content/uploads/the-grey-movie-poster-01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 2 ay önce taşındım beykoza. 2 aydır köpeklerle boğuşuyorum. Neden bilmiyorum geldiğim günden beri düzenli olarak saldırıyor 2 tanesi ve arkadaşlar direk evin önünde yatıyorlar. Bu sırada ciddi ciddi saldırıyorlarda montumu, çantamı falan parçaladılar. Beykoz belediyesine 3 kere büyük şehir belediyesine 1 kere haber verdim. Gelip aldılar sözüm ona 2 saat sonra köpekler geri döndü. Son kere çantayı parçalayınca, çantayı bıraktım. Sopa kaptım 2 mahalle kovaladım. Sopa görünce nedense feci korkuyorlar. o günden beri çantamda sopa var sdfsdf. yaklaştıklarında çıkarıyorum yetiyor. Daha dövmek zorunda bırakmadılarda her akşam bıktım cidden. Çözüm yok, haycanlara zarar vermek istemiyorum. Böyle saçma sapan bir şekilde kahır çekiyorum 2 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ben hep call of duty deki gibi ağzını çevirip kırma aksiyonunu yapmak istiyorum saldırsada denesek nası bi mevzudur die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 içinden sizle bi sorunum yok, dostum ben felan diye düşünmen lazım. yani öyle hissetmelisin. bi kere masanın altında uyuz bi pitbull la 1 saat oturmak zorunda kalmıştım. dedim anlıyorum seni dostum. genlerinle oynamışlar. sen canavar değilsin aslında. kedi gibi oldu hayvan yapıştı bacağıma uyudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ya ağzının ortasına tekmeyi gömdün mü kıcına baka baka kaçar. köpek psikoloğu muyum ben yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 adam cesar milan terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 millan* terk merk, okulun adını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 2 ay önce saldırdı bana 4 tane köpek... cep telefon gitti evin anahtarı gitti yeminlen koşturmaktan ne varsa saçmışım etrafa rahat 2 sokak kovaladılar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 bizimde site etrafında bir tayfa var. lanet olası hayvanlar sabah erken saatte yada gece 12 den sonra falan cikarsan direk geliyorlar yanına havlıyorlar kaçmaya kalkarsan kovalıyolar. Isırmazlar muhtemelen ısırmadılarda simdiye kadar ama insan yinede sinir oluyor. 1 metre uzaginda toplanmis havlayan tipler. Gece markete gidemiyorum onlar yüzünden. Belediyeye falan sikayet etmedim ama işe yarar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 köpekten degil de sahibinden korkun hiçbir hayvan serserilik olsun diye saldirmaz sahibi piç olan pitbull saldirir sahibi düzgün olan pitbull kedi yavrusuna ebeveynlik eder hayvan için sahiplenmenin hak edilmesi lazim bence cumhurbaskani olursam bunu sagliycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 pitbull besleyen birinin düzgün olabilme ihtimali nedir ki. ne kadar apaci nolifer tip varsa hep onların elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 o konu farklı ama kovalamaya başlayınca sahip mahip hikaye oluor. sokak köpekleri genelde taş alma hareketini yiolla ama tepene geliosa ve kaçıcak durumda deilsen gelişine ayakla çakmak en iyi yöntem gibi. Hani oturtursan yamulur direk. Ama üstüne atlarsa napılır bilmiorm artık can havliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar