Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SüperLig 33. Hafta: Trabzonspor - Fenerbahçe 01.04.12 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamlar güya üniversite öğrencisi. imla kılavuzu terk, cümle kurma yeteneği terk, akıl fikir terk.

biz şiddet uygulansın demedik diyor. lan atkısını alın şunların demek bile gasp edin demek. daha ne olacak. yurt odasına baskın yapsan adamın evine girmiş gibi bişeysin.
Mesaj tarihi:
şimdi ben de bunu yazacaktım. Nasıl üni öğrencisi bunlar yahu? Muhtemelen meslek yüksekokulu'nun elemanları elektrik, inşaat tayfası. Hayrı 1-2 fevri hareket demişler de acaba yazdıklarına kendilerini nasıl inandırabildiler =)

Gerçi geçen gün arıza show'a KTÜ'den ziraat müh. bir eleman bağlandı. Adama senin ismin unisex'miş dediler, adam yok abi biz delikanlı adamız olmaz öyle şey dedi.
Rıza, olm biliyor musun unisex ne diye sordu, yaa işte kızlarla ilgili bişey biz trabzon çocuğuyuz olmaz öyle şey dedi.
Mesaj tarihi:
Bu ne lol:

said:
Eğer şayet Trabzon insanı ve şehri bir tepki gösterecek olsaydı pazar günü ne fenerbahçe o staddan çıkabilirdi nede Ülkemşzde futbol diye birşey kalırdı.Aklı selim Trabzonspor taraftarı taraftarlık örneği göstermiş ve 1-2 fevri ahreket dışında hiçbir olaya müsade etmemiş olgun bir tutum sergilemiştir.

Neymiş statdan çıkamazmışız.
Neymiş aklı selim TS taraftarı, örnek davranış sergilemiş.
Neymiş 1-2 fevri hareketmiş.

Ahahah, bunları bir de basın açıklaması gibi yazmışlar.
Mesaj tarihi:
benjani said:

İçerisinde bulunduğumuz zor süreçde birilerinin 2 camiyayı birbirine kırdırmak istemesinin bir oyunu olduğu apaçık ortadadır.

Tam Ogün Samast kafalılar işte. Git adamı vur, ondan sonra ben kullanıldım, başkalarının oyunları de.
Mesaj tarihi:
TV8 e konuk olmuştu pazartesi Ali Koç ve Şekip Mosturoğlu. Ali Koç çok güzel açıklamalar yaptı bu konu hakkında. Fenerbahçe yönetimi Trabzon konusunda bir açıklama yapmamasına rağmen TS yönetimi ve medyası sürekli fenerbahçeye nefret mesajı veriyor, kendi insanlarını fenerbahçeye karşı kışkırtıyor. E işler buralara kadar geldi tabi.

Bir de anlamadığım mahkemede Trabzon teşvik vermeye çalıştı denmedi mi? Daha hala kupanın kendilerine ait olduğunu falan mı sanıyor bu insanlar.
Mesaj tarihi:
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar:''Ne malum Volkan Demirel'in o bıçağı eldiveninin içinde sahaya getirmediği?''

yuh be abi oha yani. sora trabzona laf edince herkes öle değil diyosunuz. e abi yöneticisi bile böleyse nası olcak bu iş.
Mesaj tarihi:
işin kötüsü yöneticisi böyle olunca taraftari da agır sacmalıyor, dün mehmet demirkol geldi itü'ye kızın teki çemkire çemkire bir hal oldu :D

yok sen ts'ye söyle dedin böyle dedin,konusturmadi adami,kendini savuncak tam, ama fener şikeci, ama bizim alın termiz..

işin kötüsü karar acıklanıp kupa fenerde kalınca silahlı birliklerle trabzon'dan istanbula yürüyüşe geçmelerinden korkuyorum
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar:''Ne malum Volkan Demirel'in o bıçağı eldiveninin içinde sahaya getirmediği?''

yuh be abi oha yani. sora trabzona laf edince herkes öle değil diyosunuz. e abi yöneticisi bile böleyse nası olcak bu iş.

of buna çok güldüm
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Banane kardesım yonetıcım angutsa benle ne alakası var. Azız yıldırımda seref haysıyet yoksunu sıkecı yalancı sımdı fenerlılerdemı aynı sıfatlara sahip?
  • Yeni Oluştur...