Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 İzleyin, krize gireceksiniz =) http://students.sabanciuniv.edu/~cetinb/zazoo.mpeg[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hehe güzelmiş :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 çocuğu burdan dövesim geldi ne biçim bağırıyo :P ses sistemi sonuna kadar açıktı inledi apartman :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Iyıyımış.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ahhahaha hoşuma gitti[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 çocuk ne biçim ağlıyo oyle aman yarappim. biz çocuk olmamışız hiç. bir de use condoms demek için 6-7 sene geç kalmışlar :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Eğer çocuk o hareketi yapıyorsa çarpsan da ağzına bir sonuç vermez. Yani amaç enbaştan eğitirken çocuğu o hareketi yaomayacak şekilde eğitmek.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 abi bu ne ya cafe toplandı oruclar bozuluyodu ahahaha[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh. Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus En Sevdigim Kedinin Son Hali Tıklayın...
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Eheh izlemiştim daha önce ama yine komik.. Tam amacına ulaşmış bir reklam...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 asdsad [Bu mesaj Deathrack tarafından 20 Ekim 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 oha:D[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 mükemmel bir reklam her haftasonu izlemeliyim : ))[signature][hline]Si vis pacem, para bellum
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ooh kulaklarımın pası silindi eheh :) 1,5 yıl önce filan izlemiştim bunu.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 çarparım ağzına bi tane sustururm valla ağlamaya devam edersede buluruz bi çaresini daha izlerken uyuz oldum valla[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Cidden he alıp atacan bölelerini camdan aşağı (imkanı yok cinnet geçirmeden kimse yapamaz) Ama doğru denmiş yukarda böyle eğitilmemeliymiş...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 zuhzuzhua[signature][hline]Artık o bir efsane...
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Hehahaha sonuna bir hayli güldüm. Hiç beklemiyordum. :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ben burda tokat yazıları falan görünce adamın birden surat ifadesi değişip tokat atacak sandım sonu baya çok edici oldu o yüzden hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 güselmi$ =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 benim sonda bi hata gibi bişey oluo ne var sonda göremiom ya! en son adam şş dio çocuk yine bağırıo öle bitio?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ha realplayer da bi bokluk varmış o yüzden , media playerla açınca izledim hepsini ehueuheu! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Uhuehauehaueahe Mukemelmiş haklilar condom lazim ama cok pahali condom ben genelde Durex kulanirim sizi bilmem hehehe cünkü o daha pahali ve kaliteli asdasfdasd[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Mortis, 20 Ekim 2004 22:01 tarihinde demiş ki: benim sonda bi hata gibi bişey oluo ne var sonda göremiom ya! en son adam şş dio çocuk yine bağırıo öle bitio? ryvaa sictin en esasli yeri kacti[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Öne çıkan mesajlar