Raincloud Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Baya garip adamlar vardı ya, monk falan görünce olay cıkartıyolardı. Paladin ve köylü dışında ne görseler ÖHÖH NE BİÇİM OYNUYONUZ derlerdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Bir kere fantazi yapıp 120 monk yapmıştık arkadaşlarla 120 paladin'e karşı. Monklar almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 fede said: pala rush yiyen adam oynamasın lütfen oyunu bida ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/05/memes-hit-farm-with-sword.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 GERGE said: Bir kere fantazi yapıp 120 monk yapmıştık arkadaşlarla 120 paladin'e karşı. Monklar almıştı. Monklar ve çıkardıkları rezil ses ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/210/763/wololo%20ibra%20milan%20inter.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 eycof yurdum gamerlarinin tourneyfag gercekligi ile karsilastigi en populer oyunlardan biriydi http://fc07.deviantart.net/fs45/f/2009/090/c/d/Tourneyfag_Drawing_by_taiyue.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 zorla goth oynatıyorlardı bana 4v4de karşıda mutlaka birt oluyordu, bende long bowman avcısı rolünde oluyordum... her oyunda "abi biri bana sur çeksin lütfen" diye yalvarıyordum. Bide anarşi yapınca %33 %33 doluyordu kale askerleri barracktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 önceden ne olacağını seçince heyecanı kalmıyor işin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 herşey random olacak aga.Canım acayip age of çekti online nı felan yokmu la bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyla az alakali olarak, windows 7 yuklu bilgisayarda ki grafiklerde bozukluk oluyor. Bunun bir cozumu var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Oyunu aç, CTRL-M yapıp masaüstüne dön. Sonra CTRL-ALT-DEL yapıp explorer.exe'yi sonlandır. Grafikler düzelecek. Oyundan çıkınca tekrar explorer.exe'yi çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 ya geçen gün garena üzerinden age of oynayalım dedik arkadaşlarla (aynı evdeyiz), bir türlü beceremedik ya. var mıdır kısa bir tuto yazabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 aok benim için su demek 3 vs 3 imperiala kadar saldırmak yok harita black forest 200luk 6 ordu ortada birbirine girince kaldırmıyodu bilgisayarlar kalkıp evde dolanıp bira içip felan geri geliyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 population 150. 50 tane amele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 BonePART said: aok benim için su demek 3 vs 3 imperiala kadar saldırmak yok harita black forest 200luk 6 ordu ortada birbirine girince kaldırmıyodu bilgisayarlar kalkıp evde dolanıp bira içip felan geri geliyoduk Oldu olacak all tech acik olsun. Rush yapamadiktan sonra ne zevki var oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 ahah aynen hep toplu savaşta bilgisayarda giderdi.hevesimiz yarım kalırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 black forest'ta onagerlar ile bütün ormanı yakmışlığım var bir arkadaşa arkadan giricem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 voobly de sorunsuz online oynayabiliyorsunuz hatta baya iyi oynayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Plaka said: BonePART said: aok benim için su demek 3 vs 3 imperiala kadar saldırmak yok harita black forest 200luk 6 ordu ortada birbirine girince kaldırmıyodu bilgisayarlar kalkıp evde dolanıp bira içip felan geri geliyoduk Oldu olacak all tech acik olsun. Rush yapamadiktan sonra ne zevki var oyunun. İyide bu 3 vs 3 yapan insanlar çok yakın 6 arkadaş zaten. Hatta 3 tanesi benim en iyi 3 arkadaşım 12 yaşından beri tanıdığım. Doğal olarak oyunda amaç yenmek yenilmek değil 3 saat 4 saat oyun oynamak idi o dönem. MEsela tower rush yapan arkadaşı bilgisayarları bırakıp dövmüşlüğümüz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 -Deno- said: black forest'ta onagerlar ile bütün ormanı yakmışlığım var bir arkadaşa arkadan giricem diye. ahahaha biz ilk defa oynuyoruz internetten 2 vs 2 duvar felan yaptık bizim kendi oyunlarımız gibi deli macro giriştik paladinler felan bi anda baktım benim arkadasın basede kırmızı noktalar var herif 1 tane onegarla duvarlara grmek yerine butun ormanı yemiş direk içeri girdi 30 tane tower yanda dururken eauaehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 ahah işte ben o yüzden host'sam her zaman black forest açıyorum. çok adam bilmez o taktiği. aynı şeyi trebuchetler ile de yapabiliyosun da bir tabut trebuchet'in yaptığını 2 onager yapabiliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 yok orman yıkmakta onegar cok daha iyi eahuae bizim bi arkadas briton oynuyodu dieride frank abi sirf kiiliğina celt acıp 100 tane onegar yaptım eauheauhea ama hic gostermedim naptımı tam devasa savasta bildiğim attak yapıp yolladım hepsini oyunnarı durması yavaslaması bittiginde 3 tane paladinf elan kalmıstı sanırım 2 ordudan euahhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 sey wardı o noldu ya fallout tarzı ama medieval bi oyun yapıyolardı forumda felan baya konusuldu betası yayınlanmıstı felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Iste fransiz generalleri black forestta onager cirkefligini yasamis olsaydi milletin butun parasini maginot hattini cekmek icin harcamazlardi Ihbin ihbin ihbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar