forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 tek başıan dünyayı fethedecekmiş gibi askeri ölmesin diye yardıma gelmeeyn elaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Ben harass'ın kralını Maya ile yapıyordum. Favori ırkım. Karşımdakini yendiğimde benim 3000 unit lost oluyordu, onların 500. Neredeyse dakika başı 40'lık ordu yolluyordum şehirlerine, sürekli baskı. Tek başına olmuyor ama 3v3 oynarken Maya çok iyi gidiyor. Minion modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 koreyle pis akarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 mayanın TCnin karşısına 4 tane goth barağı kurarım sonra bırakırım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Tütonik nayt sapıktı ya. Paladin gelir 1 1 1 1 vurur, fil gelir 3 3 3 3 vurur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 teotonik e melee birlikle saldıran çıksın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 paladin fil neden geliyoki, bırak o gelsin sonraki maca ulaşır town centerına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ttıtıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 şuan açık bi server var mı age of atabilceğimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 cossaks ile tanıştıktan sonra yüzüne bile bakmamıştım aoe2'nin. hey gidi. ama nostalji olsun diye oynayabilirim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 müziğini bile özlemişim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Zep said: şuan açık bi server var mı age of atabilceğimiz? http://www.voobly.com/ var açık olarak landan multi oynadığım için pek bilmiyorum igzone vardı bir zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 vololo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ulan adamın canını çektiriyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 biz bunda 3 kişi oynarken biri ekonomi kasıp bana verirdi ben 200 fil basardım arkdamda da diğer turk seçen elemanın topçuları ve atlı korumaları olurdu. böyle girip haritayı tavaf ettiğimiz hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ha bi de how do you turn this on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RahQkRc-A-0 http://www.youtube.com/watch?v=pwG38hhgFKA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 franklerle paladin rush (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 pala rush yiyen adam oynamasın lütfen oyunu bida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 çok güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Topçu kulesi yapmak yasak bi de ilk 30dk kimseye saldırmak yok çünkü gelişme süresi bi de post imperialdan başlanıcak... Böyle bir nesil vardı internet kafelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 castle blood oynamayı özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 diğer kurallar iyi de topçu kulesi serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Biz map editor açıp son çağı kapatarak oynuyorduk bazen. çok çok farklı oluyordu oyun. 7-8 saat sürüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Raincloud said: Topçu kulesi yapmak yasak Of yalnız feci topçu kulesi numaraları vardı oyunda ya. 2vs2de, 3vs3 de falan haritada bakacak yıgınla yer oldugu için heryere odaklanılamıyor tabi. 1 adet işçini alıp adamın base e sokuyorsun, tarlaların köşesine 1 adet kuleyi dikiyorsun ve zevkle izliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar