Nako Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ikisi öne ikisi arkaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 aquila said: olm duzgun biseyler yazin lan, ben googlela gorusucem yakinda. Sen google a sor onlar neden sana soruyo. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 let me google that for you linki veririm adamin eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 madeira nehri ya da caroni ırmağı kenarında gidip süzgeç ile çamuru süzeceksin işte. ne iş yapıyorsun diye sorarlarsa da garimpo diyeceksiniz. oldu bitti. google'a girmek için böyle salak soru sormazlar bu arada. bu saçma bir soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 indirimleri kollayacan hacı mesela: http://www.amazon.com/Overlay-Brass-Twist-Chain-Bracelet/dp/B000M4IJOI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1332525696&sr=8-1 BA DUM TIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ve bir şehir efsanesi daha başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 once phone interview yapip, google docsta kod yazdiriyolar software pozisyonlari icin, direk gorusmeye gidince de 3-4 adamla teke tek gene kod mod yazmali gorusuyosun, boyle sorulari da isletme okuyanlara filan soruyolar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 how can i diyor, how can you değil. bu bir ipucu olabilir. how can you demesi lazımdı normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 burda herkes zeki olduğuna göre google saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 aypedini çıkarıp google'a soruyosun ve böylece google infinite loopa giriyor serverları çöküyor. seni de tebrik edip işe alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 amazon nehrinde yerliler tahtadan bi tablayla suyu eleyip dibinden altın arıyorlardı onla alakalı mı acaba zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/725/desk%20flip.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Xenocide said: aypedini çıkarıp google'a soruyosun ve böylece google infinite loopa giriyor serverları çöküyor. seni de tebrik edip işe alıyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=iEwW6D0sht0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 WhiteMocha said: ben olsam kesin " ne işim var amazonun ortasında, hadi gittim hayatta kalmak o kadar zorken birde en ucuz yoldan altın elde etmekle mi uğraşçam " der teşekkür eder giderdim. Birde eğer programcı olup başvurduysam, böyle bir soru geldiyse yukarıda ki sözlerimin sonuna " programcıyım ben, kod yazarım, altın la en ucuz yolla elde etmek işim değil" derdim. Öyle soruya böyle cevap, almasınlar ne yapayım :):) lol, aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Lopeth said: http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/725/desk%20flip.jpg verilmesi gereken tepki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ya anlatcaksın işte adama. amazonun ortasındaysan en yakın şurdan temin ederim altını. en ucuz ulaşım yolum şu olur. hizmet bedeli olarakta minimum şu kadar alırım. sonrada gülümseyip deal? diye sorarsın tamam. tabi bunu iki gün düşünmeden o anda yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar