SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Sen halihazırda tüketmiyo musun zaten bone, bu kafa havayla suyla olmaz çünkü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 yok ben başka ilaçlar kullanıyorum kafa için ha bi de alkol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 forumun yarısı cigaracıymış konuya gel. konuyu takibe aldım çok dikkat çekici bir post olursa cımbızla seçip suç duyurusunda bulunacağım. bknz: tck 190 20 yaşını geçmiş herif ne bok içerse içsin, ister kaşarların memesinde sarıp içsin, ister arkadaşının poposunda döndürüp içsin. Ama ulaşım kolay olunca onlar 13-14 yaşındaki liseli bebelerinde eline gayet rahat bir şekilde geçebiliyor. Vaziyet buyken bu yanlışlığı düzeltmek için kendini riske atıp hamle yapan biriyle dalga geçmeye çalışmak gerizekalılığın tanımıdır. "ama esrar bağımlılık yapmıyo ki" tipleri her seferinde güldürmeyi başarıyor. 10 sene içen arkadaşlarım vardı en sonunda ciğerleri bitince öle bite bıraktılar. gayet bağımlılık yapar belli bir kullanımdan sonra. sigarayla karşılaştırma yapmakta ayrı bir olay, evet belki sigaranın bağımlılığı daha fazla olabilir. ancak esrar ile sigaranın öldürdüğü beyin hücresi sayısı bir mi? sigarayı 40 sene içsen anca süründürür ancak esrar belli bir süreden sonra adamı mankafa eder. gözleri sulu, söylenenleri anlayamayan, bayık bakışlı birine dönersin. direk at çöpe gitsin tipi yani. sigara pazarı oluşmamış olsaydı ve devletler sigara üzerinden çok büyük paralar kazanmasalardı da sigara da esrar muamelesi görse fena mı olurdu? adım gibi eminim içenlerin %95'i şuan içmiyor olurlardı. köstek olacağınıza destek olunda, cebinde ot yakalatan herif abi evimde ekiyorum bireysel içiciyim diyip kolayca yırtamasın bu işten. eroine geçiş yapan insanların tamamı esrarla başlamıştır bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 suç duyurusunda bulunmak istersen atatürkçü de, puşi diyen hipsterlar de, anında hepimizin kapısına polisler akın eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 çok şükür kahveespresso yetiyo bana sdf ayrıca burda baya güzel yapıyorlar espressoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Bone said: suç duyurusunda bulunmak istersen atatürkçü de, puşi diyen hipsterlar de, anında hepimizin kapısına polisler akın eder. said: Okeeey haklısınız belki çook akıllı bırı dılım ama en azından HERKESE HERŞEYE İNAT ATATÜRKÇÜYÜM!!! ve bununla da gurur duyuorum! yüce divan https://twitter.com/GozdeUmay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 suç duyurusu lol aga işiniz yok mu sizin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ahmedinejad said: said: Okeeey haklısınız belki çook akıllı bırı dılım ama en azından HERKESE HERŞEYE İNAT ATATÜRKÇÜYÜM!!! ve bununla da gurur duyuorum! yüce divan https://twitter.com/GozdeUmay bu belli bir şey çekmiş uçmuş. yüce divan. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 lan o kızın linkinden nası insanların sayfasına geldim ya paralel evren yemin ederim sdf https://twitter.com/#!/murataslanmurat https://twitter.com/#!/Cagatayoffical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 kami said: köstek olacağınıza destek olunda, cebinde ot yakalatan herif abi evimde ekiyorum bireysel içiciyim diyip kolayca yırtamasın bu işten. birilerinin akrabasi olanlar 50 kilo esrarla yakalanip iciciyim diye kurtulsun, sonra yilda ortalama 5 dal icen ben cebimde bi dalla yakalaniyim boku yiyim. no ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 kami said: forumun yarısı cigaracıymış konuya gel. konuyu takibe aldım çok dikkat çekici bir post olursa cımbızla seçip suç duyurusunda bulunacağım. bknz: tck 190 20 yaşını geçmiş herif ne bok içerse içsin, ister kaşarların memesinde sarıp içsin, ister arkadaşının poposunda döndürüp içsin. Ama ulaşım kolay olunca onlar 13-14 yaşındaki liseli bebelerinde eline gayet rahat bir şekilde geçebiliyor. Vaziyet buyken bu yanlışlığı düzeltmek için kendini riske atıp hamle yapan biriyle dalga geçmeye çalışmak gerizekalılığın tanımıdır. "ama esrar bağımlılık yapmıyo ki" tipleri her seferinde güldürmeyi başarıyor. 10 sene içen arkadaşlarım vardı en sonunda ciğerleri bitince öle bite bıraktılar. gayet bağımlılık yapar belli bir kullanımdan sonra. sigarayla karşılaştırma yapmakta ayrı bir olay, evet belki sigaranın bağımlılığı daha fazla olabilir. ancak esrar ile sigaranın öldürdüğü beyin hücresi sayısı bir mi? sigarayı 40 sene içsen anca süründürür ancak esrar belli bir süreden sonra adamı mankafa eder. gözleri sulu, söylenenleri anlayamayan, bayık bakışlı birine dönersin. direk at çöpe gitsin tipi yani. sigara pazarı oluşmamış olsaydı ve devletler sigara üzerinden çok büyük paralar kazanmasalardı da sigara da esrar muamelesi görse fena mı olurdu? adım gibi eminim içenlerin %95'i şuan içmiyor olurlardı. köstek olacağınıza destek olunda, cebinde ot yakalatan herif abi evimde ekiyorum bireysel içiciyim diyip kolayca yırtamasın bu işten. eroine geçiş yapan insanların tamamı esrarla başlamıştır bu işe. yukarıdaki cümlelerin hiçbirinde ne bir istatistik ne bir bilimsellik ne bir gerçeklik payı var.boşu boşuna kafandan, çevrenden gördüklerinin sende nasıl bir algı oluşturduğunu yazmışsın. koskoca tıp bilimini çürütmüşsün tütünden daha zararlı olduğunu yazarak. mesela, arkadaşlar araba sürmek bağımlılık yapar bütün arkadaşların en sonunda yıllarca sürdüler bırakamadılar. en sonunda hepsi aptallaştı. bir çoğu kazada öldü. çocuklarımızdan koruyalım arabaları. 13-14 yaşındaki liseli bebelerin eline çok kolay geçebiliyor. bu yüzden kimse kolay kolay arabaya ulaşamasın.:) araba zaten bir geçiş aleti. daha sonra daha pahalı aletlere geçiş yaptılar hayatları ziyan oldu. bütün paralarını onlara harcadılar. mesela benim tanıdığım bütün pahalı araç bağımlıları işe önce araba kullanarak başlamıştır. sonra uçak, yat, jet-ski... falan aldılar:) kimse zaten çocuklar içsin veya zararı yok demiyor. tabi ki bundan zarar görecek kişilerin korunması lazım. ama bu konuyu tartışmayacağımız anlamına gelmiyor. hollanda en düşük eroin kullanımına sahip ülkelerden. ama türkiyede bence de çok dikkatlice okulları falan uzak tutmalılar bu işten. bunları yazdım üşenmeden çünkü madem zararlı şeylere karşısın, iyi bişeyler yapmaya çalışıyosun(ya da trolluyosun gereksizce herneyse) araba kullanmanın da iyi birşey olmadığı üzerinde de birşeyler yap bence. çünkü örneğin genel olarak trafik kazaları 1-10 yaş arasındaki en büyük ölüm nedeni,10-20 yaş arasında da ilk üçte gibi birşey. bilmem anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 kami said: "ama esrar bağımlılık yapmıyo ki" tipleri her seferinde güldürmeyi başarıyor. 10 sene içen arkadaşlarım vardı en sonunda ciğerleri bitince öle bite bıraktılar. gayet bağımlılık yapar belli bir kullanımdan sonra. belli bir kullanımdan sonra kahve de bağımlılık yapar o zaman nasıl bir mantık bu. benim de arkadaşım var 10 yıldır 2-3 ayda bir içiyor bir boku yok buna ne diyorsun. argumanlara gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 kilit pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Esrar bağımlılık filan yapmaz çoğu maddeye göre. Mesela nargile daha fazla bağımlılık yapıyor aynı sıklıkla kullanıldığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 esrar bağımlık cidden yapmaz, yoksunluk falan hissetmezsin ama çok büyük bir sıkıntısı var ki kişilik olarak zayıf bünyelerde diğer uyuşturuculara geçiş konusunda baya önemli rol oynuyor, liseli bebeler piyasa yapmak uğruna ot takılıyor arkadaş çevrelerinde zamanla bu sıradanlaşınca başka arayışlara giriyorlar ki bunun ardına ilk basamak genellikle hap oluyor, sonrası da tamamen kişinin kişiliğine göre gidiyor zamanla kesmez olup yeni şeyler aramaya başlayabiliyorlar baliden tut aklına gelebilcek herşeyi deneyebilir hale geliyorlar. amatemde yatan arkadaşım oldu ki herif cidden bu forumda takılan ortalama bireyler gibiydi, bali ne alaka diyosun ama işte bir gün arkadaş ortamında gazlıyorlar birbirlerini öle başlıyorlar diğer hepsi 1 denemeden sonra bırakıyor ama bu bırakamadı başına gelmeyen kalmadı bana anlattıklarını hatırlayınca hala içim bir tuaf oluyor,neyse işin özü pek kaptırmamak gerek ve devletin bireyini korumak adına bu önlemleri almasını da destekliyorum, niye bu kadar yazdım ki lan ben peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Bu tarz şeyler genelde direk zararlı olduğundan yasaklanmıyor yukarda yazıldığı üzere başka şeylere yol açma potansiyeli yüksekse yasaklanabiliyor. O yüzden alkolün, araba kullanmanın vs belirli bir yaşı var. Yoksa ideal dünyada yaşıyor olsak böyle bir sınır olmazdı, makul bir eğitim öğretimle büyüyen bireyler, iyice araba kullanmayı öğrenmeden araba kullanmaya çalışmazdı. Ama yok böyle bir dünya tabi. Fark ettiyseniz, alkol olsun, araba olsun, mar. olsun bunların hepsi adam gibi ve bilinçli kullanıldığı zaman zarar vermeyen şeyler kategorisine giriyor. Ama arabada da bazı yasaklar ve kurallar var, alkolde de bazı yasaklar ve kurallar var. Bu saydığım iki şeyin de doğru kullanılmadığı zaman can kaybına vs yol açma olasılığı olduğu için bu yasaklar. Marijuana gibi maddelerde ise bu durumun analoğu yine iradesiz ve bilinçsiz insanları daha ağır uyuşturucu maddeler kullanmaya itebilme olasılığı. E bu durumda devlet de diğer uyuşturucu maddelerin satışının önüne geçemediği için bunu da yasaklamak durumunda kalıyor. İçinde bulunduğumuz şartlar açısından çok mantıksız değil. Bana da bunun belirli bir yaşın üstüne serbest bırakılması çok anormal gelmiyor fakat Türkiye'de bu tarz sınırların uygulanmadığını gayet iyi biliyoruz. Şahsen üniversiteye gelmiş çocuk ne isterse yapsın artık o yaştan sonra ama bu tarz şeylerin kullanımının liseye kadar inmesini doğru bulmuyorum. İçinde bulunduğumuz şartlarda ise, eğer serbest bırakılırsa, liseye kadar rahatça ineceği %100 garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 marijuana devlet denetiminde olsa o kadar kolay olmazdı o işler. sigara kullanan kokain de kullanır demek gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Zaten alkol konularında olsun, kafein konularında olsun, uyuşturucu konularında olsun vs. vs. bu ülkede (ve dünyanın başka yerlerinde) yasaklı maddelerin çoğu asla ve asla bir kolanın veya tütün maddelerinin verdiği zararı veremiyor. Hem kişi bazında veremiyor, hemde tütün mamüllerinin neden olduğu pasif içicilik kavramıyla çevresel zarar veremiyor. Hani yasaksa içmeyin tabi ama gidipte bu forum çok içiyo, hadi itiraf edin bende polise şikayet edeyim, ünililer uyuşturucu partisi kurmuşmuş gibi genelleme çapınızın yetemeyeceği, asla bilemeyeceğiniz şeyler söylemek komik kaçıyor. Buraya yazanlar uyuşturucu satmıyor, konuyu konuşuyor. edit: Ayrıca bir gün buyrun onkoloji bölümlerinin önüne de tütün ürünleri kaç tane beyin hücresi öldürüyormuş gözlemleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 uyuşturucunun her türlüsüne karşıyım (ESRAR HARİÇ!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 İlla birşey içmek istiyorsanız bok için. Olmadı zıkkım için. Manyak mısınız olm siz esrarla falan zevk almaya çalışıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 uyuşturucu savunmak 5 yıl önce iyiydi de artık olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 E alkol de uyuşturucu. Burda mesele hangisinin ne seviyede olduğu, alkol beyin hücresi öldürmüyor mu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Suark said: http://www.fybertech.com/4get/12877650351918.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 SeaGle said: Manyak mısınız olm siz esrarla falan zevk almaya çalışıyosunuz. orada liselilere laf atıyorum olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ulan adam eroin kokain almış arka mahalleden siz ot bok tartışıyosunuz burda helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar