Komutan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Bütün insanların Türk olduğu gerçeğini bir tarafa bırakırsak, Türk değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Kiz oglan kiz miymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 argoda yeni olumlu sözcük çatlama mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bugün izledim. o çocuk hugo'dakiyse baya değişmiş :) kitabı okumak istemiş okuyamamışlardanım. filmi beğendim baya da eğer kitapta da böyleyse bazı şeyleri sorgularım. gezegeni vurmayı akıl etmelerine bu kadar neden şaşırırlar ki? bunu düşünmek için alim olmaya gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 gezegenı vurmasına değil bütün filoyu kurban etmesine şaşırdılar. kitapta artık orda atılmak ve kurtulmak istiyo okuldan baskıya dayanamıyo. stratagosda daha onceki simulasyonlardaki gibi temkili ve minumum kayıpla savasıcağını ongorerek simulasyon diyip hucumu veriyolar buna. sonra bütün filoyu ölüme göndermesine şaşırıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Kitapla film arasinda bu kadar fark olan baska film varmi acaba.. Berbat film. Kitabi okudugum icin diycemde basla filmlerde var kitabini okudugum bu en berbati geldi bana.. Uzuldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 kitaptan uyarlanan filmlerin 80%i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 film baya kotuydu ya ergen tier olmus tam. trailer i izleyip yanildim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 az önce izledim çok beklediğim gibi çıkmadı ama fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 aquila said: kitaptan uyarlanan filmlerin 80%i. Yani de bu bambaska kotu geldi bana.. Kitabin %75 i yok desem yeri. Hadi cocum gel egitim yen kazan bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 az once izledim, kitabi alayim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 oha olm ciddi ciddi bu kadar sarıyomu lan film? millet kitaba yönelmiş direk edik: önceki sayfaları okumamanın zararları. film bokmuş arkadaşlar dağılabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 film kötü değil, idare eder sci-fi işte. harry potterın uzaylısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 her detaya girseler 3 film cıkardı ama film olarak izlenmiycek bayıklı o detaylar. onemliler evet ama perdede sunulmıycak seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Filmi kitabından daha iyi olan tek kitap Fight Club. O yüzden asla ama asla şaşırmayın filmin değişiklikler göstermesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Cuce said: her detaya girseler 3 film cıkardı ama film olarak izlenmiycek bayıklı o detaylar. onemliler evet ama perdede sunulmıycak seyler. zaten devam filmi çekilecekti ve tek film olarak planlanmamıştı da gişede batınca vazgeçtiler. iyi de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 devam filmleri sonraki kitaplar olmicak miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 izleyeyim bakayım. tüm müzik marketlere gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 neyi bayik rezalet abi? goren de her gun aaa title filmler cikiyor sanacak. ayrica bu film olmasa benim haberim olmicakti boyle bi kitap serisinden mesela, hangi tasin altinda yasiyoduysam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ender'in oyunu, sonra çıkar koyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ama neden yani http://i.imgur.com/jpbKfkk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 diğer 3 kitabı isteselerde film yapamazlar. yani şu seri anca anime olur başka birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kaç kitap var toplam. alayım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Cok kotu degildi film sci fi yoklugunda. Acikcasi oyun oyun deyip gercek filoyu buna itelediklerini dusunuyor insan. %100 plot twist olmadi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar