Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK:Galatasaray - Sivasspor @20.03.2012 20.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Abisi Avrupa'da umudunuz var hedefiniz var geriyoruz işte ahah, sen gelip ligde ezeli rakiplerini ezmiş 9 puan farkla lider giden takımın Türkiye kupasında Sivasspor'a elenmesini meze edersen buraya gülerler. Farkettiğiniz üzere burada konuşan Galatasaray'lılar da durumla dalga geçiyor zaten kimsenin birşey dediği yok ahaha.

Ha bu arada Fener+Bjk şu Sivas kadar olamadı bize karşı bu sene. Telekomda titremeden oynayan tek takım bu sene
Sosyal ağlarda paylaş

valla maçın tek sorumlusu sabri abi

tamam 2. yarıya iyi başlamadık ama.yine sabri girdi onun adamın arkasında beklemesinden gol yedik

1-0 dan sonra sivas rahat 3 lerdi az yetenekli olsalar

ayrıca necati riera ve baros cook kotuydu

aydın en iyi iken çıktı sakatlandı herhalde ?

elmander ve melosuz olmuyor.ufukta iyi toplar cıkardı helal olsun

ama ilk yarı skoru bulma şansımız vardı kaçırdık.can sağlığı.

herkese tahammlum var.yenilgiye de var.ama sabriye yok.siktirsin

urfalı kırmızı kart görmeliydi.hakem penaltımızı vermedi falan
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Masquerade said:

17 puan farka alinmis onun acisiyla yaziyor iste. dsaf.

6 gunde 3 mac/ 10 gunde 4 mac yaparken biz puan farkı açılmış

aynı anda 2 ateş yakmaya kalkarsan elin yanar. bunu bjk klubu düşünemsi gerekirdi..

bu arada fenerli arkadaşların burda gelip türkiye kupası hakkında atıp tutmaları komik olmuş. beşiktaşlıları hiç anlamadım zaten. arenadaki kuyruk acısı herhalde. yzk
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya hakikaten ben en çok sakatlık çıkmasından korkuyordum, çünkü playoff varken kazara bir sakatlık çok can yakar. Kupa şu an için çok da önemli değil GS için. Dediğim gibi tamamen unutmuşum bile düne kadar, Sivas'la oynayacağımızı bile bilmiyordum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...