Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 o nasıl paketmiş ya hemen geçeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yakında bunlar öğrencilere verilecek tabletleri alır cihaz dağıtıyoruz diye dağıtırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Wolas said: 1gb net 1000dk 1000 msj 59tl imiş yanlıs solemısım full paket ismi.tekrar baktım sorunca ki gene ucuza geliyor bime gore pahalı bence. Ben turkcell'de 5000Dk Turkcell 2000Dk Diğer 4Gb İnternet 250 SMS toplamda 100TL felan edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Aynı paket vodafoneda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Vodafoneda sınırsız gerisi 2000 dakika 2gb internet 79 tl edik 2000 de mesaj var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 http://bimcell.com.tr/webtv/s04.png şu adamlar BİMCELL KULLANIYOR MİSAL ayyy ne leş kesmişler lan fotorafı hahaha pasteleyince göründü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 paint terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 4Ever said: Ben turkcell'de oda turkcell benim işime gelen tarifesi bu .seninki daha avantajlı olabilir daha yüksek gereksinimlerim olsaydı hesaplamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Xenocide said: http://bimcell.com.tr/webtv/s04.png şu adamlar BİMCELL KULLANIYOR MİSAL ayyy ne leş kesmişler lan fotorafı hahaha pasteleyince göründü oha adamlar hesap makinesiyle dekupe yapmışlar. ya da paintle yapmışlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 soğan halkası vardı bu bimde hala var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Wolas said: herşeyi pahalı 4gb net 1000 msj 1000 dk 47 tl ödüyorum turkcell de hangi tarife o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bim eniyi hemen alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Wolas said: oda turkcell benim işime gelen tarifesi bu .seninki daha avantajlı olabilir daha yüksek gereksinimlerim olsaydı hesaplamadım hmm ben onu BIMcell sandım ondan açıklama yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 tam benim gibiler içinmiş aslında. 20 Tl vodafon yükleyip 3 ay kullanıyordum. hep ilk aydan sonra kampanyası bitince boşa bi tarafıma kaçıyordu ücreti. bunda kampanya ay sınırlaması yok. yüklerim 100 tl lik bi yıl kullanırım rahat rahat... asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 aferin lan bime, iyi dusunmusler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 abicell tarifesine geçtim, abilerle bedavaya konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 iphoneda falan kullanınca en üstte bimcell yazacaksa almayalım iphone kullanıp bimcell kullanabilirim evet nooolmuş emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Theridone said: Xenocide said: http://bimcell.com.tr/webtv/s04.png şu adamlar BİMCELL KULLANIYOR MİSAL ayyy ne leş kesmişler lan fotorafı hahaha pasteleyince göründü oha adamlar hesap makinesiyle dekupe yapmışlar. ya da paintle yapmışlar ahaha Eh Bim'den ne bekliyodun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Avea'nın yeni süper paketinin parasının nereden geldiği belli oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Laorx said: abicell tarifesine geçtim, abilerle bedavaya konuşuyoruz. maklube de var mı maklube ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 helal olsun adamlara, para kazanacak bir şeyse çekinmeden girişiyorlar, hastasıyım şakirtin. avea doğru bi ortaklık olmuş bu sektöre girişte de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 her yöne 6 saniyesi 1 krş. lol, fakir şeyleri seven üniversite gençliği akın eder buna, 6 saniye konuşup kapatır 1 kuruştan gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Yaramaz. İnternet çok pahalı. 1GB 15TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Adamlar elektronik vs de satıyorlarmış ya Printer Valla bravo , zaten iyi bir işletmecilik örneğiydi yıllardır , durmamışlar geliştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 le Cell ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar