Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bende hunter/wizard die düsündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 betada sadece barbar oynadım, başka birşey açasım gelmedi resmen asdfads büyük ihtimal sıkılana kadar barbar oynarım, sonra monk açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 wd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 nah yazıyom buraya hepiniz wizarda dönceksiniz mehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bende tam tersi tüm classlara bayildim ama wizard'a yetemedim resmen, monk, Wd, barbar akiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Teleport spam yoksa wizard oynamanın anlamı yok benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 hatun barbarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bar bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sunthewhich said: Teleport spam yoksa wizard oynamanın anlamı yok benim için. teleport spam varda http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#..Q!!..Z ne işine yarıycak. Elite kesmeden gidilen boss runların hiç bir anlamı yok d3 de. Content skip yapman gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kthxbye said: sunthewhich said: Teleport spam yoksa wizard oynamanın anlamı yok benim için. teleport spam varda http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#..Q!!..Z ne işine yarıycak. Elite kesmeden gidilen boss runların hiç bir anlamı yok d3 de. Content skip yapman gerekmiyor. Ben onu teleport spam'dan ziyade cooldown başlamadan 1 ekstra teleport veriyor olarak yorumladım, sonrasında 16 saniye cooldown tekrar. Ancak boss run konusunda katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 arcane power'ın bitene kadar spalmıyorsun 1 saniye delayı kaçırmadığın sürece. Sonra cd sini bekliyorsun devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 witch doctor ne eğlenceliymiş öyle ya, ama bildiin yetenek istiyo, razer naga hex istiyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ilk charin wizard olmasina karar kildim fakat male cok gay oldugu icin gender ne olsun karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 female wizardda da ergen tribi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Bende Wizard oynamaya karar verdim time shift fln keyifli olacak kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 wizard diyordum bende sonra wd oynarım dedim, betada oynayınca monk ne güzel bi klastır bunu oynarım demeye başladım, şimdiyse acaba barbarmı oynasam diyorum :/ ne oynayacağıma karar veremedim ama ne oynamayacağımı biliyorum demon hunter kesinlikle oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Galiba Monk, arkadaşlar sabah alacak sanırım eğer ben yarın son bir coşkuyla dijital alırsam gece başlar sabaha kadar monk oynarım, arkadaşlar gelip co-op'a geçince eğer monk'dan memnun kalmadıysam WD olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 son kararım, ilk char wizard, ikinci char monk. sonra yürü ya kulum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Bizde 2 monk baslamayı dusunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bu oyundan item satarak para kazanmak mümkün olacak blizzarddan o yüzden en çok tercih edilen barbarian açmak mantıklı geliyor , zaten eğlenceli bir class ilk videosunu izlediğim anda karar vermiştim ama kurbağacıda aklımı karıştırmıyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yorumsuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 WD tabiiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ehm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 wizard tabikide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Beta gelene kadar Monktu, beta oynadıktan sonra WD dedim son 2-3 güne kadar. Wizard girdi kanıma. Bilemedim. %70 WD, %30 Wizard... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar