Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 betada sadece barbar oynadım, başka birşey açasım gelmedi resmen asdfads büyük ihtimal sıkılana kadar barbar oynarım, sonra monk açarım.
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 nah yazıyom buraya hepiniz wizarda dönceksiniz mehueh
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bende tam tersi tüm classlara bayildim ama wizard'a yetemedim resmen, monk, Wd, barbar akiyor resmen.
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Teleport spam yoksa wizard oynamanın anlamı yok benim için.
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sunthewhich said: Teleport spam yoksa wizard oynamanın anlamı yok benim için. teleport spam varda http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#..Q!!..Z ne işine yarıycak. Elite kesmeden gidilen boss runların hiç bir anlamı yok d3 de. Content skip yapman gerekmiyor.
Ondskan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kthxbye said: sunthewhich said: Teleport spam yoksa wizard oynamanın anlamı yok benim için. teleport spam varda http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#..Q!!..Z ne işine yarıycak. Elite kesmeden gidilen boss runların hiç bir anlamı yok d3 de. Content skip yapman gerekmiyor. Ben onu teleport spam'dan ziyade cooldown başlamadan 1 ekstra teleport veriyor olarak yorumladım, sonrasında 16 saniye cooldown tekrar. Ancak boss run konusunda katılıyorum.
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 arcane power'ın bitene kadar spalmıyorsun 1 saniye delayı kaçırmadığın sürece. Sonra cd sini bekliyorsun devam.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 witch doctor ne eğlenceliymiş öyle ya, ama bildiin yetenek istiyo, razer naga hex istiyo =P
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ilk charin wizard olmasina karar kildim fakat male cok gay oldugu icin gender ne olsun karar veremedim
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Bende Wizard oynamaya karar verdim time shift fln keyifli olacak kanımca.
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 wizard diyordum bende sonra wd oynarım dedim, betada oynayınca monk ne güzel bi klastır bunu oynarım demeye başladım, şimdiyse acaba barbarmı oynasam diyorum :/ ne oynayacağıma karar veremedim ama ne oynamayacağımı biliyorum demon hunter kesinlikle oynamam.
aente Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Galiba Monk, arkadaşlar sabah alacak sanırım eğer ben yarın son bir coşkuyla dijital alırsam gece başlar sabaha kadar monk oynarım, arkadaşlar gelip co-op'a geçince eğer monk'dan memnun kalmadıysam WD olacak.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 son kararım, ilk char wizard, ikinci char monk. sonra yürü ya kulum.
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bu oyundan item satarak para kazanmak mümkün olacak blizzarddan o yüzden en çok tercih edilen barbarian açmak mantıklı geliyor , zaten eğlenceli bir class ilk videosunu izlediğim anda karar vermiştim ama kurbağacıda aklımı karıştırmıyor değil
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Beta gelene kadar Monktu, beta oynadıktan sonra WD dedim son 2-3 güne kadar. Wizard girdi kanıma. Bilemedim. %70 WD, %30 Wizard...
Öne çıkan mesajlar