Bonjo Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Güzel yapmışlarda dün media markt da gördüm alayım dedim 180 tl oldugunu görünce geri yerine koydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Nasıl da çirkin. Alelade mouse'ların, klavyelerin üzerine iki çizgi çekip ışık yapıp satma stratejileri baymadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 D@rkwish said: Önce bir Microsoft Intellimouse Optical 1.1 alıp denemeyi düşünüyorum beğenmezsem logiteche yönelicem sanırım ama satan yer bulamadım. Yardımcı olabilecek varmı? Teşekkür ederim tüm yorumlar için. ben de arıyorum Microsoft IMO 1.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 sol elimle alt+tab yapmaktan ve kolumu/elimi bu pozisyonda tutmaktan kolum ağrıyor. Alt+tabı mousla yapabileceğimiz bir maouse var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 çok tuşu mouselarla key atayarak yaparsın logitech vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 g500 gib,i boltuşlu ve ergenomişk ama tuşları bozulmayan marka yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 valla tuş bozulma olayı g9da benim olmadı hiç. ama bu mouse tuşlarıda klavyeler gibi mekanik switch yapan firmalar tarafından yapılıo zaten ki bunu yapan 2 firma var galiba biri cherry ötekide omron, Şimdi şöle bişi okumuştum bize gelen logitechlerde switchler hep çin bide japon üretimi switchleri var hatta bu mouseların switchlerini değiştirenler var bunun guide i bile var http://www.kbdmania.net/xe/2857366 mesela burda japon swtichle deiştirme guideı var felan tabi bunlar işin manyaklıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Foto çok gore, lütfen spoilerla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 spoileri var zaten !11!1 bence senin spoilerlerin ardını görebilen süper hero güçlerin olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 sanırım şunu alıcam. Az önce indim Satürnde inceledim ele çok iyi oturuyor ve 7 adet tuşu var. Satürnde 79,90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Daha üç gün önce başka mouse topiğinde dünyanın yazısını yazdık, hala kaç tuşluymuş falan konuşuluyor abi :p 'Ele oturan mouse' diye bir şey yok, bir ele oturur, diğerine oturmaz. Böyle içi bomboş söyleyince 'araba fena kaçıyo abi' demekten bi farkı olmuyor. Tutuş tipinize göre seçmeniz lazım fareyi. Yani bir farenin herhangi bir özelliğini değerlendirmeden önce direk tutuş tipine bakın, uymuyorsa direk eleyin, uyuyorsa tuş DPI falan devamına bakın. Yoksa aşırı mutsuz olursunuz. İki tip tutuş var, yaygın olanı palm, nadir olanı claw grip bunların. Elini ve parmaklarını farenin üstüne komple yatırıp, kolu dirsekten komple hareket ettirmeye palm grip deniyor. Parmak uçlarıyla farenin etrafını sarıp, bileği masaya sabitleyip bilekten oynatmaya ise claw deniyor. Claw'ın bir türevi olarak fingertip grip var bir de ama claw fareler buna da uygun oluyor %95. Önerim her zamanki gibi R.A.T. 9, distribütör gibi oldum :p Her yeri elinize göre ayarlanabiliyor, hatta avuca oturan parçası alternatifli geldiği için palm da, claw da olabiliyor. Çift batarya da güzel bir şey, hem pil değiştirmesi aşırı pratik, hem şık. Aynısının kablolusu R.A.T. 7, kablosuz farelere antipatisi olanlar veya daha ucuz olmasını isteyenler için ideal. Razer da yakın zamanda R.A.T. taklidi bir fare çıkardı, daha yaygın olması açısından düşünülebilir, ama her özelliği aynen almışlar mı bilmiyorum. Edit: Razer'ı inceledim, modelin adı Ouroboros'muş. Çift batarya yok, şark dock'u da yok, kabloyla bağlayıp şarj ediliyor PS3 gamepad gibi. R.A.T. kadar da detaylı customize edilemiyor. R.A.T.'ın tek eksisi de Türkiye distribütörü olmaması, ben alırken yoktu yani, Gittigidiyor'dan almıştım. Söz konusu claw grip ise G9x de düşünülebilir, G9'daki acceleration problemlerini çözmüşler sanırım. Palm için de G500 iyi deniyor ama kullanmadım, palm araştırmadım da ihtiyaç duymadığımdan. Deathadder da palm'dı diye hatırlıyorum, o da oldukça başarılı ama tuşu muşu az, direk performansa dayalı FPS'ci faresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Dün Vatanda gördüm bugün de indirimde iken alayım diyorum G600 kullanan oldu mu? Benim gibi 27cm karışı olanlar için yapılmış kocaman bir mouse :) Naga çok küçük kalıyordu mesela bu gayet iyi. http://www.logitech.com/tr-tr/mice-pointers/mice/g600-mmo-gaming-mouse http://www.logitech.com/assets/44717/logitechg600whiteglamourlg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Yeni konu açmayayım hazır g600 falan demişken. Ben de claw grip kullanıyorum bu yüzden Logitech G9x falan iyi diyorlar lakin G600'ü hiç mi kullanamayız claw şeklinde? Gittim baktım ürünlere de, öyle 3-5 dk bakmayla anlaşılamıyo rahatlığı. İkisinden birini alıcam bugün ya da yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 cok fazla mı tus istiosun mouseda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ben aldim inanilmaz memnunum. Claw seklini vs bilmem pasalar gibi oynatiyor ki elim essek kadardir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ben zowie am gs kullanıorum o kadar basit bi mouse ki özellik 0 500 mhz polling rate 1150 dpi. Hayatımda bu kadar iyi bir mouse görmedim desem yeridir g700 elime uymadı sattım g9un tuş bozuldu gittim bunu aldım ve inanılmaz bir mouse. Eğer sert tuş sevmiyorsanız ki evet biraz sert tuşlar zowie am-fg alın beyaz olanı. Dışı parlak ama kaygan değil hatta yeni bir sistem keşfetmiş zowie dış kaplama için bi mouseun 4 saat işlem görmesi gerekiomuş (firmanın abartısıda olabilir) Ama sensörü efsane cidden. 135 tl fiyatıda makul. Ama 3 seçenek dpi var software yok ayar yapmak için tuşlara basılı tutup öle takıosunuz usbye felan garip ama süper alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ben de g600 aldim gitti az once. Vatandan nakit 142tl. Garanti kredi kartina da 10 taksit 135e veriyorlarmis. Tus sayisi onemli benim icin bu yuzden naga falan da bakmistim ama onun cok tuslu faresi 250tl falandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Rat 9 ne guzelmis ya batmobile gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 g400 aldım ben de şimdi vatandan, mx518de alıştığım sensitivity değişmez inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeL_1905 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 G700 tercihimdir, tavsiye ederim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 g600 gayet iyi, claw olarak da çok rahat kullanabiliyorum, lakin mouseun altındaki kayganlaştırıcılar felaket hassas. Dandik mouse padimin üzerindeki her hamle bi çizik atıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bluetooth fare desenize bana ucuz? Macbook ile kullanmalik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 lz13333 pid üstü g400 alıcaksın o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 zowie am-fg al bence g400den iyi ha ama biraz pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar