Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Friendzoned bir ilişki durumu nasıl geyik durumundan kurtarılır

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

adam üniversiteli falan, liseli değil.
olduğun zone da kal. ya da geyik konusu oluyorsa kimin geyik konusu yaptığına bağlı olarak bu geyiği kendi aleyhine çevirebilirsin. kızın bulunduğu ortamda oluyosa bu, olduğu anda "hakkat ya niye öyle oldu, sevgili olsak ya biz" falan de. geyik yaptığın ya da ciddi olduğun da tam anlaşılmaz. gelen tepkiye göre davulun istediğin tarafına vurursun.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

adam üniversiteli falan, liseli değil.
olduğun zone da kal. ya da geyik konusu oluyorsa kimin geyik konusu yaptığına bağlı olarak bu geyiği kendi aleyhine çevirebilirsin. kızın bulunduğu ortamda oluyosa bu, olduğu anda "hakkat ya niye öyle oldu, sevgili olsak ya biz" falan de. geyik yaptığın ya da ciddi olduğun da tam anlaşılmaz. gelen tepkiye göre davulun istediğin tarafına vurursun.

sessiz ve derin, girişimci bir ruh var bu yazıda, başıma gelirse denerim aydınlandım, pati yine bir artı değer kattı bana
tşk, iyi forumlar
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Akhlaur said:

Kanka ayağı göt ayağı ya takılmaya devam.Bi gün yeaa sizde içelim bizde içelim derken başbaşa kalın, ortamın ısısıyla öpüştük falan derken baaaam.Çıkar içindeki abazanı laaak diye.

seninle içilmez. çok sakatsın valla

Benim içimde canavar yatıyor.Seni bekliyordum salmak için ama artık onu da yapamayacağız heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

copry said:

Bence aşk zaman almaz. Sevgi zaman alır . Sevgi emektir.

wat?

aşık olduğun insanı sevmiyor musun

Selvi boylum al yazmalım quote'u dostum.

Bana gelince seviyorum evet. Burdan istanbuldaki halamlara da selam yolluyorum sırası da gelmişken ekieki :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...