Darqainu Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 seviyosan konuş kızla böyle böyle de yok sevmiyosan sadece hoşlanıyosan friendzonedan devam et belki sana bi arkadaşını ayarlar asdf edit: sınıf arkadaşlığını yeni gördüm, friendzonedan devam hiç zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 baslik cok uzunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 freezone tarifesine geçsek mi ya de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 üzerinize çikolata dökülebilen bir partiye de gidebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 atla bize gel şevki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 adam üniversiteli falan, liseli değil. olduğun zone da kal. ya da geyik konusu oluyorsa kimin geyik konusu yaptığına bağlı olarak bu geyiği kendi aleyhine çevirebilirsin. kızın bulunduğu ortamda oluyosa bu, olduğu anda "hakkat ya niye öyle oldu, sevgili olsak ya biz" falan de. geyik yaptığın ya da ciddi olduğun da tam anlaşılmaz. gelen tepkiye göre davulun istediğin tarafına vurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Akhlaur said: Kanka ayağı göt ayağı ya takılmaya devam.Bi gün yeaa sizde içelim bizde içelim derken başbaşa kalın, ortamın ısısıyla öpüştük falan derken baaaam.Çıkar içindeki abazanı laaak diye. abi sendeki potansiyelden ürktüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 kozalak said: adam üniversiteli falan, liseli değil. olduğun zone da kal. ya da geyik konusu oluyorsa kimin geyik konusu yaptığına bağlı olarak bu geyiği kendi aleyhine çevirebilirsin. kızın bulunduğu ortamda oluyosa bu, olduğu anda "hakkat ya niye öyle oldu, sevgili olsak ya biz" falan de. geyik yaptığın ya da ciddi olduğun da tam anlaşılmaz. gelen tepkiye göre davulun istediğin tarafına vurursun. sessiz ve derin, girişimci bir ruh var bu yazıda, başıma gelirse denerim aydınlandım, pati yine bir artı değer kattı bana tşk, iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Yorma bünyeyi başka memelere yelken aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 kendi aleyhine demişim yanlış olmuş o. kendi lehine olacak. editleyemedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Akhlaur said: Kanka ayağı göt ayağı ya takılmaya devam.Bi gün yeaa sizde içelim bizde içelim derken başbaşa kalın, ortamın ısısıyla öpüştük falan derken baaaam.Çıkar içindeki abazanı laaak diye. seninle içilmez. çok sakatsın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 sakın gidip ya ben senden hoşlanıyom aslında fln deme, sakın. hiç gerek yok. fede ve baal ın tavsiyelerine uy bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Lyv said: ahahah konusamadi kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Lopeth said: trabzoned olmadığına şükret -__- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Ayrıca geri dönüşü olmayan bir yola girmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 barbu said: Akhlaur said: Kanka ayağı göt ayağı ya takılmaya devam.Bi gün yeaa sizde içelim bizde içelim derken başbaşa kalın, ortamın ısısıyla öpüştük falan derken baaaam.Çıkar içindeki abazanı laaak diye. seninle içilmez. çok sakatsın valla Benim içimde canavar yatıyor.Seni bekliyordum salmak için ama artık onu da yapamayacağız heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 abi ponpişliceğiniz kızı ilk gördüğünüzde anlarsınız ya neden arkadşa oluosunuz çirkin ve şişkolardan arkadaş seçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 çünkü aşık olmak zaman alan bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bence aşk zaman almaz. Sevgi zaman alır . Sevgi emektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 copry said: Bence aşk zaman almaz. Sevgi zaman alır . Sevgi emektir. wat? aşık olduğun insanı sevmiyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ask geri zekaliliktir. aci verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Myshkin said: copry said: Bence aşk zaman almaz. Sevgi zaman alır . Sevgi emektir. wat? aşık olduğun insanı sevmiyor musun Selvi boylum al yazmalım quote'u dostum. Bana gelince seviyorum evet. Burdan istanbuldaki halamlara da selam yolluyorum sırası da gelmişken ekieki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar