vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi nerden indiriyoruz clienti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Kendi sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 1 tane daha keyim var isteyen varsa mesaj atsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ulan accountumu hatırlamio yeni account register edemiyorum. bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 fazladan Betasi olan var ise talibim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 gece dlye koyarik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mortis said: ulan accountumu hatırlamio yeni account register edemiyorum. bu ne ya abi bana mail atmışlar, giriş yapmaya çalışıyorumki, aldığım accden adım gibi eminim. kabul etmedi. aynı mail adresi ile yeniden acc aldım. silmişlerdir kesin salaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Beta key gelmiş ya la :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 geldi de codu giremiyrm. adress soruyor giriyorum billing address failed diyor surekli. yanlış yerden mi yapıyorum nedir? duzgun adresi girince kabul etmedi adagasdasdaff yazdım kabul etti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 3 mail de boş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 totemic said: geldi de codu giremiyrm. adress soruyor giriyorum billing address failed diyor surekli. yanlış yerden mi yapıyorum nedir? duzgun adresi girince kabul etmedi adagasdasdaff yazdım kabul etti.. aynısı bana oldu adresi girdim,şimdi download etmek için bi yer yok Greetings, Success! Thank you for your purchase of The Elder Scrolls® Online, your code is being redeemed. diye mail falan da geldi ama oyunların olduğu kısım hala boş,indiremiyorum oyunu.kodu tekrar girmeye çalıştığımda da kod geçerli değil diye hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 reedem kodun altında dowload game olacak ordan indirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Varsa şekliniz, daggerfall'a bekleriz. Redguard olarak takılacağım gankleme varsa açık dünyada hemen beta çetesi kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ana account sayfanda dev gibi ustte sagda download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kermit said: Mortis said: ulan accountumu hatırlamio yeni account register edemiyorum. bu ne ya abi bana mail atmışlar, giriş yapmaya çalışıyorumki, aldığım accden adım gibi eminim. kabul etmedi. aynı mail adresi ile yeniden acc aldım. silmişlerdir kesin salaklar. aynen ama ben ynei account da alamıyorum sürekli We're sorry but you cannot access this site. Please review our Privacy Policy. diye hata veriyo herşeye check attım falan doldurdum . allehem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Roqq said: Beta key gelmiş ya la :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Hangi ırçlar vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 uzakçı varmı abi bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Zihinsel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mortis said: kermit said: Mortis said: ulan accountumu hatırlamio yeni account register edemiyorum. bu ne ya abi bana mail atmışlar, giriş yapmaya çalışıyorumki, aldığım accden adım gibi eminim. kabul etmedi. aynı mail adresi ile yeniden acc aldım. silmişlerdir kesin salaklar. aynen ama ben ynei account da alamıyorum sürekli We're sorry but you cannot access this site. Please review our Privacy Policy. diye hata veriyo herşeye check attım falan doldurdum . allehem siteye ana giriste yasini sorarken kucukmu girdin farketmeden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Kanuni said: ana account sayfanda dev gibi ustte sagda download. http://imgur.com/vAXTzsq yok,problem orada zaten önce key'i kabul etti sonrasında hata verdi işte.şimdi key'i tekrar giremiyorum,kullanıldı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Benzer sıkıntı bende de var. Ben kodu tekrar girebiliyorum ama yine de saving billing adress failed diyor. Download link vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 dfsdfadagsada g,b, şeyler yazın ben öyle yazınca kabul etti. şehir kısmını dogru yazın sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kaç saattir açık hala 50kb ile indiriyor şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Kanuni said: Mortis said: kermit said: Mortis said: ulan accountumu hatırlamio yeni account register edemiyorum. bu ne ya abi bana mail atmışlar, giriş yapmaya çalışıyorumki, aldığım accden adım gibi eminim. kabul etmedi. aynı mail adresi ile yeniden acc aldım. silmişlerdir kesin salaklar. aynen ama ben ynei account da alamıyorum sürekli We're sorry but you cannot access this site. Please review our Privacy Policy. diye hata veriyo herşeye check attım falan doldurdum . allehem siteye ana giriste yasini sorarken kucukmu girdin farketmeden ?, siteye ana girişte yaşımı sormadı ya, . direkt register pageine geçiyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar