BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 1 tane daha keyim var isteyen varsa mesaj atsın pls
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ulan accountumu hatırlamio yeni account register edemiyorum. bu ne ya
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 fazladan Betasi olan var ise talibim B)
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mortis said: ulan accountumu hatırlamio yeni account register edemiyorum. bu ne ya abi bana mail atmışlar, giriş yapmaya çalışıyorumki, aldığım accden adım gibi eminim. kabul etmedi. aynı mail adresi ile yeniden acc aldım. silmişlerdir kesin salaklar.
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 geldi de codu giremiyrm. adress soruyor giriyorum billing address failed diyor surekli. yanlış yerden mi yapıyorum nedir? duzgun adresi girince kabul etmedi adagasdasdaff yazdım kabul etti..
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 totemic said: geldi de codu giremiyrm. adress soruyor giriyorum billing address failed diyor surekli. yanlış yerden mi yapıyorum nedir? duzgun adresi girince kabul etmedi adagasdasdaff yazdım kabul etti.. aynısı bana oldu adresi girdim,şimdi download etmek için bi yer yok Greetings, Success! Thank you for your purchase of The Elder Scrolls® Online, your code is being redeemed. diye mail falan da geldi ama oyunların olduğu kısım hala boş,indiremiyorum oyunu.kodu tekrar girmeye çalıştığımda da kod geçerli değil diye hata veriyor.
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 reedem kodun altında dowload game olacak ordan indirdim ben.
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Varsa şekliniz, daggerfall'a bekleriz. Redguard olarak takılacağım gankleme varsa açık dünyada hemen beta çetesi kuralım.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ana account sayfanda dev gibi ustte sagda download.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kermit said: Mortis said: ulan accountumu hatırlamio yeni account register edemiyorum. bu ne ya abi bana mail atmışlar, giriş yapmaya çalışıyorumki, aldığım accden adım gibi eminim. kabul etmedi. aynı mail adresi ile yeniden acc aldım. silmişlerdir kesin salaklar. aynen ama ben ynei account da alamıyorum sürekli We're sorry but you cannot access this site. Please review our Privacy Policy. diye hata veriyo herşeye check attım falan doldurdum . allehem
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Roqq said: Beta key gelmiş ya la :)-D
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mortis said: kermit said: Mortis said: ulan accountumu hatırlamio yeni account register edemiyorum. bu ne ya abi bana mail atmışlar, giriş yapmaya çalışıyorumki, aldığım accden adım gibi eminim. kabul etmedi. aynı mail adresi ile yeniden acc aldım. silmişlerdir kesin salaklar. aynen ama ben ynei account da alamıyorum sürekli We're sorry but you cannot access this site. Please review our Privacy Policy. diye hata veriyo herşeye check attım falan doldurdum . allehem siteye ana giriste yasini sorarken kucukmu girdin farketmeden ?
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Kanuni said: ana account sayfanda dev gibi ustte sagda download. http://imgur.com/vAXTzsq yok,problem orada zaten önce key'i kabul etti sonrasında hata verdi işte.şimdi key'i tekrar giremiyorum,kullanıldı diye.
Sanguin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Benzer sıkıntı bende de var. Ben kodu tekrar girebiliyorum ama yine de saving billing adress failed diyor. Download link vermiyor.
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 dfsdfadagsada g,b, şeyler yazın ben öyle yazınca kabul etti. şehir kısmını dogru yazın sadece.
jonq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kaç saattir açık hala 50kb ile indiriyor şaka gibi.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Kanuni said: Mortis said: kermit said: Mortis said: ulan accountumu hatırlamio yeni account register edemiyorum. bu ne ya abi bana mail atmışlar, giriş yapmaya çalışıyorumki, aldığım accden adım gibi eminim. kabul etmedi. aynı mail adresi ile yeniden acc aldım. silmişlerdir kesin salaklar. aynen ama ben ynei account da alamıyorum sürekli We're sorry but you cannot access this site. Please review our Privacy Policy. diye hata veriyo herşeye check attım falan doldurdum . allehem siteye ana giriste yasini sorarken kucukmu girdin farketmeden ?, siteye ana girişte yaşımı sormadı ya, . direkt register pageine geçiyor. :(
Öne çıkan mesajlar