dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Böyle aptalca sorular olur mu ya, oluyorsa da konu mmo olmamalı zaten, denildiği gibi en fazla coop tur, birde adamlar cevap veremiyorlar, kesin bir şey yok falan. bi batlle star lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ya daha tam belli degil, ya da teknik ekip anlatmamis iletisimcilere asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 adam o ingilizce ile amerikada yaşadı, ingiliz dili edebiyatında okumak gerekmiyor oyunla ilgili bir soru sormak için soruyu anlamazdan geldikleri olur ama anlamadıkları olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 adamlar kibarlık olsun diye cevap vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ne desem bilemedim. Ben bişiylerle uğraştım arkadaşlar ve sizlerde paylaştım. Ama aptalca soru ibaresini toleranslı karşılamayacağım. Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 boşver. alanın dantellisi, mahallenin delisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Öncelikle, RRa ettiğin şikayet çok komik, sen bir otur yerine, asıl muaatap etsin şikayetini. Yanlış anlamışsın nevarya, aslında amacım sorulara aptalca demek değil kusura bakma, bu tür sorular sordurmak zorudna bırakan yapımcılara ki cevaplar sorulardan beter. Yani anlatmaya çalıştığım, konu mmo olunca bu soruların sorulamamsı gerekiyor, ama şirket yeto başladı işe biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Davacı değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Beni bana şikayet ediyorsun zaten heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bir dahakine allaha havale edicem. Kusurabakma dreagloth ben o şekilde düşünerek o kelimeyi kullandığını farkedememişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Abicim soruyu soran oyuncu cevaplayan kim ki ciddiye aliyorsun :) Google girip server yazdim cat cikti ne oldugu. Alinmana gerek yoktu pek, anlasilamamissin vs falan filan. Hic ilgimi ceken bir oyunda degil hani ilk kez arastirdim deli gibi bilgi var, sordugun soruya oyunun office boyu bile cevap vermiyor an icin, anca forum modu falandir. Wow pve server didiydim dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 admine de gidiyo sikayetler, adamin bolumu sikayet etmiim diye dusunmeyin, vurun sirtina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 You ll lose tons of blood :) Curse gibi cast edilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 BENI SUSTURAMAZSIN, HALKIM BEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bcz fakyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bu ove ove bitiremedikleri, mmolara cag atlatacak harika yenilik dedikleri mega server olayini kac yil once anarchy online yapmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ama böyle bu işler :) öve öve bitiremedikleri wow'daki "herşey" yıllardır orda burda yapılanların bir araya getirilmesi değil miydi ki? ulan hala şu devirde chat ekranına item post edemediğin oyun var be gözünü sevdiğimin AO'sundaki bir sürü şeyi yapamadığın oyun var hâlâ kim ne çıkarırsa çıkarsın firma ne kadar kallavi olursa olsun farketmez, aha da kehanet: bundan sonra abaovvv dedirtecek bir mmo göremeyeceksiniz, en azından adı mmo olmayacak (her evde bilgisayar olmasına gerek yok belli başlı ülkelerde 1'er tane olsa yeter nolcak diyen IBM CEO'su gibi patlamak dileğiyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ben de katılıyorum artık o beklediğimiz/istediğimiz MMO oyunları gelmeyecek gibi. Şu zamanda en büyük fenomen olan sosyal medyaya bakılırsa zaten, tüm sistem, insanları "sevdikleri, tanıdıkları" ile bir araya getirirken, dışarıdakilere karşı privacy sağlıyor. Oyun modelleri de aynen bu şekilde geliştiriliyor. İnsanlar oyuna girsin, istediği insanla muhatap olsun, yabancılarla ise sadece kendi isterse iletişime girsin şeklinde. Ultima online dönemi ilk internetin yayılmaya başladığı dönemde daha sınırlar çizilmediği için ve şu zamanki gibi "sosyal" interaksiyon modeli de gelişmediği için hardcore bir şekilde MMO dediğin herkesi bir haritaya koy istediği gibi takılsınlar şeklindeydi. Şimdi ise, friend list yap, onu blockla, arkadaşımı göreyim diğerlerini ekranda görmeyeyim, smart phone entegrasyonu, kestiğin bossu share et falan derken bu hale geldik. Ama seni her zaman bekleyeceğim Sandbox, eminim bir gün bana döneceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 steam de eq1 varmis toplasip baslasak mi yine? asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mortis said: Ben de katılıyorum artık o beklediğimiz/istediğimiz MMO oyunları gelmeyecek gibi. Şu zamanda en büyük fenomen olan sosyal medyaya bakılırsa zaten, tüm sistem, insanları "sevdikleri, tanıdıkları" ile bir araya getirirken, dışarıdakilere karşı privacy sağlıyor. Oyun modelleri de aynen bu şekilde geliştiriliyor. İnsanlar oyuna girsin, istediği insanla muhatap olsun, yabancılarla ise sadece kendi isterse iletişime girsin şeklinde. Ultima online dönemi ilk internetin yayılmaya başladığı dönemde daha sınırlar çizilmediği için ve şu zamanki gibi "sosyal" interaksiyon modeli de gelişmediği için hardcore bir şekilde MMO dediğin herkesi bir haritaya koy istediği gibi takılsınlar şeklindeydi. Şimdi ise, friend list yap, onu blockla, arkadaşımı göreyim diğerlerini ekranda görmeyeyim, smart phone entegrasyonu, kestiğin bossu share et falan derken bu hale geldik. Ama seni her zaman bekleyeceğim Sandbox, eminim bir gün bana döneceksin! hadi lan zengin ol bi oyun yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 iyi boyle :) degismesin hic bir sey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Adam tam andropoz ya ahahaha. Hayır kaslı andropoz dövecek mövecek ama yok yani andropoz bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 yok be tersi oluyor ya isteklerin ondan. istemeyin boyle iyi diyin degissin duzen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar