Masquerade Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 said: Skyrim'in yapım süreci boyunca multiplayer talepleri ve dedikoduları eksik olmadı. Pete Hines ve Todd Howard da çeşitli zamanlarda bu seçeneği ciddi olarak tarttıklarını, pekala yapılabileceğini, ancak halihazırda en iyi yaptıkları şeye odaklanamaya devam etmek istediklerini açıkladı. Yeni ortaya atılan iddialara göre bu durum pek yakında değişecek gibi görünüyor. "İçeriden" gelen bilgilere göre Bethesda Mayıs ayında Elder Scrolls Online oyununu duyuracakmış! Elder Scrolls Online büyük olasılıkla Skyrim'den 1000 yıl öncesini, yani ilk oyun olan Arena'dan bile önce yer alan "İkinci Çağ" diye bilinen dönemi işleyecekmiş. Tom's Guide sitesi bu bilgiyi üç ayrı kaynaktan teyit ettiklerini söylüyor. İkinci Çağ, Septim hanedanının henüz ortalıkta olmadığı, Dark Brotherhood ve büyücüler loncasının kurulduğu, ejder Grahkrindrog'un öldürüldüğü, dağılan bir İmparatorluk altında Elsweyr krallığının doğduğu, olabildiğince karmaşık bir dönemi kapsıyor. 900 yıl süren bu dönemin sonlarına doğru sahneye Aldmeri Dominion ve Talos çıkıyor. Yine iddialara göre oynanabilir üç fraksiyon olacak. Bunların kim olacağı henüz net değil, ama simgeleri aslan, ejderha ve av kuşu (Anka kuşu ya da kartal) olacakmış. ZeniMax Online'ın en az bir buçuk yıldır adı gizli tutulan bir proje üzerinde çalıştığı biliniyor. Üstü örtülü resmi açıklamalar, 2007'de ZeniMax'ın bir DVO için 15 milyon dolarlık dış kaynak alması ve elderscrollsonline.com alan adını kaydettirmesi dışında, epeydir bazı iş ilanları (concept artist, graphics programmer, art producer) göze çarpıyor. Ne var ki hangi evrenin işleneceği bugüne kadar belirsizdi. Fallout da en az Elder Scrolls kadar güçlü bir adaydı. ZeniMax ve Bethesda şu an için "yorum yok" demekle yetiniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 hımm... Mayıs ayını bekleyeceğiz o zaman. ama o değil de yaş ilerliyor. haberin gerçek olması durumunda oyun çıktığında kimbilir kaç yaşında olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 abi o ZeniMax Onlineın iş ilanları ilk günden beridir orda, yıllar oldu kimseyi işe almadılar hala :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ps3'a da çıkar umarım. i love bethesda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 konsola mmo? oooldu canım demek istiyorum ama bi yandan da diyemiyorum bethesda konsol pazarını hele ki skyrimden sonra kaybetmek istemez o yüzden leş bişey çıkar ortaya diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ortalama bir mmo konsolda tutulur gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 pre-septim dönemi enteresan olabilir setting olarak ama görmek lazım, oyunun odağı ne olacak orada bitiyor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bu adamlar sandbox kafasında yaptıkları için oyunları mmosu da öle olur ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ yıl 2012 hala sandbox diosun mortis, desenize bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 demiyorum, düzgün sandbox olsun yeter ki heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Gerçi Elder Scrolls'un en büyük kozlarından biri benim için modlanabilir olması. Bunu kaybetmek üzücü bir durum. Fakat oynanışı Skyrim tarzı olan guildli pvpli bir mmo'su kotarabilirlerse olur bence ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Skyrim'i değiştirmeden bozmadan Mmoya çevirirlerse Guild Wars 2'den bile güzel bişi çıkar bence tadına doyulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 it gibi lore var bide artı olarak. online oyun ekonomisi ve balans için fln cok saglam adamları almaları lazım fakat. sandbox bisiler sunmak istiyorlarsa ilki cok önemli özellikle. warrior/mage combatlarıda ultimayı andırıyor skyrim haliyle bile cokta güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 niye uo demişsem, aoc diycektim heralde beyin yanmış sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Adamlar zaten rpgnin rp kısmını beceremiyorlar komple atıp mmoya çevirmek Brilliant. jpg fakin auto correct Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 kaynaklar dökümanlar alın istediginiz gibi birbirinizle rpleşin dicekler heralde işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ''Bir zamanlar iyi bir savaşçıydım ama bacağıma saplanan ok...'' Mapler ve dungeonlar büyüse,farklı kombat seçenekleri eklense(sırf farenin iki tuşuna basarak oyunun sonu gelmişti),oyuncuyu biraz daha rp nin içine soksa(kim kral olmak istemezki),vampirdi,kurt adamdı, kayıp dwarflardı derken alır başını gider bu oyun arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 hadi konuyu yukarı taşıyalım. ZeniMax Online tarafından çıkacak olan Elder Scrolls online, Skyrimden yaklaşık 1000 yıl önce tüm Tamriel diyarında geçecekmiş. yarın da bir teaser görebileceğiz. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 !!! http://cache.gawker.com/assets/images/comment/4/2011/11/9e40b6c77499cf27307338008c49eddc/340x.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Motor ve gameplay olarak Skyrim'in aynısı değil de piyasadaki mmolar benzeri bişey olacaksa çıkmasa da olur, umarım batırmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 http://i.imgur.com/lXdc8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 "Tatar Ramazan" said: Motor ve gameplay olarak Skyrim'in aynısı değil de piyasadaki mmolar benzeri bişey olacaksa çıkmasa da olur, umarım batırmazlar Zamanla mutlaka ilerleyecektir, ondan şüphem yok ama motor ve gameplay olarak skyrim'in aynısını 2013'te bir mmo'dan beklemek ütopik değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ahhahahah hero engine ile yapçaklarmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 apuahauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Nerede yazıyor hero engine :( :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar