Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 benim mtu 1492 yi gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 -Crawler- said: Mtu değeriyle oynamak pek çözüm değil benim bildiğim. redback denen olay sayesinde anlık olarak kontrol ediyorlar hızları. Bu tür şeylerle uğraşmak yerine, hakkınızı arama yoluna gitmeniz daha faydalı olur. Örneğin tüketici mahkemeleri. Veya tüketici mahkemesiyle uğraşamam diyorsanız BTK'nın online formu var bari oraya yazın birşeyler, ne kadar çok şikayet o kadar faydalı olacaktır. Bir şekilde bu limit olayı olacak, ama 16mbit'e 50gb gibi aptalça bir kota çok komik. Hiç olmazsa bu yönde tepki gösterirsek, belki insafa gelip bu kotalarda oynama yapabilirler. Valla ben dün iki film indirdim full hız. Öyle düşme filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 mtu kaç yapıyosunuz 392 yapınca 3.5 mbit oluyor dl daha fazlasını istiyorum sdfs 100 falan mı yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 150 yaptım ben o zaman denk geliyor 8 mbite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 mutu topçu beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 mtuyu 300 yap o zaman. tplink modemde tss mi ne var üstte onu 260 mtuyu 300 yapıyorum dl son gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 browser'a da yaruyor mu bu mtu olayı. akşam maç var hızı yükseltmem lazım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 yok yaramıyor, çoğu şeyi açamıyorsun vs. anca proxy ile giriyorsun o da çok yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 -Crawler- said: Mtu değeriyle oynamak pek çözüm değil benim bildiğim. redback denen olay sayesinde anlık olarak kontrol ediyorlar hızları. Bu tür şeylerle uğraşmak yerine, hakkınızı arama yoluna gitmeniz daha faydalı olur. Örneğin tüketici mahkemeleri. Veya tüketici mahkemesiyle uğraşamam diyorsanız BTK'nın online formu var bari oraya yazın birşeyler, ne kadar çok şikayet o kadar faydalı olacaktır. Bir şekilde bu limit olayı olacak, ama 16mbit'e 50gb gibi aptalça bir kota çok komik. Hiç olmazsa bu yönde tepki gösterirsek, belki insafa gelip bu kotalarda oynama yapabilirler. e alırken adam öyle satıyor bunuda belirtiyor zaten. ttnet genelde bu tarz tepkilere kayıtsız. keşke adam olsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Browser olayı yaş. Diğer dl lerde yaş. Anca torrentte stabil gördüm ben. Nette gezerken, video izlerken filan mevcut hızına göre ayarlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 bunu mu değiştiriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 yeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 mtu ile hiç bi alakası yok ki olayın, ne saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 yemedi bende hicbir turlu ya böhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 mutu port için placebo etkisi yapıyo demekki ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Bugün ki hız artışını önümüzdeki aya bindirirler mi acaba ,ttnetten beklenen bir hareket olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Arkadaşlar, telekomda çalışan bir arkadaşım (aynı zamanda HoN'da oynuyor) şaka ile karışık, HoN'da nasıl MH yapılamıyorsa, AKK'i aşmakda ona benziyor dedi. Komik geldi biraz bana ama (:D Tamamen kullanıcı adı ve şifresine bağlı bir sistemmiş. Ama mtu değişerek hız aşırtabilenler var buna ne diyeceksin dedim. Bilgisi olmadığını söyledi. Sonra bende denedim mtu ayarlarını kurcaladım. Sadece torrent'de çalışıyor zaten. O da ancak şöyle oluyor. Torrent'i önce çalıştırıyorsunuz, seedler geldikten sonra mtu değerini değiştiriyorsunuz, modem resetleniyor, tekrar internet geldiğinde hiç pause stop yapmadan torrent çalışmaya başlıyor. Ve hız yükselmiş oluyor. Ama torrenti pause veya stop yapıp tekrar çalışınca eski hıza geri dönüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Yoo, proğramı bile kapatıyorum, yeni bişi eklediğimde yine son sürat çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 modemden modeme, değerden değere, siteden siteye değişiyor sanırım. zira öküz gibi çekiyor şu anda. 1 saat önce 1 mbitteydim şu an 3-7 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 airties rt-205 var. 8mbit smile. soyleyin lan su mtu'yu kafayı yedim 2 gundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 donanım Airties RT-205 için de stabil değerleri bulan varsa paylaşırsa çok seviniriz. Zaten uzaktan dns ayarı değişmiyor. MTU'yu 100 yapmama izin vermiyor. 100-150-300 yaptım. En son 300'de 2 mbit oldu bir türlü eski hızıma ulaşamadım. bende de aynı modem var degeri 500 yapman gerek 900 yaptim geldi hocam. Cok download yapan biri degilim ama bu aralar oyunlara ihtiyacim oldu torrentten dayandim 4 oyuna sabaha iner sanirim. Tesekkurler bu arada sayenizde tekrardan girdim kurcaladim denk geldi oldu :) Şurdakilere bi bak, çare olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Arkadaşlar Superonline'da bu kota ne kadar bilen var mı?benim hızımı şimdi düşürmüşler 1 mbit'e.Kota kullanımına bakiim dedim.91 Gb download gorunuyor.Acaba 90 Gb mi bu AKK yoksa eski kotayı yukseltmişler mi bilemedim.Zira ben bu hattı yeni aldım 8mbit olarak eski kota hakkında da bilgim yok 20 miydi 40 mıydı. Adamlara telefonda sormaya da cekiniorum ekstra işlem yapıp kotayı asagi cekerler die:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 10 mbit olanlar 50gb 20 mbitler 25gb 50gb ya da 100gb. 20 mbit kotasız 199tl. 20 mbit 100gb kotalı aylık 60 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 20mbit 100gb kota 60 tl ne güzel tarifeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 AKK 8 mbit için 90 gb imkansız yani.Bizimkiler geç kesmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar